Chces to robit jednym vercajchom? Ja pouzivam holiaci strojcek na vlasy a potom holiacim strojcekom ziletkovym na bradu dokoncim na hladko (plati o celej hlave).
Používam Zastrihávač Brady Phillips na 3 AA Baterky (mám ho od roku 2006 a stále funguje) , to bola fakt dobrá kúpa.
Mám rád kvalitné veci na dlhé obdobie, nepotrebujem mať každý rok dva nový model.
To platí aj pre bicykle a autá.
Ďalej mám klasický celonerezový holiaci strojček Wilkinson do ktorého sa vkladajú klasické žiletky. Holiace mydlo a štetka z jazveca, nahriaty uterák.
Klasika na ktorú nedám dopustiť.
Holenie je obrad, treba si na to vyhradiť čas a nebrať to ako povinnosť. .
Občas chodím do pánskeho holičstva (kde si dávam strihať aj vlasy ) .
este som pozeral Moser,ale recenzie na tuto masinku su vyborne.....tak ho dnes pojdem zobrat...... uz nechcem zazit,ze polovica gebule ostrihana a zacal robit problemy.....a mal som ist bud do prace alebo na ples
otazka na lolotinu a nadherne to tu ozilo
vybral som totok Philips Hairclipper Series 9000 HC9450/15
stary 15rocny Philips uz nefacha,jak ma
ak to budes kupovat v predajni, odporucam skusit tam ten strojcek pustit, pokojne aj bez nastavca, lebo pri dvoch philipsoch (bars 5series) sa mi stalo, ze ta kovova blbost co je na motorceku a robi z otacania okolo osi motorceka kruznicu, ktora hybe nozmi, bola nejak krivo nasadena, a cely strojcek sa potom triasol a bzucal o polovicu hlasnejsie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mám rád kvalitné veci na dlhé obdobie, nepotrebujem mať každý rok dva nový model.
To platí aj pre bicykle a autá.
Ďalej mám klasický celonerezový holiaci strojček Wilkinson do ktorého sa vkladajú klasické žiletky. Holiace mydlo a štetka z jazveca, nahriaty uterák.
Klasika na ktorú nedám dopustiť.
Holenie je obrad, treba si na to vyhradiť čas a nebrať to ako povinnosť.
Občas chodím do pánskeho holičstva (kde si dávam strihať aj vlasy ) .
ak to budes kupovat v predajni, odporucam skusit tam ten strojcek pustit, pokojne aj bez nastavca, lebo pri dvoch philipsoch (bars 5series) sa mi stalo, ze ta kovova blbost co je na motorceku a robi z otacania okolo osi motorceka kruznicu, ktora hybe nozmi, bola nejak krivo nasadena, a cely strojcek sa potom triasol a bzucal o polovicu hlasnejsie
vid zlata blbost na tomto obrazku: https://image.dhgate.com/0x0s/f2-albu-g4-M01-23-B5-rBVaEVm3RAqAYw3uAACP423jURs504.jpg/family-hair-trimmer-kit-usb-charging-100.jpg
https://www.rowenta.sk/Starostlivos%C5%A5-pre-mu%C5%BEov/%C3%9A%C4%8Des/PERFECT-LINE-TN1350F0/p/1830005000
zastrihavac myslim
https://youtu.be/L5VWvwKnA5I?t=33
Bez nastavca vies ist uz od 0,6mm. Zvysok dorazis ziletkovym holiacim strojcekom
tento mam ja a spoko.
https://www.nay.sk/philips-mg7720-15-multifunkcny-zastrihavac