skor by som povedal ze konecne sa hral hokej a nie ta "sutaz o najlepsieho betonara" ktoru vzdy zacne hrat Slovan potom ako da prvy gol...konecne sa dalo na to pozerat...teraz by este mohli Kosice vyhrat tri zapasi v rade a vsetko by bolo v poriadku. Nemam nic proti Blave, ale Slovan ( a ten ich styl hry ) teda vobec nemusim
konecne dostali po chvoste ty namyslenci z hlavneho mesta PS: nikdy nie je neskoro gratulujem
Ako vies,ze su namyslenci?Poznas ich?A Kosicania nie su namyslenci?Alebo Skalicania?Alebo ostatok? Bratislavcania sa vzdy beru ako namyslenci,sa divim,ze je tu mimobratislavskych plne mesto..ze nepoznas,kto je uz Blavak..mala som spoluziacky mimobratislavske a boli vacsie panicky,ako my Bratislavcanky..
Ivka ved keby ste neboli majstri tak by ste dokazali vyhlasit aj statny smutok.Nie Ivka oni sa tak neberu oni sa tak spravaju a to je jedno ci hokejisti ci fotbalisti.
Ivka ved keby ste neboli majstri tak by ste dokazali vyhlasit aj statny smutok.Nie Ivka oni sa tak neberu oni sa tak spravaju a to je jedno ci hokejisti ci fotbalisti.
Ale noooo.... Keby sme sa mali rozprávať o športovcoch tak 90% si myslia že sú ..... a je jedno s ktorej pi.... vyliezli, vyliezli sme odtial všetci. Takže o čom to je
Tu ide o priateľské hecovanie medzi nami, takže treba ukludniť hormón
Neviem o statnom smutku nic,ako sa spravaju?Co robia?Ako si na to prisiel? Kazdy zazrak trva len 3 dni a potom vsetko vysumi ako sampus..Ty ako biker,co zrejme si,nie si namysleny?Lebo to si mozem kludne o tebe mysliet.. Alebo si iba sebavedomy.. ,Ale ja ako bratislavcanka som namyslena,lebo som odtialto..
Vsak o nic nejde . No ved sport by mal ludi bavit a nie rozdelovat . Niekto vyhra a niekto prehra . Niekto je skutocne namysleny a niekto je srdcom sportovec . A nezalezi na tom kto odkial pochadza a ake najlepsie vykony podava. Bolo by smutne ,aby sa clovek hodnotil na zaklade toho skadial pochadza . Ved prave mi cyklisti by sme to mali najlepsie vediet .
tadeas mas pravdu jasne ze tu ide o hecovanie ale ked niekedy ti to neda.
Co Ti neda Povedat na nas,ze sme namyslenci Ale my sa na teba nehnevame,my Ta mame radi,aj ked Ta nepozname,vsak nas moze len inteligent urazit Ale nie,pohoda,snad sa niekedy na biku stretneme a hodime rec,mozno zmenis nazor,ze sme sportovci,z Blavy a celkom normalni... este,ze nie sme hokejisti,to by Ti nedalo,ze
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
košicom?
EDIT: gabika bola rychlejsia
kosiceeeeee
psssssssssssss..........
Ako vies,ze su namyslenci?Poznas ich?A Kosicania nie su namyslenci?Alebo Skalicania?Alebo ostatok?
Ale noooo....
Tu ide o priateľské hecovanie medzi nami, takže treba ukludniť hormón
Neviem o statnom smutku nic,ako sa spravaju?Co robia?Ako si na to prisiel?
Co Ti neda