pozeral som 9rychlostne kazety ale viac ako 25 zubov som nenasiel a do kopcov je to proste uz dost vela. Predna pila je 50-34.. Zadny prehazdovac je klasika Shimano SORA 9sp.. Musim to pozriet v pivnici ake dlhe to ramienko je.
inak 2 tyzdne odjazdene na 32ke kazete s 50/34kou prevodnikom a mne to vyhovuje ovela viac ako s 28kou kazetou aj mimo 10% stupani... (16ka pastorok vymeneny za 32ku)
Ale ako to na tom bicigli vyzerá!!! Síce, stále lepšie ako tie 50-zubové obludy na MTB...
ja sa za jazdy na bicykel prilis nepozeram a urcite som ho nekupoval ako ozdobu do obyvacky
a trochu vaznejsie - ked sa na vyjazde niekolkykrat pristihnes pri tom ze marne pakou precvaknes z 28cky na lahsi tak ti garantujem ze tu 32ku by si v ten moment zobral aj keby bola ruzova
Ja som menil 30ultegru za 28 105 krátke ramienko a bez úpravy reťaze.Je to v pohode akurát nastavenie prehadzovača zadna skrutka viac zatočena.Tak aby nechytali zuby o kazetu na 30.Ale veľa róby aj geometria rámu asi aj veľkosť.
Pýtal som sa len preto, že mám indexovú páčku na radenie rýchlostí a tá ma len 6 rýchlostí, ak dám 7 rýchlostnú, tak musím zrejme kúpiť aj 7 rýchlostnú páčku, neviem, či bude sedieť potom indexácia.
ahojte,
mam teraz 105-kovu 11 rychlostnu kazetu 11-12-13-14-16-18-20-22-25-28-32
pri jazde mi chyba 15 zubov, 32-ka mi chybat nebude (len pri niektorych stojkach) chcem to prehodit za 11 - 28
ale chcem sa opytat ci sa nepredava nejaka kazeta s najmensim pastorkom 10 zubov (alebo je to uz technicky nemozne?)
mam teraz kluky 172,5 50/34 a dole kopcom to viac ako na 60km/h nevytocim
Shimano 10 na kazete nemá, Sram áno, ale to by si toho musel vymeniť viac. Ak chceš tažší prevod, možno by si mohol uvažovať nad prevodníkmi 52/36. Otázka je vlastne načo jazdiť dole kopcom vyše 60
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
inak 2 tyzdne odjazdene na 32ke kazete s 50/34kou prevodnikom a mne to vyhovuje ovela viac ako s 28kou kazetou aj mimo 10% stupani... (16ka pastorok vymeneny za 32ku)
ja sa za jazdy na bicykel prilis nepozeram a urcite som ho nekupoval ako ozdobu do obyvacky
a trochu vaznejsie - ked sa na vyjazde niekolkykrat pristihnes pri tom ze marne pakou precvaknes z 28cky na lahsi tak ti garantujem ze tu 32ku by si v ten moment zobral aj keby bola ruzova
Vedel by niekto poradiť, či by spolu fungovali 10sp prehadzovač od sramu z 10sp shimano kazetoru?
Ďakujem za odpoveď.
mam teraz 105-kovu 11 rychlostnu kazetu 11-12-13-14-16-18-20-22-25-28-32
pri jazde mi chyba 15 zubov, 32-ka mi chybat nebude (len pri niektorych stojkach) chcem to prehodit za 11 - 28
ale chcem sa opytat ci sa nepredava nejaka kazeta s najmensim pastorkom 10 zubov (alebo je to uz technicky nemozne?)
mam teraz kluky 172,5 50/34 a dole kopcom to viac ako na 60km/h nevytocim
https://www.ebay.com/itm/Shimano-Dura-Ace-FC-9000-Corona-Set-55-42-Triathlon-Tt-Nuovo/174447810661?hash=item289de65865:g:9oQAAOSwWWxeg6WR
😂 si zabil ... ja s 34/25 slapen 10% stupania v pohode, a to som slaby hobík