Tak neviem ako to mam podrobnejsie popisat . G1000 mam patchnuty . Mam tam vlozene aj lesnne cesty . Cez basemap som tam instaloval topo mapu (ktora tam uz bola vydel som ju na karte.po instalacii topo cez basemap. uz topo mapu nevidim ani sd a ani v g1000 pri vybere mapy .
Ti vravím, že máš presne popísať. Čo je to "topo mapa, ktorá tam už bola"? Je to Slovakia Topo 4? Ak áno, tá je viazaná na konkrétnu SD kartu a nedá sa kopírovať hore-dole. Pre túto mapu patch nie je potrebný.
To ale len tak triafam, lebo "nevieš ako to podrobne popísať". Je rozdiel, či napíšem "ten mladý chlapec, čo tam bol" namiesto konkrétneho "Stanislav Gonda".
Dnes sa mi cez Wifi stiahla aktualizacia firmware 9.1 na Garmin 820. Po instalacii uz computer nenabehne. Zobrazi sa len uvodne logo a potom uz len cierny pruzok cez obrazovku. Computer nie je mozne ani pripojit k PC a nahrat novy upgrade subor. Nejake typy? Do Conanu sa mi ho posielat nechce, bude to urcite softwareova zalezitost lebo doteraz vsetko fungovalo.
Edit: takze pomohla len reklamacia. V pondelok som poslal Edge 820 do Ziliny a v stredu kurier doniesol novu 820-tku.
V jednom JNX súbore môže byť maximálne 5 zoom levelov. Kto chce mať všetky zoom levely, nech si vytvorí dva JNX súbory a dá im rovnaké "PRODUCT NAME" a "PRODUCT ID".
"PRODUCT NAME" a "PRODUCT ID" sa potvrdzujú klávesou "ENTER"!!!
Ahoj, mám Garmin edge 800 z patched v. 2.70 a mapami z Cykloservera SK/CZ .jnx, turistické a lesné cesty ale už sú tam pomerne dlho min. 5 -6 r. typujem čo som ich nahrával. Momentálne mám problém že mi nezobrazuje mapa pri exportovaní aktivít. Sú k dispozícii len údaje zo snímačov. Pred tým boli problémy i zo zobrazovaním a plynulosťou mapy pri zvolení dráhy a viesť. Chcem dať nové mapy a všetko aktualizovať lebo neviem kde je problém. Teda asi reset zariadenia a všetko aktuálne. Je tu nejaký presnejší návod pre Garmin 800 a k tomu potrebné súbory ? Kedysi tu bolo k tomu téma ale už som ho nenašiel. PDF-ko návod Mobac LC-JNX mi nejako pre Garmin 800 nepovie ohľadom Firmwaru aký tam presne dať ako ho vlastne pripraviť.
Pôvodná téma je síce funkčná a vždy platí, že kto sa pozrie na úvod prvého príspevku pôvodnej témy, dopátra sa k tomu istému. Nie každý sa v tom však vie orientovať, čo som zistil až teraz. Doteraz problém nebol, respektíve nikto sa nesťažoval. Ale aj tak som považoval za vhodné tému okresať, aby bola prehľadnejšia.
Používajte, prosím, link na novú tému, viď vyššie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To ale len tak triafam, lebo "nevieš ako to podrobne popísať". Je rozdiel, či napíšem "ten mladý chlapec, čo tam bol" namiesto konkrétneho "Stanislav Gonda".
P.S.: Basemap nie je BaseCamp.
https://podpora.garmin.sk/409765-Edge-1000-po-aktualiz%C3%A1ci%C3%AD-mapy-Cyklo-EU-zmizla-mapa-Slovakia-topo-v4-z-microSD-karty
https://podpora.garmin.sk/409765-Edge-1000-po-aktualiz%C3%A1ci%C3%AD-mapy-Cyklo-EU-zmizla-mapa-Slovakia-topo-v4-z-microSD-karty
Dik vyskusam .
Edit: takze pomohla len reklamacia. V pondelok som poslal Edge 820 do Ziliny a v stredu kurier doniesol novu 820-tku.
V jednom JNX súbore môže byť maximálne 5 zoom levelov. Kto chce mať všetky zoom levely, nech si vytvorí dva JNX súbory a dá im rovnaké "PRODUCT NAME" a "PRODUCT ID".
"PRODUCT NAME" a "PRODUCT ID" sa potvrdzujú klávesou "ENTER"!!!
Zoom levely priraďujem takto: 15(200m), 14(300m), 13(800m), 12(1,2km), 11(3km), 10(5km), 9(12km), 8(200km).
Videonávod:
Pôvodná téma je síce funkčná a vždy platí, že kto sa pozrie na úvod prvého príspevku pôvodnej témy, dopátra sa k tomu istému. Nie každý sa v tom však vie orientovať, čo som zistil až teraz. Doteraz problém nebol, respektíve nikto sa nesťažoval. Ale aj tak som považoval za vhodné tému okresať, aby bola prehľadnejšia.
Používajte, prosím, link na novú tému, viď vyššie.