ako to je s Vami. Ja mam velmi rad rally, a prave sa zajtra chystam do madarska na rally eger, co bude aj uvodny podnik MSR, budetam cez 200 aut, 10WRC ale kvalitne pole
ja kukam pravidelne len F1 a mojim naj tymom je Ferrari. WRC je tiez fajn, ale priame prenosi sa nedaju davat a neviem, kde davaju zostrihy z pretekov.
Sak na eurosporte , chodi to vacsinou pomerne neskoro vecer, pred par dnami davali z WRC argentina. Inac rally je uplne fasa tiez rad pozeram, ale nie moc casto. Co sa tyka F1 a podobnych drahovych kravin tak to ja vobec nemusim, nepride mi to dostatocne akcne
Ale co uplne ze zerem su raid rally, najma Dakar - aj ked tento rok som bol sklamany dost. Na to som si vzdy aj cez skuskove nasiel kazdy den cas... Skoda len ze na eurosporte davali kazdy den len hodinove highlights, vedel bvy som to kukat aj 3x tolko
U mna F1. Ak sa da, kazdy zavod si pozriem v priamom prenose. Za poslednych 10 rokov som nevidel nazivo mozno 20 pretekov...
Vacsinou kvoli dovolenkam a takym kravinam...
Boha, zas nejaky chytry (džouk). Myslim, ze je uplne jasne, co som tym chcel povedat. Ale vysvetlim ti to. V tom aute je adrenalin. To je ako ked pozeras trebars Disorder, alebo cosi. Proste je sa na co divat..
ako to je s Vami. Ja mam velmi rad rally, a prave sa zajtra chystam do madarska na rally eger, co bude aj uvodny podnik MSR, budetam cez 200 aut, 10WRC ale kvalitne pole
Ja tiez velmi oblubujem WRC. Dufam ze aj mne vyde cas a pojdem nieco kuknut.
no rally eger bola jedna pecka. je aj par videi na youtube, ale potom sem hodim linky.
Tam kde sme boli mi slo mimo trat cca 15 aut, jeden Lancer vosiel velmi do lesa, ale vybrali ho.
Bola to dobra podivana
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale co uplne ze zerem su raid rally, najma Dakar - aj ked tento rok som bol sklamany dost. Na to som si vzdy aj cez skuskove nasiel kazdy den cas... Skoda len ze na eurosporte davali kazdy den len hodinove highlights, vedel bvy som to kukat aj 3x tolko
F1 si sem tam pozriem aj ja, ale vacsinou sa pri tom dobre spi po obede
Adrenalin? Pred telkou? Ako?
Vacsinou kvoli dovolenkam a takym kravinam...
Boha, zas nejaky chytry
Ja tiez velmi oblubujem WRC. Dufam ze aj mne vyde cas a pojdem nieco kuknut.
http://www.trucktrial.cz/
Zamotal si sa este viac, ale nevadi. Aj tak mam najvacsie zimomriavky pri pozerani toho "cosi".
Subaru je moj naoblubenejsi tym vo WRC, skoda, ze sa im uz nedari tak ako kedysi, tusim, ze to tam este jazdil Mekinen (neviem, ako sa to pise)
no rally eger bola jedna pecka. je aj par videi na youtube, ale potom sem hodim linky.
Tam kde sme boli mi slo mimo trat cca 15 aut, jeden Lancer vosiel velmi do lesa, ale vybrali ho.
Bola to dobra podivana
Absolutny suhlas
Mojim snom je zviezt sa niekedy ako spolujazdec, snad sa zadari.