Robíte z toho "horor". Počasie bude OK, verte mi. A môžem z vlastnej skúsenosti poradiť dobrú taktiku. Po štarte to neprežeňte, šlapte len rýchlo a razantne, potom čaká rýchle a mierne stúpanie kde sa aj vydýchate , následne rýchly výšľap a oddychový zjazdík a potom na plno záverečný kopček. A hotovo. V pohode....
ja si to vyskusam a v sobotu sa pridem len pozriet ;-] lepsie ako neskusat a potom sa hanbit za posledne miesto ... a cas horsi ako prihlasene zeny
mať tvoje problémy
ja som na Karpatskom vlku zistil že mám rovnaký výkon ako 50r žena (Alenka). a bol som rád že som na tom tak dobre. Prišli sme spolu do ciela
Nechcem kazit iluzie o peknom pocasi, ale dnesna predpoved hlasa na sobotu cca po skonceni preteku dazd a poobede pekny lejak. Aspon ze bude asi teplo. Ale kedze som vydrhol bike, tak bude nadherne, aby som sa neuspinil.
no to je to ... ja nerad prehravam ;-] ale nemam na to aby som vyhraval ... tak radsej nesutazim ;-] ale zaroven som zvedavy coho som schopny
fííííha si iný frajer. Keby som sa tým riadil tak som zalezený doma. Už by si si mohol zviknúť že v živote sú aj horšie veci a treba sa naučiť prehrať so cťou.
Palo, pozri sa na to z druhej strany, minuly rok to bol moj prvy start, kedy som ani nevedela, ze co je to dres, 5 minut som si po prvom kopci oddychla, v zaverecnom kopci stihol urobit martt 4 moje fotky a povzbudzovalo ma viac 20 chalanov.. Naozaj som nechapala, preco mi ludia tlieskaju atd atd. Prezila som a nehanbim sa!
Dufam, ze som ti dodala trocha odvahy
saldi má pravdu. Ide o atmosféru a dobrý pocit. Prišiel som, vyštartoval som, prežil som ... a je uplne jedno ako. To je len tvoj problém a na prípadné negatívne ohlasi sa môžeš vyprdnúť. No a čo že prídem v polovici pola, alebo ku koncu? je to len môj vnútorný problém. Ale za ten adrenalín a spokojnosť z prežiťia mi to stojí. Na pretekoch je jedinečná atmosféra, ktorá sa nedá nasimulovať na žiadnom výjazde.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pred tyzdnom mi to trvalo 16 minut
fakt si to nechod vyskusat
tak s tymto ja problem nemam
pocas preteku na teba hladia ako na velkeho pretekara, vysledok uz nikto necita, ale cumet na velkych pretekarov spoza lajny, hm neviem neviem
mať tvoje problémy
ja som na Karpatskom vlku zistil že mám rovnaký výkon ako 50r žena (Alenka). a bol som rád že som na tom tak dobre. Prišli sme spolu do ciela
fííííha si iný frajer. Keby som sa tým riadil tak som zalezený doma. Už by si si mohol zviknúť že v živote sú aj horšie veci a treba sa naučiť prehrať so cťou.
Dufam, ze som ti dodala trocha odvahy
Ja chodím systémom vyžierania občerstovačiek
beda ak tak dorazím 2-3 poháre iontu, horalky, tyčinky, banány .... jednu vyžeriem a idem na dalšiu