Nezablateny neprejdes.Neda sa.Uz od Gilianky je to blatiste a od obocky na Tlstu horu sa to lepi.Za rampou uz nie.Jedine sacky na nohy a bike na plece.Kym nebude naozaj sucho,tak by som tam urcite nesiel.Pozri moje fotky
Ma niekto navyse predstavec kratsi nez 100 mm (oversize 31,8) ? Chcel by som upravit posed a nechcem hned kupit novy ked neviem spravnu dlzku. Dve jazdy by som potestoval Ked tak sprava. Vdaka
Isiel som do Teplic.Cez skratku v NDca som nesiel,lebo viem,ze je tam urcite blato.Tak som sa vybral cez Kolacin nad ihrisko po novej asfaltke ako sa stavuju domy.Dalej cestou na salas to bolo primrznute a trocha blata.Bolo cca 9:15.Po hodine som isiel naspat tou istou cestou a dostal som sa do takych sraciek,ze sa mi zasekli kolesa.Takze ani tam sa dlhsiu dobu nevyberiem.
krosove plaste toho menej naberaju, su uzke - maju lepsiu priechodnost cez ram/vidlu a takyto teren zvladaju bez problemov - cize este asi stale neprezujem
Nezvladol som na pvy krat dat príspevok . Ja som nemal na ceste blato . 95% sucha cesta . Sem tam pod stomami mokro . A ked sa tak zamyslam , ked som isiel do Lopenika tak po kraji bolo vela snehu a pritom cesta suchucka , asi tam bola zima , ze sa to netopilo
krátky report z posledných výjazdov na cesťáku:
Pruské - Vršatec = OK
Vršatecké Podhradie - Červený Kameň = neprejazdné, v lese stále sneh po celej šírke cesty
okruh Malá Morava (Nemšová, Brumov-Bylnice, Červený Kameň, Nemšová) = OK
Súča - Vlčí Vrch = OK
Brumov Bylnice - Čertovy skály (za odbočkou na Pulčín v lese ľad ale posypaný štrkom - Francova Lhota - Lúky p.M. - Púchov - Lednické Rovné - Nemšová = OK
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pruské - Vršatec = OK
Vršatecké Podhradie - Červený Kameň = neprejazdné, v lese stále sneh po celej šírke cesty
okruh Malá Morava (Nemšová, Brumov-Bylnice, Červený Kameň, Nemšová) = OK
Súča - Vlčí Vrch = OK
Brumov Bylnice - Čertovy skály (za odbočkou na Pulčín v lese ľad ale posypaný štrkom
Nejak takto to vyzera od Baske po Kamenne. https://www.mtbiker.sk/forum/post1456179.html#p1456179
Zajtra na obed niekto na cestak?