init : mylis sa .. a dokonca aj slepak ma svoj ucel /tie ostatne ani nebudem rozoberat, staci toto/. Napisal som to inak schvalne .. bol som zvedavy, kto sa toho chyti, ale necakal som, ze prave ty .. ale ked tak toto v inej teme a bezomna .. musim setrit klavesnicu.
Neviem, ci uplne vhodna tema, ale minimalne sekundarne suvisi. Garmin v Connecte zmenil reporty. Neviete ako vytiahnut po novom total cisla za rok po jednotlivych typoch cyklistiky? Sumarne to viem, ale ked ma zaujima len cesta napr?
V novembri už toho veľa nenajazdím takže to môžem uzavrieť
Rok 2018 : 10284 km
čas:372 h
výj:124
v/m:127004
Mesiac november
732 km
čas:27h
výj:9
v/m:10271
Ked dovolí počasie ešte nejaký bonus dám,vyskušam novu zimnu bundu z Mt,bikeru,inak som s touto sezonou veľmi spokojný a teším sa na Ježiška ,prinesie mi nový bike Lapierre Sensium 500 CP na novej 105-ke
Ja som sa tento rok dostal vysoko nad svoje už dosiahnuté maximá čo bolo 7575 km v 2017. Nič som nehrotil iba som sa vozil pre radosť žiadne monotónne výjazdy nehrozili 2018
Bicykel 11.000 km
Beh 1027 km
Nejaké drobné k obom ešte prihodím ale to budú už iba také drobné.
Viac ako 13 rokov stara tema. Nachadzaju sa tu pamatnici, ktori este zazili, ked tato tema bola len o kilometroch najazdenych za rok a nie najazdenych za <dopln meno mesiaca> alebo najazdenych k <dopln datum v roku> ?
tento rok som cisla neriesil - pospajal som len celodnove a viacdnove vyjazdy pre zaujimavost - aspon vidim kde som to vlastne vsade bol. pocasie prialo tak sa mi podarilo splnit myslienku - niekam vypadnut kazdy vikend pocas mesiacov jul, august.
Už môžem sumarizovať, keďže zajtra do práce nejdem na biku a vrátim sa domov až v roku 2019
Sezóna nič moc, bez viacerých pretekov, bez dovolenky, bez väčších akcií (až na pár výnimiek)...
MTB: 1700km; 117hod; 36500vm (vm orientačne zo Stravy upravené koeficientom 0,8)
Cesťák: 2234km; 86hod, 23000vm (vm orientačne zo Stravy upravené koeficientom 0,8)
Ahojte. Prikladám na stiahnutie moju excelovskú tabuľku na sumarizáciu kilometrov, ak by mal niekto záujem. Vzdialenosti za daný deň sa píšu do 2. riadku, 3. riadok je na rôzne poznámky.
Môj stav za rok 2018 je 6020 km. Prajem Vám Šťastný Nový rok.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
bicykle: 6406 km / 106 117 vm / 334 h, 48 min. / 149 výjazdov
celkovo: 7040 km / 110 132 vm / 384 h, 39 min. / 200 aktivít (bike + hike + trenažér + beh + "light" skialp)
vm pri všetkých aktivitách merané barometricky
Rok 2018 : 10284 km
čas:372 h
výj:124
v/m:127004
Mesiac november
732 km
čas:27h
výj:9
v/m:10271
Ked dovolí počasie ešte nejaký bonus dám,vyskušam novu zimnu bundu z Mt,bikeru,inak som s touto sezonou veľmi spokojný a teším sa na Ježiška ,prinesie mi nový bike Lapierre Sensium 500 CP na novej 105-ke
2018
Bicykel 11.000 km
Beh 1027 km
Nejaké drobné k obom ešte prihodím ale to budú už iba také drobné.
Sezóna nič moc, bez viacerých pretekov, bez dovolenky, bez väčších akcií (až na pár výnimiek)...
MTB: 1700km; 117hod; 36500vm (vm orientačne zo Stravy upravené koeficientom 0,8)
Cesťák: 2234km; 86hod, 23000vm (vm orientačne zo Stravy upravené koeficientom 0,8)
Môj stav za rok 2018 je 6020 km. Prajem Vám Šťastný Nový rok.