Si mi pripomenul, ako sme s kamoškou biologičkou vyvíjali príručné narkotizačné zariadenie na nechcene aktívnych džamorákov že instant action.
Inšpiráciou bola narkotizácia rujného Tuvoka Doktorom za asistencie Toma Parisa:
Heh, som nedávno dopozeral Original Series a začal som pozerať Next Generation. Ako vždy som sa smial nad úrovňou medicíny v neviem akom storočí. Človek odpadol pred očami, žiadne resuscitácia len konštatovaný exitus letalis A hitech zariadenie podpory života náramne sa podobajúce na iron lung Hypnospray a nejaký aktivačný spray - univerzálny liek na všetko
Jo. A Scullyová 20 r dozadu za noc osekvenovala mimozemšťana s tým, že jej v tom genóme aj bolo vsjo jasno. Chcem vidieť ako bude mať E.T. DNA (aj keď s xNA by som ešte bol ochotný súhlasiť) ako štruktúrny kryštalograf občas fušujúci aj do structural biology ma pobavila troj- či sedemnásobná skrutkovica DNA, by som tým pakám dal do papŕč modely pre stredné školy, nech mi tú alternatívnu chémiu skúsia poskladať
Pevne verim, ze jedneho dna pride novy rok bez petard a podobne primitivity.
Pre mňa je silvester obyčajný pracovný deň. Nič viac. Pozrel som večer film na USB (Annabelle: Creation) a o 21:30 zaľahol spať. O polnoci som sa zobudil, vložil štuple do uší....zamrmlal si pre seba " ľuďom j**e " , otočil sa na druhý bok a spal ďalej .
winter78 Isiel som spat priblizne v rovnaky cas, hoci zo zlozvyku bezne chodim po polnoci, a musim povedat, ze lepsie som si tento rok asi nepospal . A to prosim pekne byvam na najvacsom sidlisku v republike, kde je najvacsia koncentracia pyrotechnikochtivych oslavovacov.
Edit: Hadam bude platit, ako na novy rok, tak po cely rok
Jo. A Scullyová 20 r dozadu za noc osekvenovala mimozemšťana s tým, že jej v tom genóme aj bolo vsjo jasno. Chcem vidieť ako bude mať E.T. DNA (aj keď s xNA by som ešte bol ochotný súhlasiť) ako štruktúrny kryštalograf občas fušujúci aj do structural biology ma pobavila troj- či sedemnásobná skrutkovica DNA, by som tým pakám dal do papŕč modely pre stredné školy, nech mi tú alternatívnu chémiu skúsia poskladať
Napriek tomu sa mi Star Trek páči, ešte mám veľa sérií a filmov pred sebou
Och, ja som tak strasne grogy, ze neviem ci dnes pojdem na novorocny vyjazd. Esteze zajtra uz idem do prace. Akurat myslim ze radsej nie kolobezkou, lebo by som z nej spadol. Pojdem autobusom
Pamätám sa keď sme boli decká, tak sme chodili k zubárovi povinne naraz celá trieda.
Raz sme takto čakali v čakárni aj s učiteľkou a zrovna tam prišiel náš ešte vtedy sused (vtedy mal asi 70-75 rokov) a mal prvý kaz.
Zubár mu povedal:
Pán Šimun vy máte tak krásne biele a zdravé zuby. Určite si ich umývate pekne poctivo a pravidelne.
A vieš čo mu povedal?
Ja keby dám kefku do huby tak sa dogrcám. To bol pre nás decká pekný vzor init nečítal som to celé
Brat aj otec su zubari, mama dentalna hygienicka. A pri zuboch plati jednoducha vec a to, ze ciste zuby sa nekazia.
No a este je druha celkom zavazna vec, ze nie vsetci zubari, su dosledni pri prehliadkach. Casto sa stava, ze pride klient od ineho zubara "ja nemam ziadne kazy" brat mu urobi rontgeny a na monitore im ukaze, kde vsade maju kazy, ktore si ich zubar nevsimol, alebo nechcel vsimnut. Ludia sa cuduju ako je to mozne...
No a to s tou genetikou je tiez bullshit. Vsetci moji stari rodicia okrem deda, mali totalne protezy od nejakych 40 rokov... A ja nemam ani jednu plombu a ani neviem ako boli zub. Podobne je na tom aj brat.
Vývoj nezastavíš... Nielen v dentálnej hygiene, ale aj v technológii opráv. Pred 40-50 rokmi, keď si si mal nechať vŕtať zub pomalyobrátkovou vŕtačkou (taká s lankovými prevodmi), tak si si ho radšej nechal vytrhnúť, najmä ak bol kaz väčší a hlbší. A samozrejme, sú kvalitnejšie aj výplňové hmoty. Aj zubári radšej trhali ako plombovali.
Za posledne dni som videl niekolko krdlov divých husí. Smerujúcich na sever. Ešte jeden záchvev zimy a snežiť možno ani nebude. Tu dolu. Aj ked počasie so 6-7 stupnami nemožno hodnotiť ako jar, ale ako nepodarenu zimu.
Brat aj otec su zubari, mama dentalna hygienicka. A pri zuboch plati jednoducha vec a to, ze ciste zuby sa nekazia.
No a este je druha celkom zavazna vec, ze nie vsetci zubari, su dosledni pri prehliadkach. Casto sa stava, ze pride klient od ineho zubara "ja nemam ziadne kazy" brat mu urobi rontgeny a na monitore im ukaze, kde vsade maju kazy, ktore si ich zubar nevsimol, alebo nechcel vsimnut. Ludia sa cuduju ako je to mozne...
No a to s tou genetikou je tiez bullshit. Vsetci moji stari rodicia okrem deda, mali totalne protezy od nejakych 40 rokov... A ja nemam ani jednu plombu a ani neviem ako boli zub. Podobne je na tom aj brat.
Vela robí vzor rodičov. Moj otec si nečistil chrup. A ked dostal bolesti, prečkal, vydržal. Zub odhnil, fakt neklamem. Ako dieťa mal nejaky zasah, na líci mal jazvu. Vraj mu od líca zvonku otvarali líco, aby sa tam zubar dostal. Tak od vtedy k zubarovi ani za nič.
Ako dieťa som zanedbaval hygienu. Pri tych školskych akciach-flourizacia sme si z toho ako pubertiaci robili srandu a vodičku vyliali.
Moja dcera (20 r. kuk sem na 30:52: https://bit.ly/2GR8vMx) nema žiadny kaz, chrup narovnany rovňatkami.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To by bolo fajn, pobudilo mi to deti a novorodencov na oddelení... Hoc novorodenci majú svoj vlastný biorytmus
Inšpiráciou bola narkotizácia rujného Tuvoka Doktorom za asistencie Toma Parisa:
Pre mňa je silvester obyčajný pracovný deň. Nič viac. Pozrel som večer film na USB (Annabelle: Creation) a o 21:30 zaľahol spať. O polnoci som sa zobudil, vložil štuple do uší....zamrmlal si pre seba " ľuďom j**e " , otočil sa na druhý bok a spal ďalej
Edit: Hadam bude platit, ako na novy rok, tak po cely rok
Napriek tomu sa mi Star Trek páči, ešte mám veľa sérií a filmov pred sebou
Zial ani zachranari nemali prilis vela kludu
https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/496927-zachranari-pocas-novorocnych-oslav-zaznamenali-rekordny-pocet-vyjazdov/
Mozno by stalo za uvahu, keby si nezodpovedni museli niektore zasahy hradit na 100%.
https://days.to/until/spring
Raz sme takto čakali v čakárni aj s učiteľkou a zrovna tam prišiel náš ešte vtedy sused (vtedy mal asi 70-75 rokov) a mal prvý kaz.
Zubár mu povedal:
Pán Šimun vy máte tak krásne biele a zdravé zuby. Určite si ich umývate pekne poctivo a pravidelne.
A vieš čo mu povedal?
Ja keby dám kefku do huby tak sa dogrcám. To bol pre nás decká pekný vzor
init nečítal som to celé
Je to o strave
http://www.bodyhacking.cz/blog/weston-price-a-strava-zdravych-ludi-vo-svajciarsku.html?fbclid=IwAR2OhoFf3qT6_zyIIz3n0rpVDvBEq9RWeQTxrZ3MxGrktkQgQbvYrD28yZk
https://days.to/until/spring
Za posledne dni som videl niekolko krdlov divých husí. Smerujúcich na sever. Ešte jeden záchvev zimy a snežiť možno ani nebude. Tu dolu. Aj ked počasie so 6-7 stupnami nemožno hodnotiť ako jar, ale ako nepodarenu zimu.
Vela robí vzor rodičov. Moj otec si nečistil chrup. A ked dostal bolesti, prečkal, vydržal. Zub odhnil, fakt neklamem. Ako dieťa mal nejaky zasah, na líci mal jazvu. Vraj mu od líca zvonku otvarali líco, aby sa tam zubar dostal. Tak od vtedy k zubarovi ani za nič.
Ako dieťa som zanedbaval hygienu. Pri tych školskych akciach-flourizacia sme si z toho ako pubertiaci robili srandu a vodičku vyliali.
Moja dcera (20 r. kuk sem na 30:52: https://bit.ly/2GR8vMx) nema žiadny kaz, chrup narovnany rovňatkami.