Kategórie
Bike-techTato nova tema sluzi na zhananie veci, ktore su tazko zohnatelne, resp. sa samostatne ani nepredavaju, alebo ich neviete najst v miestnom obchode/servise/zeleziarstve. Pred tym, nez sem napisete, sa na uvedenych miestach aj skuste opytat.
Nepiste sem prosim prispevky typu "kto mi daruje vidlicu, ram, pedale" a pod., taketo prispevky budu vymazane.
Na kupu bezne dostupnych komponentov sluzia kamenne obchody, e-shopy a bazar.
----------
kiriho prispevok:
Nemáte niekto zbytočnú ľavú kľuku na štvorhran (pokiaľ možno nevyvaklaný), ktorú by ste mi mohli podarovať?
-5% CUBE sada podložka hlavového zloženia pre integrované vedenie káblov
8,99 €
-5%
MOC 12 €
Výpredaj -10% One podložka hlavového zloženia 1-1/8", 10 mm, čierna
1,79 €
-10%
MOC 1,99 €
-46% Enduro Bearings ACB 6808 CC BO ložisko hl. zloženia, 40x52x6.5 mm, (36x45°)
19,99 €
-46%
MOC 36,99 €
V anličtine sú označené ako Knurled / thumb ale netuším, ako sa tomu nadáva po slovensky.
Podobné skrutky sa napríklad používajú aj na skrinky počítačov alebo káble od monitorov
Radšej by som volil voľbu nákupu na SR osobne, ako z číny za 12 USD s doručením o dva mesiace
Vďaka za tipy! Postačovali by mi aj 2 ks
Nieco taketo?
No ja sa nepytam na meno, ale na material. Klasicky o-kruzok (tesnenie) natiahnem len malinky kusok a nie je moc pruzny, ten co mam k senzoru natiahnem o dost viac 30-40% dlzky bez znicenia a je pruzny a na omak makky. Lenze som ho poskodil , tak potrebujem nahradny a klasicky o-kruzok pouzit nejde. Preto sa pytam
Nie tak celkom, potreboval by som skrutku, ktorej hlava bude ryhovaná, aby sa dala točiť prstami, no zároveň bola v ideálno prípade rovnako široká ako hlavička inbusového kľúča. Vnútorný šesťhran by bol tiež fajn, ale nie je podmienkou.
Vypátral som, že označenie tej skrutky by malo byť GB /T 836
EDIT: Nejako mi to nie je súdené. Včera som nabehol do obchodu so železiarstvom a spojovacím materiálom a do minúty vypadol prúd na celej ulici a bolo po nákupe
prosim nemate niekto idelane z NR tuto skrutku?
dakujem
ale aj tak dik
https://www.army-airsoft.cz/maskovaci-pasky/gorilla-tape-tough-wide/