Do predu. Nahodil som tam 25mm ktory ma v reali 27mm na mojom rafiku a uz to tam bol moc na tesno, tak to menim za 23mm a ten 25 budem mat do zalohy do zadu
na mojich 180cm 70kg je M ako na mieru - namiesto ruk mam sparatka a toto je prvy dres co mam na rukach obtiahnuty, okolo krku tiez akurat, na hrudniku bez koz tiez - nejake jednotky by sa tam zmestili . strih na cyklisticku postavu, nie pre kulturistov do upekov to asi nebude ale pisu ze do kazdeho pocasia tak vyskusam do zipsoveho vacku sa SE-cko zmesti
v reale vyzera ten dres velmi pekne
Treba XL kupovat. Ja mam od nich o.i. Climbers jerseys. Vzdy som vymakol, ked maju velke zlavy 35%, tusim na jesen a na jar. Niekto tu spominal, ze tie dresy nie su do horuceho pocasia, lebo je v nich teplo. No ja mam Albulu aj Mullholand. Ked je upek nosim ich bez Craft mesh tielka na holo a teplo mi nebyva. Druha podstatna vec je, ze tie ich dresy pri zjazde nechladia, hlavne okolo sije na to som haklivy. Ja som vyskusal aj La Passione dres a to bolo peklo, co sa tyka chladu na siji, ako keby som mal obycajne spotene triko. Termo regulacia Isadore dresov je velmi dobra.
Stĺpový nestíhal uchladiť, tak som dal na radu Shanea Klokana a Kačenky Anglickej, ktorej som rovno vypitxoval, že mi túto kúpu nasadila do lebzne. Ale fučí fakt brutálne.
Kikiko, sedí ti parádne mne dnes prišiel tiež, tak som letel skôr domov z práce, aby som ho prevzal osobne, a moja nevidela, ale ten moj je nejako inak šitý, tiež je L, ale model s bruchom , tak mám malú sériu s tým modrým. Inak dnes som si ho dal, ako druhú strednú vrstvu a na tele fajňe, len na ramená som cítil chlad, tie rukávy sú fakt tenké, mal som si dať namiesto toho ten žltý Long Sleeve Dres Sulphur Spring
...Jo a mne poslali nevypisanu kartičku, tak neviem, či to vypisuje len pri prvej objednavke, ale asi toho teraz balia a expeduju veľa.
Kikiko, sedí ti parádne mne dnes prišiel tiež, tak som letel skôr domov z práce, aby som ho prevzal osobne, a moja nevidela, ale ten moj je nejako inak šitý, tiež je L, ale model s bruchom , tak mám malú sériu s tým modrým. Inak dnes som si ho dal, ako druhú strednú vrstvu a na tele fajňe, len na ramená som cítil chlad, tie rukávy sú fakt tenké, mal som si dať namiesto toho ten žltý Long Sleeve Dres Sulphur Spring
...Jo a mne poslali nevypisanu kartičku, tak neviem, či to vypisuje len pri prvej objednavke, ale asi toho teraz balia a expeduju veľa.
Išiel som domov z prace z takou dušičkou či bude O.K,ale som rad že sadol ako rit na šerbel😂 188/80.A dúfam že dajú takú suprovú akciu aj na gate.
No, ja mam zmiesane pocity. Material a kvalita super. Zobral som XL (187/93) ale citim sa trochu stiahnuty. Skusil by som XXL ale neviem ci to nebude zase moc velke. Keď sa pomeriam, tak som na hornej hranici XL, XXL. Co myslite?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
+ bonus samolepka..díkes Gravity
v reale vyzera ten dres velmi pekne
Išiel som domov z prace z takou dušičkou či bude O.K,ale som rad že sadol ako rit na šerbel😂 188/80.A dúfam že dajú takú suprovú akciu aj na gate.