Piatkovy nocny prolog som si parade uzil 10 km zabavy na bicykli prejazd cez budovu bola uplna bomba v sobotu cela trasa krasne upravena, chalani urobili kus roboty... uz sa tesim na dalsi rocnik
Super akcia. Davam sest hviezdiciek z piatich.
Spokojnost so vsetkym - preteky, ubytko, strava aj program.
Obzvlast uznanie za pripravu trasy, odhrnut takmer pol stovky km lesnych ciest urcite nie je jednoduche. Dufam, ze to organizatorov nedostalo do prilis cervenych cisiel.
Kolko bolo prevysenie na dlhej podla barometrickych GPSiek?
lukas6s8p : reverby nebrat, druha co som videl , tak zamrzla a nedala sa pouzit .. inak ako pise gogo2, tak v tom tovjom videu cez cernobyl to bolo super ..
Necakal som, ze to bude tak dobre, bol by som si vzal iny bajk, sice rychlejsi by som mozno nebol, ale viac zabavy urcite. A to pocasie muselo byt objednane, lebo -12 stupnov v piatok v noci bolo super, ale v sobotu by som asi zomrel na to
Palo TT: mne to ukazalo 1311, prolog cca 423 .. cervene cisla v lete vyciernime stromcekmi => dalsia takto akcia.
trochu ma sklamala trasa, celý rok trénujem tlačenie/nosenie a ono sa všetko dalo prejsť na biku, ešte to chcelo meter snehu
ale singláč z Prievalca v prológu moc potešil, dal som si ho 4x a ešte aj v nedelu na lyžiach
Všetko bolo pripravené na vysokej úrovni. Celá organizácia, zabezpečenie aj kvalita trate vzhľadom k skutočne zimnému a mrazivému počasiu s poriadnou nádielkou snehu boli perfektné. Aj na občerstvovačke boli milí ľudia. Organizátorom treba vyjadriť veľký obdiv, uznanie, pochvalu a poďakovanie! Ani krátka trať nebola zase až tak nenáročná, ale dala sa zvládnuť s úsmevom na tvári. Bolo mi veľkým potešením zúčastniť sa!
Ja by som chcel takisto poďakovať všetkým organizátorom preteku, bol to super zážitok, parádne pripravená trať. Inak aj mne odišla hneď v piatok teleskopka, asi bude niečo s lankom, musím to pozrieť. Bohužiaľ sa choroba, skúšky a nedostatok tréningu od leta podpísali na výsledku, ale aj tak som si to dosť užil až na posledný kopec a neprišiel som vyhrať. Dlhú trať by som asi v momentálnej kondícii neprežil Klobúk dole pred ľuďmi, ktorí išli dlhú trať. Díky ešte raz a teším sa na budúci rok.
Všetko podstatné už bolo povedané a napísané. A ak to náhodou nebolo zrozumiteľné, tak: ABSOLUTÓRIUM pre organizátorov. Toto bola TOP akcia. Dúfam, že sa vidíme v 2020
SOM TU A ŽIJEM!
Chalani a dievčence, veľmi nás teší, že ste merali cestu. Máme obrovskú radosť, že sa nám vysnívanú šialenosť podarilo zrealizovať presne tak, ako sme si ju predstavovali. Bola náročná, trošku šialená, zábavná, obklopená krásnou prírodou, rozprávkovou zimou a priateľskou atmosférou s vlastnými pravidlami. Fakt je, že sme išli na úplne dno svojich možností a schopností, ak nie ešte hlbšie Preto sme moc šťastní, že všetka tá drina, čas, prachy, polámané lopaty, odtrhnuté pluhy a pokazené autá neboli len tak vyhodené do luftu, ale splnili svoj účel - priniesli parádne dobrodružstvo aké sa nedá zažiť nikde inde. Vždy po preteku si spíšeme nedostatky, veci, ktoré by sme mohli zlepšiť. Tento rok zostal papier prázdny. Samozrejme, v pozadí beží pár vecí, ktoré sa ešte dajú premakať, ale výstup, ktorý vidíte a cítite, už lepšie spraviť nedokážeme. Obrovské ďakujem si zaslúžia všetci, ktorí nám pomohli pri borení sa problémami:
FORD SLOVENSKO - za perfektné autá do terénu, pomoc, dôveru a hlavne vieru v malú a neznámu akciu. Rock Machine, Superior, Grand hotel Permon a opäť Ford-u za perfektné ceny, Liptovaru za parádne pivo, Eko Farme Važec a Farme Východná za super syry, Farme Kameničany za náramné paradajky, Nu3tion za výživu a ceny pre pretekárov, MTBIKER za super pozvánku a pomoc pri propagácii akcie, Lesnému koposesorátu v Part. Ľupči za povolenie a pomoc pri čistení trasy, obci Partizánska Ľupča a hlavne jej novému starostovi, ktorí sa sám od seba priebežne informoval a zisťoval, ako nám vedia pomôcť. LK servis za ochotu nasadiť techniku a v neposlednom rade Železnô za parádne zázemie a ústretové kroky.
A potom menovite, Jurovi - mojej pravej ruke, manželkám za pomoc pri pečení, registrácii...., Peťkovi F. za veľkú pomoc a dokumentovanie, Stankovi M. za predbiehanie myšlienok - keď ma niečo napadlo, prišiel so svojim flegmatickým tónom: "už som to spravil", Jankovi Ž. za náramnú pomoc, kopu času, úsilia a odpal preteku, Jankovi K. - ktorý ako jediný zmierený s osudom spoza volantu svojho auta v najvzdialenejšom bode trasy bez signálu kľudným hlasom povie: "teraz je 50 na 50, že sa prevrátime". Chalanom z Horskej záchrannej služby za super zabezpečenie, Hudbe z Marsu za večernú zábavu a všetkým, ktorí nám prišli pomôcť v sobotu zabezpečiť trasu a celkovo hladký chod. A Lukáš Lupták za parádne pripravenú trasu a nekonečné hodiny pluhovania. ĎAKUJEM!
Černobyl bol super. Čakal som že na mňa vyskočí nejaký zombík v štýle Rezident Evil . Nejaké svetlá a zvuky nech nás to trochu vystraší potom sa zdvihne adrenalín ,aby sme boli skôr v cieli .Toto byť myšlienka pre tvorcov ďalšieho narezu Cyklonarez 4 All .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Spokojnost so vsetkym - preteky, ubytko, strava aj program.
Obzvlast uznanie za pripravu trasy, odhrnut takmer pol stovky km lesnych ciest urcite nie je jednoduche. Dufam, ze to organizatorov nedostalo do prilis cervenych cisiel.
Kolko bolo prevysenie na dlhej podla barometrickych GPSiek?
Necakal som, ze to bude tak dobre, bol by som si vzal iny bajk, sice rychlejsi by som mozno nebol, ale viac zabavy urcite. A to pocasie muselo byt objednane, lebo -12 stupnov v piatok v noci bolo super, ale v sobotu by som asi zomrel na to
Palo TT: mne to ukazalo 1311, prolog cca 423 .. cervene cisla v lete vyciernime stromcekmi
trochu ma sklamala trasa, celý rok trénujem tlačenie/nosenie a ono sa všetko dalo prejsť na biku, ešte to chcelo meter snehu
ale singláč z Prievalca v prológu moc potešil, dal som si ho 4x a ešte aj v nedelu na lyžiach
ĎAKUJEM
okres Photoshop
Chalani a dievčence, veľmi nás teší, že ste merali cestu. Máme obrovskú radosť, že sa nám vysnívanú šialenosť podarilo zrealizovať presne tak, ako sme si ju predstavovali. Bola náročná, trošku šialená, zábavná, obklopená krásnou prírodou, rozprávkovou zimou a priateľskou atmosférou s vlastnými pravidlami. Fakt je, že sme išli na úplne dno svojich možností a schopností, ak nie ešte hlbšie
FORD SLOVENSKO - za perfektné autá do terénu, pomoc, dôveru a hlavne vieru v malú a neznámu akciu. Rock Machine, Superior, Grand hotel Permon a opäť Ford-u za perfektné ceny, Liptovaru za parádne pivo, Eko Farme Važec a Farme Východná za super syry, Farme Kameničany za náramné paradajky, Nu3tion za výživu a ceny pre pretekárov, MTBIKER za super pozvánku a pomoc pri propagácii akcie, Lesnému koposesorátu v Part. Ľupči za povolenie a pomoc pri čistení trasy, obci Partizánska Ľupča a hlavne jej novému starostovi, ktorí sa sám od seba priebežne informoval a zisťoval, ako nám vedia pomôcť. LK servis za ochotu nasadiť techniku a v neposlednom rade Železnô za parádne zázemie a ústretové kroky.
A potom menovite, Jurovi - mojej pravej ruke, manželkám za pomoc pri pečení, registrácii...., Peťkovi F. za veľkú pomoc a dokumentovanie, Stankovi M. za predbiehanie myšlienok - keď ma niečo napadlo, prišiel so svojim flegmatickým tónom: "už som to spravil", Jankovi Ž. za náramnú pomoc, kopu času, úsilia a odpal preteku, Jankovi K. - ktorý ako jediný zmierený s osudom spoza volantu svojho auta v najvzdialenejšom bode trasy bez signálu kľudným hlasom povie: "teraz je 50 na 50, že sa prevrátime". Chalanom z Horskej záchrannej služby za super zabezpečenie, Hudbe z Marsu za večernú zábavu a všetkým, ktorí nám prišli pomôcť v sobotu zabezpečiť trasu a celkovo hladký chod. A Lukáš Lupták za parádne pripravenú trasu a nekonečné hodiny pluhovania. ĎAKUJEM!
PS: dáke fotky už zajtra