Dobrý deň! Hľadám na Slovensku športovcov, ktorí jazdia na KOLOBEŽKE. Môžu byť ženy aj muži, minimálne 15-roční. Ak to nie ste práve vy, možno viete o kolobežkároch, ktorí nečítali túto výzvu. Prosím, tlmočte im to. Ďakujem! Miroslav Ilovičný, Myjava, [email protected], 0918 602442.
Hlásim sa ako pretekár, to je jasné, toto si nenechám ujsť. Aj keby sekerky padali.😃
Zatial trenuj, ked to bude aktualne, detaily budu zverejnene v skupine na fb, ale aj na Priblizovadlach, ci Kolobezkovom portali ako tento rok. Prihlasit sa budes moct osobne v den jazdy.
Hej, nieco na ten sposob. Nechcel som velmi velke rohy. Ja som si ich vyskusal len tak na omak v predajni a mal som pocit, ze mi sadli. Na svoje pocity verim. Pred obchodom v parku som ich prehodil a boli super.
Som už dosť blízko cieľa čo sa riadidiel týka. Dnes bol celkom dobrý deň mal som chvíľu pre seba tak som ju využil naplno.
Viem že ten "komín" tam je ako päsť na oko ale nechcem sa unáhliť. Rezať nie je problém , opačne už hej.
Trocha pojazdím až potom príde na rad pílka.
Celkový pohľad. Čo vy na to?
Práveže predstavec bol opačne. Nebolo to však ono potom som ho otočil do terajšej polohy a hneď to bolo lepšie. Trocha som sklopil riadidlá smerom dole a zrazu to bolo na 95% super. Potom som upravil výšku a hneď ako som dal ruky na riadidlá som vedel že som "tam" proste 99%. To však bolo s pôvodnými gripmi. Po výmene za ergonomické a po pridaní rohov sa situácia o trochu zhoršila ale to už je podľa mňa len nastavenie sklonu gripov a rohov. Celkovo však bol pocit z jazdy vynikajúci ?
Milujem ten úžasný stroj ? tá jednoduchosť a elegancia .... kam sa hrabe bicykel.
bezkakolo... ale ako ti tu radia otocit predstavec a dat ho o dve ci tri podlozky vyssie znamena, ze budes presne na tej istej vyske ako si teraz, ale zachovas si po odrezani dlhsi krk a do buducna aj moznost vyssieho nastavenia. Popripade ak das komp ci GPS na predsatvec tak bude lepsie citatelny.
To som pochopil, že budem na tom istom. Mám v pláne odmerať výšku teraz a otočiť predstavec a dostať ho do tej istej výšky.
Taká menšia technická otázočka. Čo mám urobiť s tou hviezdou ktorá je vo vidlici? Zatlačiť ju dole predpokladám ale radšej sa pýtam. Nerobil som to v živote tak aby som nemusel objednať novu vidlu.
Tá hviezda = ježko. Ak si budeš istý nastavením kokpitu, tak ho len zatlač nižšie pod rez, ale pozor aby si ho nenatlačil až moc nízko (potom by ti nedočiahla skrutka) a potom zrež krk. Prípadne môžeš najskôr zrezať krk, smerom dole vytlačiť ježka von z trubky a potom ho natlačiť do krku vidlice.
Poslušne hlásim, že kokpit je na 99% nastavený. Trocha som sa previezol a necítil som žiadne nepohodlie. Predstavec som znova otočil a prihodil 3 podložky dostal som sa + - na pôvodnú výšku doladil som sklon gripov, rohy zatiaľ neriešim to sa uvidí časom. Teraz sa budem snažiť čo najviac pojazdiť a prípadne doladiť detaily, ale trúfam si povedať, že som pripravený aj na rezanie.
no povodny doktor mal dovolenku a tento co ho zastupoval sa alibisticky rozhodol nechat dlahu este tyzden navyse...len tak sam od seba... co som ale uspesne odignoroval a uz dnes som bol bez dlahy skusit opraveny bajk a dal som kratkych 22 km...Ale tazko to povedat slusne...doje..any som z toho biku statocne (ale nie ruka). Ved cestak som nejazdil uz zopar rokov a neviem ci sa mi vobec chce opat si zvykat na ten neprirodzeny pohyb ked sedis a musis makat. Hlavne ked zosadnes a musis sa narovnavat nasilu...!! ZLATA KOLOBEZKA...!!! Na nej vzdy ako dojazdim ovela vacsiu porciu km tak mam vyslovene harmonicky pocit z tej unavy. A nie ze sa clovek po zatazi nevie narovnat...?!
Ešte je šanca že by si si ten bajk obľúbil, jazdou do kopca v stoji, vtedy nepouzivas sedlo a mohol by si ho aj odmontovať a tým ušetriť cca 500g, no to je to najťažšie čo sa dá na biku robiť, ale podobá sa to behu do schodov a asi by to potom bolo aj užitočné pre teba.
Môj 10 ročný syn a aj pani manželka sa má snažia obrať o "moju" moletku 😱. Asi budem nútený dokúpiť ďalšie kolobežky aby mali každý svoju a moju nechali mne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zatial trenuj, ked to bude aktualne, detaily budu zverejnene v skupine na fb, ale aj na Priblizovadlach, ci Kolobezkovom portali ako tento rok. Prihlasit sa budes moct osobne v den jazdy.
Mám ich v užšom výbere
Hej, nieco na ten sposob. Nechcel som velmi velke rohy. Ja som si ich vyskusal len tak na omak v predajni a mal som pocit, ze mi sadli. Na svoje pocity verim. Pred obchodom v parku som ich prehodil a boli super.
-9% Ergotec AKSB-09/2.2 L gripy, čierna/sivá
28,99 € -9%
MOC 40,99 €Viem že ten "komín" tam je ako päsť na oko ale nechcem sa unáhliť. Rezať nie je problém , opačne už hej.
Trocha pojazdím až potom príde na rad pílka.
Celkový pohľad. Čo vy na to?
Paráda.
Paráda.
Tiez by som skusil obratit predstavec a mozno uz pride aj na pilku. Ja by som sa s tym periskopom bal jazdit.
Milujem ten úžasný stroj ? tá jednoduchosť a elegancia .... kam sa hrabe bicykel.
Taká menšia technická otázočka. Čo mám urobiť s tou hviezdou ktorá je vo vidlici? Zatlačiť ju dole predpokladám ale radšej sa pýtam. Nerobil som to v živote tak aby som nemusel objednať novu vidlu.
Vďaka za rady ešte trocha poladím pojazdím a potom budem rezať.
no povodny doktor mal dovolenku a tento co ho zastupoval sa alibisticky rozhodol nechat dlahu este tyzden navyse...len tak sam od seba... co som ale uspesne odignoroval a uz dnes som bol bez dlahy skusit opraveny bajk a dal som kratkych 22 km...Ale tazko to povedat slusne...doje..any som z toho biku statocne (ale nie ruka). Ved cestak som nejazdil uz zopar rokov a neviem ci sa mi vobec chce opat si zvykat na ten neprirodzeny pohyb ked sedis a musis makat. Hlavne ked zosadnes a musis sa narovnavat nasilu...!! ZLATA KOLOBEZKA...!!! Na nej vzdy ako dojazdim ovela vacsiu porciu km tak mam vyslovene harmonicky pocit z tej unavy. A nie ze sa clovek po zatazi nevie narovnat...?!
Aj bicykel mas karbonatkovy?