Sezóna 2018 sa naozaj vydarila! Vytvoril som zostrih z TOP 5 trás, ktoré boli z môjho pohľadu najzaujímavejšie. Niektoré z nich som absolvoval prvýkrát. Srdcovou záležitosťou pre mňa už navždy zostane trasa na najvyšší vrchol Malých Karpát - ZÁRUBY. Významný dátum v kalendári, nádherné počasie mi parádne nahrávali do môjho plánu skĺbiť osobný život so športovou vášňou - požiadať priateľku na vrchole o ruku. Dopadlo to na výbornú, v tej chvíli sme obaja zabudli na to aké náročné bolo prekonať pár posledných výškových metrov aj s bicyklami. V sezóne 2019 chceme naďalej pokračovať s videonahrávkami bajkových trás z rôznych kútov Slovenska ale aj Čiech. Preto ak vás zaujíma niektorá, ktorú chcete aby sme zdokumentovali dajte nám vedieť a najzaujímavejšie sa pokúsime absolvovať. Ďakujeme za podporu a v novom roku 2019 želáme čo najviac natočených kilometrov na vašich obľúbených trasách
Môj Silvester v Tatrách začína dnes "po stopách Gleva"
Na parádu!!! Až na posledných 300m k Brnčalke komplet v sedle bez jedinej prestávky takže som na seba aj na bajk patrične hrdý
Popradské a Štrbské pleso, pekne 2x. Som sa uďakoval, ale turisti boli zohvievavý (ale ja tiež ), sem tam sme prehodili pár slov... Atmosféra bola dobrá Ale okolo Štrbského pola iná promenáda, ľudí, sániek, psov, koní, ale šiel som aj ja, neviem kedy sa tam ešte dostanem
U nás pozostatky snehu až v cca 600-650 v.m.
Dnes som trošku (dosť) poblúdil a vracal som sa domov v úplnej tme takmer komplet po asfalte Kopaná , Havranec , Ráztoky , popod Javorák , Rakyta ...
Trip Dist: 65,99 km
Ride Time: 4:02:02
Avg Speed: 16,35 km/h
Max Speed: 56,08 km/h
Altitude Up: 1 319 m
Temperature: + 6st.C
Ja dnes Hrebienok, Rainerka, vodopady, neskutocne vela ludi, v Smokovci musela premavku policia riadit, rano sa slo fajn, horsi bol navrat. Chcel som ist cez vodopady do Lesnej ale ked som videl ako smyka turistov tak som to otocil, oni sa sice smykali aj smerom na Hrebienok, mne sa slo v pohode
Ja som sa dnes dôstojne rozlúči ako s rokom 2018 tak aj s kopčekmi v mojom okolí
Počasie mi vyšlo na parádu a aj podklad v lesoch mi pripravil nezabudnuteľný zážitok. Blatá, Stracová, Kolianová, Plešovica, Klížske Hradište, Vrchhora, Michalov Vrch, Šimonov, Kamenná, Ondrášová, Hlboké, Plešovica, Juríkov Vrch, Lubín, Dvorská Dolina, Veľká Hora, Vŕšky
Trip Dist: 62,14 km
Ride Time: 4:42:40
Avg Speed: 13,19 km/h
Max Speed: 46,07 km/h
Altitude Up: 1591 m
Temperature: od +1,8°C až po +5°C
Prajem spolubikerom veselé prežitie Silvestra a Šťastný Nový Rok 2019
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na parádu!!! Až na posledných 300m k Brnčalke komplet v sedle bez jedinej prestávky takže som na seba aj na bajk patrične hrdý
kurtova skala-zakarovce-stonehange nad gelnicou-turzovske single
(fotky nič moc, ale veľký foťák už v ruksaku nenosím)
http://www.cykloserver.cz/f/223f240969/
Dnes som trošku (dosť) poblúdil a vracal som sa domov v úplnej tme takmer komplet po asfalte
Kopaná , Havranec , Ráztoky , popod Javorák , Rakyta ...
Trip Dist: 65,99 km
Ride Time: 4:02:02
Avg Speed: 16,35 km/h
Max Speed: 56,08 km/h
Altitude Up: 1 319 m
Temperature: + 6st.C
Počasie mi vyšlo na parádu a aj podklad v lesoch mi pripravil nezabudnuteľný zážitok.
Blatá, Stracová, Kolianová, Plešovica, Klížske Hradište, Vrchhora, Michalov Vrch, Šimonov, Kamenná, Ondrášová, Hlboké, Plešovica, Juríkov Vrch, Lubín, Dvorská Dolina, Veľká Hora, Vŕšky
Trip Dist: 62,14 km
Ride Time: 4:42:40
Avg Speed: 13,19 km/h
Max Speed: 46,07 km/h
Altitude Up: 1591 m
Temperature: od +1,8°C až po +5°C
Prajem spolubikerom veselé prežitie Silvestra a Šťastný Nový Rok 2019
My sme dnes takto smerom na pruske obzerali 2x