Viete mi poradit nieco o nosicoch ? Sposob uchytenie, zamky, nosnost, vyrobca ... Na co si davat pozor pri kupe ? Aka cena je primrana za prijatelnu kvalitu ?[/b]
Tá "guma" v drážkach sa dá niekde zohnať na nejaký neoriginálny nosič? Alebo čím by ste vyplnili tú drážku? Keď som ju mal zasneženú a primrznutú, tak to ticho na streche bolo božské...
Ahojte, nakolko mám bábatko a manzelka pár rokov bajkovat nebude, premýslam vyskladat stresný box ( kocik, batozina,atd + nosic na bycikel. ( skoda octavia III ) nemá niekto vyskladanú sadu ktorá urcite vojde na strechu ? zatial mi to vychádza na priecniky thule, box northline evospace,popr tirol ( podla kocíka ) a nosic thule. trosku som pokukoval nad priecnikmi Aurilis, no trosku ma to odrádza ci to bude celé fungovat pokope.
Chlapci mam problem s Menabo priecnikmi z lidla. Neskutocne piskaju od 50 km/h. Co je s nimi? Mam ich posunut - skusal som - kam?. Nemam ich dlho ale stve to riadne lebo to piska dost aj do vnutra auta. Uvazujem uz nad vymenou. Navyse s nimi neviem teraz pohnut kvoli zaseknutemu zamku (nejde vopchat kluc). Pasuju do nich aj thule zamky ze ich vymenim.
Skús hodiť fotku tých nosičov a samotného zámku. Bez toho ti asi ťažko niekto pomôže s čím by mohol byť problém
Zbytocne tu budem fotit ked to treba pocut.
Ak ma niekto z vas ten nosic (XXL Menabo z Lidla) bol by sm rad ak by dal tiez postreh ci piska aby som vylucil problem so samotnym aero profilom.
Neviem, či mám ten istý nosič z Lídla ako ty. Môj Má drážku po celej dĺžke z oboch strán.Jedna je užšia a je v nej gumička. Druhá (spodná) je širšia a prázdna. Do tej širšej mi pasovala gumička zo starého (iného) nosiča. Založením tejto gumičky pískanie takmer prestalo. Tá gumička je takej šírky ako od Thule a dá sa zohnať.
Ahojte, nakolko mám bábatko a manzelka pár rokov bajkovat nebude, premýslam vyskladat stresný box ( kocik, batozina,atd + nosic na bycikel. ( skoda octavia III ) nemá niekto vyskladanú sadu ktorá urcite vojde na strechu ?
Smiem sa offtopic spytat, preco potrebujes davat kocik a batozinu do stresneho boxu na trojkovej octe? Kufor je tam maly, alebo tam vozis psa?
A k teme: kup si dlhsie tyce a vojde sa tam cokolvek. Vyuzijes aj neskor, ked bude treba hore naskladat viac bicyklov. Octa ma v zaklade dost uzko medzi hagusami.
Ako píšeš máme ešte velkeho psa ktorého do interiéru jednoducho nebudem dávať iked som srdcom psickar. Mimo letnej.sezony sa samozrejme do octy natrepeme
Priečniky Thule bez gumičky pískali vnútri už od 40 km/h, takže použi gumičku do drážky ako radil GaliPet a na neskutočne hlúpu zámku strekni nejaký silikón alebo iné mazadlo. Ja mám nosiče lyží Menabo a otváranie zámku sa namazaním výrazne zlepšilo.
Ako píšeš máme ešte velkeho psa ktorého do interiéru jednoducho nebudem dávať iked som srdcom psickar. Mimo letnej.sezony sa samozrejme do octy natrepeme
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Alternativa od Thule: https://www.thule.com/en/sk/roof-rack/roof-racks/thule-evo-wingbar-_-711xxx?car=ford-c-max+-5dr-mpv-_-9wik
https://www.autorelax.sk/thule-adapter-rusiveho-zvuku-stresnych-priecok-th882-1.html
Skôr monotónne rezonančne ukľudňuje, po dlhej dobe uspáva...
romanx diky, a to dám do každého nosiča? Viem, blbo sa pýtam, ja mám nejaký Opel nosič.
Zbytocne tu budem fotit ked to treba pocut.
Ak ma niekto z vas ten nosic (XXL Menabo z Lidla) bol by sm rad ak by dal tiez postreh ci piska aby som vylucil problem so samotnym aero profilom.
Smiem sa offtopic spytat, preco potrebujes davat kocik a batozinu do stresneho boxu na trojkovej octe? Kufor je tam maly, alebo tam vozis psa?
A k teme: kup si dlhsie tyce a vojde sa tam cokolvek. Vyuzijes aj neskor, ked bude treba hore naskladat viac bicyklov. Octa ma v zaklade dost uzko medzi hagusami.
Takze ho davas do boxu na strechu?