Ďakujem za tipy. Určite vyskúšam. Aj keď skôr ako o kvalitu uzla v mojom prípade ide o vyhotovenie a hrúbku jazyka tohto konkrétneho modelu topánok. PS: Uzol som sa v škôlke nenaučil, naučil som sa ho sám a nevedomky som ho upgrade-oval pretože mašličku robím iným spôsobom, ťažko sa to popisuje ale ešte nikdy nesklamal a nerozviazal sa. Až do teraz😀 Aj pri bežeckých botách využívam pri viazaní pre niekoho tie záhadné posledné dierky.
Mam od nich model Filipo. Kupoval som na jesen, takze vydrz nemam overenu, ale s topankami velka spokojnost. https://www.z-style.cz/produkt/bnn_filipo_o2_high?lang=cz
Pouzivam ich teraz v zime aj na bike, dobre drzia na pedaloch.
Na hiking.sk spominaju/inzeruju aj dalsieho ceskeho vyrobcu: Prabos. https://prabos.cz/cs/
Netusim, kde sa daju fyzicky pozriet, ale zapadniari to maju do ich podnikovej predajne v Slavicine celkom blizko.
Recenziu Prabos Ampato som na Hikingu písal ja, tie boty ma veľmi príjemne prekvapili. Na jar kupujem ten istý model žene a isto to nie sú posledné topánky, ktoré od nich mám.
Marinada pokial si dobre pamatam, tak restday dokaze vymenit/opravit aj vytrhnute ocka. Treba im to odfotit a s popisom ze co je zle a co by si chcel poslat mail. O nejake referencie, nom, neviem ci by som sa obaval. Pocas roboty v outdoor obchode som ich poradil desiatkam ludi a nie jeden sa vratil ze jak radi su... Alebo to lepidlo, ale neviem ako dobre sa to podari a ci nevytrhnes/neznicis kozu coskoro este viacej.
Dobrý den,
bohužel tento typ "mechanického poškození" opravit nelze ...
S přáním hezkého dne
ja som si nedavno kupil tieto Merrell.... pravda, hladal som inu znacku (Alpine Pro s ktorou som bol spokojny).... ale Merrell ma nikdy nesklamal a to som ich zopar parov zodral..... tak som odisiel z obchodu s nimi..... chcel som boty na lahku turistiku v zime a hlavne kazdodenne nosenie do roboty.... splnili do bodky co som chcel.... lahucke, prijemne na nohu a velmi teple (v + teplote je v nich teplo trochu a okolo 0°C som v pohode stal 3 hodiny na betone) max spokojnost
hej, od Merrellu človek ľahko zodere zopár párov (ja tuším 8 ), lebo životnosť stojí úplne za hovno, odchádza všetko, zodraté alebo rozlepené podrážky, rozpárané švy, predratý zvršok aj vnútorná tkanina, pretrhnuté očká na šnúrky...
Prabos Sajama GTX -- deriem tretim rokom, takmer kazdy den, ako topanky do mesta, hory sem tam aj ako pracovne na zahrade, dal som v nich aj 50km turu..
za 70€ su (az na tu vahu) perfektne..
GTX uz nieje spolahlivy ale v nizkych topankach mi to az tak nevadi..
hej, od Merrellu človek ľahko zodere zopár párov (ja tuším 8 ), lebo životnosť stojí úplne za hovno, odchádza všetko, zodraté alebo rozlepené podrážky, rozpárané švy, predratý zvršok aj vnútorná tkanina, pretrhnuté očká na šnúrky...
Kúp nabudúce garmontya a zoderies za tu dobu max dvoje. Aj to len podrážkou na asfalte. Ostatne drží aj po 5r bez povolenia sviku ci stielky.
Staré vysokecrajchle mam 10r.garmonty jedny 6 rok. Nové mi ukradli. Tak derem milety.
ale ja som nechcel tazke tvrde turisticke boty ..... a Garmont je mi uzky, mam vyskusane
a k Merrellu, ja som bol vzdy spokojny a praveze mi vydrzali dost dlho oproti inym.... mozno preto ze niektore z nich boli kupene v US
Lowy som ma asi troje, životnosť lepšia, ale boli aj dosť drahšie. Merrelly som vždy kúpil v nejakom výpredaji za lepšiu cenu. Možno im aj trochu krivdím, som kúsok ťažší ako konfekčný človek a topánky sú tiež navrhované na nejaké zaťaženie a keď sa to preženie, životnosť rapídne klesá.
Planika - konkretne Forester som kupil v 3. 2013. kazdy rok ich nosim ako civilne zimne, zimne turisticke a v lete na narocnejsiu turistiku - tatry, fatry. tento rok sa mi zacala odliepat podrazka od medzipodrazky - ale to som asi nacal niekde na skalach, zalepene zatial drzi, do pravej mi zacalo tiect, podrazka uz zacina byt zodrata. no kedze ich slovinec stale robi, nasetrim a objednam znova. tieto este posluzia na skaly a do sucha nejaku tu chvilku.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mam od nich model Filipo. Kupoval som na jesen, takze vydrz nemam overenu, ale s topankami velka spokojnost.
https://www.z-style.cz/produkt/bnn_filipo_o2_high?lang=cz
Pouzivam ich teraz v zime aj na bike, dobre drzia na pedaloch.
Na hiking.sk spominaju/inzeruju aj dalsieho ceskeho vyrobcu: Prabos.
https://prabos.cz/cs/
Netusim, kde sa daju fyzicky pozriet, ale zapadniari to maju do ich podnikovej predajne v Slavicine celkom blizko.
Vychodniari maju blizsie slovensky BOSP
https://www.mtbiker.sk/forum/post1331354.html#p1331354
Dobrý den,
bohužel tento typ "mechanického poškození" opravit nelze ...
S přáním hezkého dne
D. Sychová
RESTDAY
za 70€ su (az na tu vahu) perfektne..
GTX uz nieje spolahlivy ale v nizkych topankach mi to az tak nevadi..
Kúp nabudúce garmontya a zoderies za tu dobu max dvoje. Aj to len podrážkou na asfalte. Ostatne drží aj po 5r bez povolenia sviku ci stielky.
Staré vysokecrajchle mam 10r.garmonty jedny 6 rok. Nové mi ukradli. Tak derem milety.
vopred velice pekne ďakujem
https://www.lowa.de/produkte/outdoor/alpine/details.html?Artikel=CEVEDALE_PRO_GTX&ArtVar_ID=1065&FarbeArtikelNr=210050_6099&L=0
a k Merrellu, ja som bol vzdy spokojny a praveze mi vydrzali dost dlho oproti inym.... mozno preto ze niektore z nich boli kupene v US