Uvital by som moznost v bazari zvolit vo filtri aj kategoriu komponenty ako take. Napr. chcem vidiet ake su ponuky na pohon xtr, no teraz mi vyhlada aj vsetky biky ktore maju nejaky komponent xtr, a miesto 1-2 stran ich mam 5. A o XT ani nehovorim, 18 stran miesto mozno 5... Bolo by to mozne?
ja to riesim tak, ze dam filtrovat cenu od do..a bajky potom neukaze, ak aj nejaky bike, tak minimalne..zatial pomoze aspon takto, kym sa to nebude dat inak
Pridavam sa k navrhu Jaiub, chcel som to navrhnut uz davnejsie, ale nebolo to take naliehave. V podtate by stacilo pridat funkciu vo vyhladavani s oznacenim "V komponentoch" a klucove slovo by ignorovalo bicykle a zobrazilo by inzeraty komponentov...
Avsak viac dolezitejsie by bolo limitovat nazvy inzeratov na 30 charakterov (vratane medzier). Totiz 1/3 inzerentov nevie co je to nazov a snazi sa vlozit cely text inzeratu do nazvu. Dnes tu bolo niekolko ukazkovych inzeratov, ako neinzerovat... tento bol zmazany z inych dovodov, ale v zasade, ked nevies dat svojmu inzeratu spravny nazov, tak neinzeruj... 30 charakterov bohate staci...
Mozno by bolo dobre, ReHMn, aby si sa nesnazil prilis rozhodovat o tom, ako sa ma, alebo nema inzerovat. Viz. to 1euro, co som vazne nepochopil .. este som totiz nepocul, ze by v sukromnom predaji platilo nieco ine , okrem dohody .. skor sa s majitelmi portalu zamyslite nad tym, co ste za chobotinu vymysleli s tou filtraciou ceny v eshope, kde uz nejde zadat cenu od-do a je nutne posuvat nejaky priblby posuvnik, ktory naviac je riadeny nejakou naprosto priblblou hodnotou
Tak moment! Ja sa nesnazim rozhodovat, len som napisal navrh, tak ako to moze urobit kazdy. Rozhodnutie je uz na cervo.
Ked Zelezny Muzicek protestoval, ze preradujem fotky z temy fotky bez zaradenia do prislusnej temy, tak som stym prestal. Majte si svoju anarchiu vo fotkach bez zaradenia...
To 1 EUR v bazari tiez nebolo moje rozhodnutie, ale navrh a s radostou som uvital jeho presadenie, lebo:
Vo vacsine pripadov je to spekulacia. Pri zadanej realnej orientacnej cene je vzdy prietor na dohodu. Zadana cena 1 EUR nie je pravdiva, teda je zavaadzajuca. Ked je inzerent zodpovedny za obsah inzercie, tak je to klamstvo.
V sukromnom predaji je dohoda kupno-predajna zmluva. Lege iure.
Este k nazvom inzeratov. Uz na zakladnej skole bolo vysvetlene pri pisani slohovych prac typu Moj prvy bicykel, co je nazov, uvod, jadro a zaver. Ked tieto deti vyrastu a stanu sa z nich dospeli, tak na to zabudaju, alebo si vyhradzuju pravo "ja mozem vsetko, je to moj inzerat.
V takomto pripade treba minimalne zakrocit, napriklad limitovanym poctom pismien v nazve. To iste mas v sms sluzbach na obsah 160pismien adokazes s tym zit uz desatrocia...
JoKo
Opacne... najprv bol inzerat zmazany (podvod), potom bol uvedeny ako priklad na zbytocne dlhy nazov...
Len ja som si neuvedomil, ze zmazane inzeraty su viditelne len v admin mode.
Tak pre upresnenie, nazov inzeratu bol:
2016 Special2016 Specialized S Wized S Works Venge Vias 52 Di2 9070 Suaper Fast (worldwide Shipping)
Komentar, ktory bol odpovedou na iny komentar, ktory bol nasledne zmazany (spam). Zostal v databaze, ale kedze bol jeho matersky komentar zmazany, nezobrazoval sa.
cervo Momentalne mate v eshope nasledovne kategorie bicyklov: Horske, cestne, krosove, horske elektrobicykle, mestske, trekking, gravel a cyklokros, a detske bicykle.
V bazare zas: Pevne a hardtail, celoodpruzene, cestne a bmx,dirt/street. Nezvazujete nahodou, ze by ste ich zjednotili, tak aby ste mali na eshope aj v bazari tie iste ? Niekto kto hlada napr. trekkingovy bicykel musi vazne uvazovat, kde ho hladat. Medzi cestnymi? Pevne a hardtail? Ked uz vojde do posledne menovanej temy, je tam velka kopa bicyklov, ktorymi sa musi predierat a su mimo jeho zaujmu.
Ak nemate kapacity na nasledne prerozdelenie bicyklov do novovzniknutych kategorii, hlasim sa ako dobrovolnik .
Presne to je rozrobene - zjednotenie kategorizacie so shopom. Este trocha rozmyslame ci nezmenime kategorizaciu bicyklov v shope, lebo to nie je optimalne. To prerozdelenie som chcel nechat na majiteloch inzeratov, je to predsalen v ich zaujme, ale mozno Ta zapojime
Tiez vidim priestor na optimalizaciu kategorii v eshope . Urcite to nie je jednoduche, hlavne ked uvazime, ze podaktori vyrobcovia prichadzaju s vlastnym pomenovanim.
Osobne by som delenie videl nejak takto:
* Bicykle
- Cestne
-- Cyklokros
-- Gravel
-- Preterkarske
-- Endurance
..
- Horske
-- Hardtail
-- Celoodpruzene
..
- Hybridne(?)
-- Krosove
-- Mestske
-- Trekking
..
* e-Bicykle
< podkategorie ako pri bicykloch >
e-Bicykle by boli vynate uz v uvode. Delenie na unisex, panske, damske a detske by nasledne bolo mozne za pomoci filtra na lavej strane.
Medzi podmienkami bazara je uvedene "» Používaj jasný a stručný názov a popis, aby bol Tvoj inzerát lepšie vyhľadateľný."
Krosove bicykle nemaju specialnu kategoriu a ked chcem v kategorii "Pevne a hardtail" odlisit mnou ponukany krosovy bicykel od MTBciek, uvedenim typu v nazve inzertneho prispevku, tuto cast mi niekto maze. Preco ?
Ad 1. Lebo strucny nazov neznamena zadaj vsetky informacie z obsahu inzeratu do nazvu inzeratu.
Ad 2. Nikto to nemaze, ale edituje/opravuje/skracuje
Ad 3. Odlisit inzerat nie je mozne, ani zvyraznit.
Ad 4. Vyhladanie nie je limitovane na nazov. Ked sa klucove slovo "krosovy" nachadza inde ako v nazve, zobrazi sa ako vysledok hladania...
Ad 5. Uz sa o tom pisalo davnejsie prave v tomto vlakne....
Keď chcem nahlásiť inzerát a pridať aj komentár tak na mobile mám prekrytý ten riadok s komentárom - nevidím čo píšem, nedá sa to posunúť vyššie; v Chrome. To je problém môj a môjho telefónu?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Avsak viac dolezitejsie by bolo limitovat nazvy inzeratov na 30 charakterov (vratane medzier). Totiz 1/3 inzerentov nevie co je to nazov a snazi sa vlozit cely text inzeratu do nazvu.
Dnes tu bolo niekolko ukazkovych inzeratov, ako neinzerovat... tento bol zmazany z inych dovodov, ale v zasade, ked nevies dat svojmu inzeratu spravny nazov, tak neinzeruj... 30 charakterov bohate staci...
Ked Zelezny Muzicek protestoval, ze preradujem fotky z temy fotky bez zaradenia do prislusnej temy, tak som stym prestal. Majte si svoju anarchiu vo fotkach bez zaradenia...
To 1 EUR v bazari tiez nebolo moje rozhodnutie, ale navrh a s radostou som uvital jeho presadenie, lebo:
Vo vacsine pripadov je to spekulacia. Pri zadanej realnej orientacnej cene je vzdy prietor na dohodu. Zadana cena 1 EUR nie je pravdiva, teda je zavaadzajuca. Ked je inzerent zodpovedny za obsah inzercie, tak je to klamstvo.
V sukromnom predaji je dohoda kupno-predajna zmluva. Lege iure.
Este k nazvom inzeratov. Uz na zakladnej skole bolo vysvetlene pri pisani slohovych prac typu Moj prvy bicykel, co je nazov, uvod, jadro a zaver. Ked tieto deti vyrastu a stanu sa z nich dospeli, tak na to zabudaju, alebo si vyhradzuju pravo "ja mozem vsetko, je to moj inzerat.
V takomto pripade treba minimalne zakrocit, napriklad limitovanym poctom pismien v nazve. To iste mas v sms sluzbach na obsah 160pismien adokazes s tym zit uz desatrocia...
Dnes tu bolo niekolko ukazkovych inzeratov, ako neinzerovat... tento bol zmazany ...
Najprv zadany link na inzerat a potom bol inzerat vymazany...
Opacne... najprv bol inzerat zmazany (podvod), potom bol uvedeny ako priklad na zbytocne dlhy nazov...
Len ja som si neuvedomil, ze zmazane inzeraty su viditelne len v admin mode.
Tak pre upresnenie, nazov inzeratu bol:
2016 Special2016 Specialized S Wized S Works Venge Vias 52 Di2 9070 Suaper Fast (worldwide Shipping)
https://www.mtbiker.sk/bazar/bicykle-pevne-a-hardtail/344205/marin-nail-trail-6-2018.html
V bazare zas: Pevne a hardtail, celoodpruzene, cestne a bmx,dirt/street. Nezvazujete nahodou, ze by ste ich zjednotili, tak aby ste mali na eshope aj v bazari tie iste ? Niekto kto hlada napr. trekkingovy bicykel musi vazne uvazovat, kde ho hladat. Medzi cestnymi? Pevne a hardtail? Ked uz vojde do posledne menovanej temy, je tam velka kopa bicyklov, ktorymi sa musi predierat a su mimo jeho zaujmu.
Ak nemate kapacity na nasledne prerozdelenie bicyklov do novovzniknutych kategorii, hlasim sa ako dobrovolnik
Osobne by som delenie videl nejak takto:
* Bicykle
- Cestne
-- Cyklokros
-- Gravel
-- Preterkarske
-- Endurance
..
- Horske
-- Hardtail
-- Celoodpruzene
..
- Hybridne(?)
-- Krosove
-- Mestske
-- Trekking
..
* e-Bicykle
< podkategorie ako pri bicykloch >
e-Bicykle by boli vynate uz v uvode. Delenie na unisex, panske, damske a detske by nasledne bolo mozne za pomoci filtra na lavej strane.
Krosove bicykle nemaju specialnu kategoriu a ked chcem v kategorii "Pevne a hardtail" odlisit mnou ponukany krosovy bicykel od MTBciek, uvedenim typu v nazve inzertneho prispevku, tuto cast mi niekto maze. Preco ?
Ad 2. Nikto to nemaze, ale edituje/opravuje/skracuje
Ad 3. Odlisit inzerat nie je mozne, ani zvyraznit.
Ad 4. Vyhladanie nie je limitovane na nazov. Ked sa klucove slovo "krosovy" nachadza inde ako v nazve, zobrazi sa ako vysledok hladania...
Ad 5. Uz sa o tom pisalo davnejsie prave v tomto vlakne....