Gusto0 nemal, tiež prvý dres od nich... chrbát by mohol vydržať, aj keď pri batohu je riziko, že chytí žmolky... takisto rukávy/boky sa budú dosť blbo prať od blata, tak asi ho nechám len na cestné výjazdy
BC bežky Fischer Excursion 88 + pásy zrejme bonus od Francúzov (neboli v popise (sold separately) a tak som jedny kúpil tu na SK). silva vďaka za pomoc a rady
Ze vam nevadi ta 88 na bezkach, ja mojim tiez hovorim ze su fasiticke a cakam kedy ma niekto nahlasi, ako nedavno tie spz. Podobne su na tom spesl tretry, ked ich odfotis ako par
jumperko, teraz si nie som isty, nedal si tam tie suradnice naschval? Skoda mazat taky deliciozny easteregg- odkazovali na nejaku stanicu na severe Gronska
Ludo v decembri ma tiež takto potešila "poštárka". Uplne rovnaký balíček ja som objednal zrakuska, tebe z francuzka ? dobrá cena ?
Veľa štastných km odbežkovaných prajem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Áno, aj ja som sa chytil
silva vďaka za pomoc a rady
Veľa štastných km odbežkovaných prajem.