Zdravim vas, nedávno som si kupil RST Capa T4 na moj bike (skladany) a mam jednu otazku (moc sa do toho nevyznam tak sa mi nesmejte ak zapotim daco) a na vrchu co su tie cupliki tak to by malo byt na nastavovanie tvrdosti a ked tim krutim (je tam sipka a na kazdej strane +,- ) napr. ze stranou k + tak by mala byt tvrdsia tak to dokrutim kym to ide ale stvrdne o trochu iba a ked riadne zaperujem snou skoro na doraz tak to tam zavrzga a zase je mäkka toto robi aj dvom kamaratom co maju rovnaku vidlu. co to je
Co to je? To je RST Proste to skoci cez plastovy zavit nazad, ked na to zatlacis. Zmier sa s makkou vidlou, alebo vymen tie nast. skrutky za nove, ktore ti zas chvilu vydrzia.
ak uz je tu rec o RST-čkach, mam podobnu, tiež model Capa, chcel by som vediet ci sa daju vymenit pruziny v nej? mne osobne RST staci, nejazdim nejak extrem teren
ak uz je tu rec o RST-čkach, mam podobnu, tiež model Capa, chcel by som vediet ci sa daju vymenit pruziny v nej? mne osobne RST staci, nejazdim nejak extrem teren
ved tak vy vravite ze biedna lenze ja nejazdim freeride,dh,a este neviem co mam MTB-čko ale z 90% chodim po ceste to znamena ze asi tak z kazdeho prejdeneho kilometra prejdem 100m po terene.
no tak to si si velmo dobre postavil mtbcko ...musim uzant ...ak jazdis ako pises tak tento sunt predaj a kup si tam normalnu pevnu...pruzit to bude skoro rovnako a bude to lahsie
plne suhlasim, i ked s M4 mam podobny styl, ale zase ja jazdim aj polne, lesne, asfaltove cesty ale niekedy aj nieco "tvrdsie" (pre mna tvrdsie, napr.: CC, ziadny DH a podobne!), preto aj plaste podla toho menim, 1,75 za 2,10, podla toho aky teren momentalne jazdim....... inac to si ty nakoho myslim?? bo poznam jedno co ma prezyvku GaryFisher a je tiez z BB
a este k tym pruzinam, ako zistim ci mi treba pruziny alebo elastomer, pripadne co je lepsie? a aku dlzku, ked mam zdvih 100 mm?..v tejto veci nemam ziadne skusenosti, za kazdu radu dik!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.cyklobanda.com/index.php?pag ... epruzelast
Vsetko robis na vlastnu zodpovednost
jedine serwis alebo z dajakej dokatovanej RST zozen V serwise to nebude lacna zalezitost
tu su na vyber rozne pruziny
http://www.author.sk/verbal/2524/
plne suhlasim, i ked s M4 mam podobny styl, ale zase ja jazdim aj polne, lesne, asfaltove cesty ale niekedy aj nieco "tvrdsie" (pre mna tvrdsie, napr.: CC, ziadny DH a podobne!), preto aj plaste podla toho menim, 1,75 za 2,10, podla toho aky teren momentalne jazdim....... inac to si ty nakoho myslim?? bo poznam jedno co ma prezyvku GaryFisher a je tiez z BB