Keď som si včera v noci dával panadol sa mi ani nesnívalo, že dnes sa budem "blatiť" po blízkych kopcoch majok303 tiež som takto vyzeral ale už sa všetko perie a bike som vyvapkoval keď som zliezol z hôr. Na čistom stroji som už dal len asi 7-8 kilákov od PE. Stracová , Kolianová, Plešovica, Juríkov Vrch, Lubín, Blatá ...
Trip Dist: 50,61 km
Ride Time: 3:11:34
Avg Speed: 15,85 km/h
Max Speed: 44,35 km/h
Altitude Up: 977m
Temperature: 5,8°C plus
tak blata moc nebolo - ked tak vobec sa nelepilo, zato "gravel" este nebol obschnuty - som vyzeral ako maliar vapenec je svina
BN-Inovec-P. Javorina-BN
na Inovci od 900vm na asfalte slusny lad - ale dal sa obist po kraji, dolu som tadial radsej nesiel - potiahol som po hrebeni. pocasie na jednotu, trafil som aj oblecko takze cely cas mi bolo prijemne a na zaver, po ceste domov som vychytal zlatu hodinku. vyjazd na 120%
Dnes konečne po dvoch týždňoch. Len 20 km ale na tie podmienky mi to bohate stačilo ? samá voda a na kopci ľad. Cestou dole to bol riadny adrenalín. Vyskúšal som nové plášte hutchinson overide ale nahodím na zimu naspäť schwalbe x-one na bezdusaky.
fuu, to aby človek nosil aj motorovú pilu...
ja som minule našiel nad chalupou skapatého jeleňa, dobehol som pre chvostovú pilku, stačilo 5 min, tuto by to bolo na dlhšie
Keď si dobre pamätám tam oni ich majú duté. Tak by to nebolo až také ťažké. Ale boli by mi na...... 😂😂😂 A nemal som ani batoh, a riskovať pytliactvo tiež nechcem. Nech si poľovníci nájdu 😉
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
39km
2:08hod.
18,15avg speed
https://www.facebook.com/mtbenduraci/
majok303 tiež som takto vyzeral ale už sa všetko perie a bike som vyvapkoval keď som zliezol z hôr. Na čistom stroji som už dal len asi 7-8 kilákov od PE.
Stracová , Kolianová, Plešovica, Juríkov Vrch, Lubín, Blatá ...
Trip Dist: 50,61 km
Ride Time: 3:11:34
Avg Speed: 15,85 km/h
Max Speed: 44,35 km/h
Altitude Up: 977m
Temperature: 5,8°C plus
BN-Inovec-P. Javorina-BN
na Inovci od 900vm na asfalte slusny lad - ale dal sa obist po kraji, dolu som tadial radsej nesiel - potiahol som po hrebeni. pocasie na jednotu, trafil som aj oblecko takze cely cas mi bolo prijemne a na zaver, po ceste domov som vychytal zlatu hodinku. vyjazd na 120%
ja som minule našiel nad chalupou skapatého jeleňa, dobehol som pre chvostovú pilku, stačilo 5 min, tuto by to bolo na dlhšie