Dúfam že im vytrie kocúra. Minule som ho videl ako sa vracia cez Kľačno o 17-tej. Teda po tme z tréningu. Po práci ... Náš podla mňa najlepší cyklokrosar aky tu kedy bol spolu s Glajzom. Ten keby bol Belgičan tak je majster sveta x krát.
Pravdu máš...pozerám v TV programe že tragédi na ČTšporte dávajú elite pretek mužov zase skrátený, ženy celý...to je ako pozerať live hokej od poslednej tretiny
ze tragedi na ct sport. tak si to teda pozri na stv2. zeny dali live, teraz pokryju poziadavku hokejovych fanusikov, muzov davaju teraz na internete live a vecer v tv zo zaznamu.
Keby to bol Belgičan, tak by to bolo asi kóšer. Mojko flu2 čo tu točíš o rtvs ? Ja sa "sťažujem" na čt sport, kde to dlhé roky sledujem. Hlavne že na miestny TOI, TOI cup si nájde plný programový čas. Btw ani ma nenapadlo, že rtvs niečo také vysiela...
včera sa išiel DVV Trophy – GP Sven Nys, polhodku zo záznamu som našiel na Ziggo sport. Štyby si to v blate neskutočne užíval, MDVP už menej - padol a vracal sa do čela asi z 10 pozície, nakoniec vyhral. Medzi babami 1. Jolanda Neff.
Na Ytb je cely zavod. Chvilu bolo vzrušo ked Poel spadol a mal sekeru ale ked dohnal cca 30s sekeru za ani nie kolo uz bola zas nuda. Ale pekny zavod to bol. Poel nahanal prve miesto v DVV pred Aertsom. Co aj dal o 20s. A celkom riadny rozdiel medzi nim a zvyskom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.cyklistikaszc.sk/kalendar/propozicie/msraf53cfcc922c9a5569d1b0957.pdf
https://twitter.com/Cyclingtimenews/status/1079459295828295680