Trening - ako ste daleko s pripravou na novu sezonu?
dufam ze sa podelime o treningove rady a hlavne skusenosti ...myslim ze je uz najvyssi cas ukoncit zimnu pripravu a zacat pripravu na sezonu 2011.
ja osobne sa zberam do chorvatska 18 februara... ale inak zimna priprava nestala za vela ,kedze asi vsetci mame pracovne povinnosti a nejake tie rodinne povinnosti
Nevadí že nevieš. Chce to čas. Mne to trvalo dva roky kým som na to prišiel. Nikto nie je dokonalý. Ináč to že som rátal teplotou vozovky, tlak v pneumatikách, zarátaval vtákov na oblohe sú vtákoviny ale to tiež nevadí. Podobné vtákoviny ako papiere - za 30, ... euro od ,,doktorov,, oblbujúcich hobikov akýmisi výpočtami FTP z 20 minútových testov.
Ivan Ivan opat sa vraciame k teme absolutne vs relativne watty. relativne watty u mna vychadzali "povedzme ze pekne" akurat ze absolutne boli smiesne. a stale su ako nie az tak smiesne ako tvoje ale stale smiesne - ked uz citis potrebu sa porovnavat
Ja sa porovnávam ? Dal som tu prípravu za január, reagoval na tvoje rýpanie a uviedol som tvoje laboratórne vtákovinové FTP. Toť vsjo. Ďalšie tvoje oblbovanie bonusovými vtákovinami typu porovnávania tvojich relatívnych, ... wattov - do toho ma prosím ťa nezaťahuj. Ďuri budíček - si v téme Tréning - ako ste ...
Keby vydržal 20 minút 345 W, nepľantal by sa na hobby cyklomaratóne v diskomforte na konci balíka. A už vôbec to neznamená, že ak niekto dá 20 minút 345 W udrží hodinu 300.
Hehe, celkom sranda citat tuto debatu...este vacsia sranda bude ked tu dam zaciatkom marca moje cisla "z laboratoria od pana doktorka" ( som ten ktory kazdym rokom jazdi menej a menej a posledne 4 mesiace som sa bol maximalne vonku posankovat s malym )
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to bolo pri 66kg... a 310w zrazu nie je az take sexi cislo
Iné ti zrejme ani napadnúť nemôže - pri myšlienkových pochodoch aké máš. Len blbosti. Lopty kradnúť, ...
Kolchozník. Daj pokoj s vysádzaním. Na záhrade maximálne tak trávnik pokosiť.