Ahojte, uz dlhsie pouzivam tento web a mozem ho vrelo odporucit. Je to free a Strava ma aj free aplikaciu pod iOS alebo Android a vie spracovat aj data z Garmin navigacnych pristrojov. GPS v mobile tym padom posunie na iny level. Daju sa aj pouzit Ant+ snimace k mobilu. Najviac sa mi paci to, ze porovnava useky, po ktorych uz niekto presiel, a tak si viete pozriet, ako rychlo iny cyklisti presli dany usek a kde presne ste na nich urobili najvacsi naskok resp. stratu
martinzz no to uz je dost dlho.. mne to netrvalo vcera viac ako hodinu... skus to tam dat manualne, exportni z garmina GPX a na strave ho uploadni... I ked moze sa stat, ze ti to tam neskor predsa len pride aj z garminu a budes to tam mat dva krat... aj to uz sa mi stalo
ja som to tam včera dal tiež manuálne, pár krát do roka sa to takto stane, že to nenahrá a nestáva sa žeby to tam dalo potom automaticky... raz som to nahadzoval manuálne a vtedy mi vyhodilo, že to je duplicitná aktivita, lebo to medzi časom prešlo automaticky, tak to majú ošetrené...
Vcera cca 16.00 som si uploudoval aktivitu nejak to neslo potom garnin appka vypisala udrzbu servera...skusal som este o 20min neskor aktivitu stiahlo ale grafy sa nedali pozriet a na stravu to z GC nehodilo. Kamarat je teraz v Chorvatsku vyjadz mal ale nazov mu dalo len cestna cyklistika a nie podla lokalizacie a grafy mu tiez nesli....nakoniec sa mi to az cca a o 23.30 podarilo manualne uploadnut a hned to islo aj na stravu...pripajam obrazok z 19.44hod
ja som to tam včera dal tiež manuálne, pár krát do roka sa to takto stane, že to nenahrá a nestáva sa žeby to tam dalo potom automaticky... raz som to nahadzoval manuálne a vtedy mi vyhodilo, že to je duplicitná aktivita, lebo to medzi časom prešlo automaticky, tak to majú ošetrené...
mne sa minuly rok praveze podarilo nieco zduplikovat bez toho, aby ma to upozornilo.. ale tak asi som nebol sam a uz to nastastie osetrili
ak máš garmin tak na ich GC sa dajú robiť také sumáre, inak neviem. veloviewer toho tiež zadarmo moc nevie, ale zas tých 10 libier na rok nie je nejak veľa a príde mi to lepšie investované ako napríklad strava premium a potom sa s tým dajú robiť rôzne vtákoviny od výmyslu sveta, ale zas to rozhranie mi nepríde moc userfriendly
kiri:vyskusane, staci mi to. dakujem
asperitas: nemam garmin , 10 libier na rok, no co ja viem, ked si pozeram nejaky sumar za rok iba dva krat ( za zimnu a za letnu sezonu) nevidim v tom zmysel
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Včerajšiu cyklistiku som dnes musel nahodiť manuálne kedže neprešla ani pri uploadovaní dnešného ranného behu.
https://road.cc/content/news/256375-live-blog-sundays-efforts-write-due-strava-outage-thousands-cyclists-finding
mne sa minuly rok praveze podarilo nieco zduplikovat bez toho, aby ma to upozornilo.. ale tak asi som nebol sam a uz to nastastie osetrili
inak nejaké strava novinky https://cyclingtips.com/2019/02/strava-introduces-new-finger-swipe-mapping-feature/?fbclid=IwAR0kKOYHiBBHRSpyXRpw2kLN7S3wnDDtOJInVMDV-wit6RA4t5yT1UD8IE0
asperitas: nemam garmin , 10 libier na rok, no co ja viem, ked si pozeram nejaky sumar za rok iba dva krat ( za zimnu a za letnu sezonu) nevidim v tom zmysel
https://chrome.google.com/webstore/detail/elevate-for-strava/dhiaggccakkgdfcadnklkbljcgicpckn
https://www.strava.com/segments/18517232?filter=overall