Tu nad dedinami dost zle,samy lad.Ale klasika cesta hore sa da slapat,do polovice sice ladove,no dost posypane takze v pohode.Potom uz len ujazdeny sneh a od chaty pekny siroky chodnik az 200m pod vrchol.Tam je spadnuty strom a chodnik sa dost zmensi a tam treba kusok potlacit.Bol som na zimaku,takze zjazdovku som nesiel dole a vratil sa po ceste.
Zajtra pojdem asi takto rano na Kykulu,ak by niekto chcel.
Dnes hlasili slnecno,tak som sa snad to budu aj 2 mesiace dostal na bike do terenu.Nevedel som ale kam.Tak na Kamenne.Na poliach snehu niet,na lukach este daco vidno,tak som ocakaval minimum snehu.Nad Kolacinom ok,za rampou sa este 100 metrov dalo a potom sa to zhorsovalo.No a Kysky som cele pretlacil,ale uz som sa nechcel otacat,hoci slnko uz bolo podozrivo nizko.Potom som tlacil znova,kusok sa viezol,tlacil,viezol.Je tam sneh po odmaku a na nom cerstvy a velmi sa to prepada.A na Kamennych som zbadal ,ze uz je 16:45 a ja som mal len take mini svetlo.No necakal som,ze pojdem hore tak dlho.Naspat som isiel smer na Langacsku cestu a zliezol som aj tu prudku kamenistu pasaz,kamene zakryte a sneh ma pekne brzdil,az som parkrat myslel,ze uz preletim.A potom cez les.Na tom vyrubanom useku je blato,potom som to stocil vlavo na Kolacansku dolinu a cez studnicku,tam je po ceste tiez blato, domov.
no ono sa to nezda ale tam kde sa nejazdilo a nesolilo to este chvilu vydrzi aj ked je v meste uz skoro sucho. Ja teraz jazdim do Srnia po cyklotrase a naspat a tam je to tiez pod snehom stale, uz to ale pomalycky zlieza, takze su vyjazdene dve kolaje po ktorych sa da ist. No pri tychto tepolotach o este chvilku bude trvat nez to zmizne vsecko. A este do toho ak naozaj zacne buduci tyzden snezit...
Ja som tiez rozmyslal,ze by som sa tam previezol na Hybridovi,tak dik za info.
A nevie niekto ako to vyzera nad Dracou studnou?Tipujem,ze po nu to bude zladovatele,ale chcel by som to potom strhnut vlavo ako je rampa.Ci tam nieje moc snehu,resp.ci je to slapatelne.Nechce sa mi tlacit.
2 týždne dozadu bola tá nová cesta nad Dracou studňou bez šance. Smer od Fodorky. Nebola tam žiadna stopa. Ktovie ako teraz. Tiež uvažujem ísť tam na prieskum. Vŕta my v hlave Vršatec. Cez Chrastkovu skratkou k hotelu. Ale asi utópia...🙂
Kedze od rana fucalo ako dive,tak som Srnie a Draciu zavrhol a vybral sa nad Iliavku.Ked pojdete okolo strelnice,tak tam je blato,hnusne riedke,hlavne od chatiek ako sa ide po tej polnej ceste.A potom sucho,vyssie kolaje a od rampy skoro az hore sneh a aj lad.Paradne to suchotalo pod kolesami.Cez les by som nesiel,lebo hore pri chate bol ten hnusny zmaknuty sneh a v lese tipujem by ho bolo este viac,tak len tlacenie.
Včera som bol skúsiť červenú značku z Vlárskeho priesmyku hore smerom na Rokytku/ Antonstál. Prekvapivo to celkom šlo, cesta pekne vyjazdená, ale veľa ľadu na môj vkus, tak som sa radšej cca v polovici otočil. Dnes sme šli skúsiť Jeleňa nad Teplice a úplny luxus. Po červenej hore akorát 4 stromi padnuté, ale inak paráda. Po žltej cez serpentíny dole, absolútny luxus, ako keby ani zima nebola ... zato prechod z Teplíc po lúke do NDca neodporúčam ... blatooo
Cesta na Vrsatec uz je vhodna na cestny bike? Lebo zacnem asi preferovat cestak ked je takto.. Len mam problem... hlinikova sedlovka sa spojila s karbonovym ramom a ani bohovy to povolit. Vie mi niekto s tym pomoct? Ak sa chce niekto ponuknut na pomoc tak prosim spravu. vdaka
Na konci Pruskeho ako sa ide hned ten prvy stupak je hore lad co tecie voda a este hore na zaciatku dediny.Inak na 99% sucha,samozrejme cca meter krajnice je posyp.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja som sa az rano z radia dozvedel ze bolo, ale pri zapade slnka som bol este na lyzoch, tak by som aj tak rano nevladal
Zajtra pojdem asi takto rano na Kykulu,ak by niekto chcel.
Mám, ak to je ešte aktuálne, môžem požičať.
A nevie niekto ako to vyzera nad Dracou studnou?Tipujem,ze po nu to bude zladovatele,ale chcel by som to potom strhnut vlavo ako je rampa.Ci tam nieje moc snehu,resp.ci je to slapatelne.Nechce sa mi tlacit.