Dobrý deň, chcel by som sa opýtať na váš názor, chcem kúpiť topánky na beh prevažne po lesných cestách, štrkových cestách, občas kameň a asfalt a nakoľko zvykne byť v lese často blato, vlhká tráva a niekedy može počas behu aj spŕchnuť a ja chcem topánky na tréning(teda ich budem používať napr. 3 dni po sebe) chcel som topánky s gtx membránou, ale skoro žiadne ich nemajú, tak rozmýšľam či je vobec potrebná? Počas behu topánky aj tak zdnuka navlhnú, ale zas je to iné ako studená voda a aj doba sušenia je iná(topánky ktoré som mal predtým s gtx vždy cez noc v chodbe vyschli, ale ak poriadne premoknú asi aj na ďalší deň budú mokré a teda sa v nich nebude dať veľmi behať a pri dlhších behoch to može mať vplyv aj na tvorbu pľuzgierov alebo nachladenie, hlavne v zime). Aký je váš názor?
Pred zimou som kúpil Salomon Speedcross Vario, behám v nich druhý mesiac sv mäkkom teréne sú fajn, na snehu tiež aaj v blate. Natvrdo povrchu to trochu "trasie", ale ten behám len nevyhnutné krátke vzdialenosti k lesu. Som spokojný, uvidíme výdrž.
fuha a to je co za znacka ? samozrejme proti gustu....
ja by som ked-tak uprednostnil "nieco" so "storocnym" vyvojom a tradiciou asics, nike, adidas...alebo napriklad toto alebo v tej cene tam ma aj trailove modely s gtx membranou.
ja som mal tieto tretry ale do československej reprezentacie sa dalo dostat aj v maratonkach a tretrach botas.
Dagger keby si kusok behal a behal hlavne v terene tak by si vedel ze inov-8 je dlhorocna overena znacka nie len obuvy ale aj oblecenia a doplnkov tie tvoje overene znacky okrem Asics nic moc neznamenaju v tomto segmente.
ja som behal na drahe a fakt len kusok - 200m
ty vole ...ale si mi to krasne nandal
dal som si tu namahu a na webe som hladal fotky z krosu tak aby bol zaber aj na obuv, povacsine takto a hladal inov: copyrightthedailytexan.com thedailytexan.com
Z ich stranky : The fast-feel TRAILFLY G 270 V2 – first launched in July 2020 – is the lightest of the three shoes, weighing an average of 270g across the size curve.
valecek Nad g 300 som rozmýšľal, lebo hľadam niečo na ultra preteky. Ale vo veľkosti 11,5 majú tuším 380g čo sa mi zdá byť dosť (číslo v názve je veľkosť UK8). Podľa recenzií to vraj nieje poznať kvôli použitej medzipodražke. Každopádne, tie boty po uvedení stali okolo 150€ takže dobrý deal. Dph a clo neplatis.
Kúpil som radšej g 270 u nás v zľave. Tie ledva viem že mám na nohe . Ešte o pol čísla väčšie by boli vhodnejšie, tak asi pôjdu naspäť lebo sú mi ltt. Ak by niekto z okolia TN objednával z uvedeného eshopu, môžme to spojiť.
Z ich stranky : The fast-feel TRAILFLY G 270 V2 – first launched in July 2020 – is the lightest of the three shoes, weighing an average of 270g across the size curve.
Predpokladam ze to je nejaka priemerna vaha.
Hej to beriem, ja len aby niekto neočakával, že budú vážiť 270 g aj v 48-čke....
to by celkom vysvetľovalo to nedorozumenie - Innov8 je doma hlavne u diaľkových bežcov (ultramaratóny a tak) - byvalý kolega začal také trasy behávať a už má tiež Innov8...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja by som ked-tak uprednostnil "nieco" so "storocnym" vyvojom a tradiciou asics, nike, adidas...alebo napriklad toto alebo v tej cene tam ma aj trailove modely s gtx membranou.
ja som mal tieto tretry ale do československej reprezentacie sa dalo dostat aj v maratonkach a tretrach botas.
nemáš skúsenosť? tie g300 sa mi páčia
ja som behal na drahe a fakt len kusok - 200m
ty vole ...ale si mi to krasne nandal
dal som si tu namahu a na webe som hladal fotky z krosu tak aby bol zaber aj na obuv, povacsine takto a hladal inov:
toto je snimka z 2024- v prvej rade 5 bezci a traja maju nike
To by asi nefungovalo....rôzne veľkosti
Kúpil som radšej g 270 u nás v zľave. Tie ledva viem že mám na nohe
Hej to beriem, ja len aby niekto neočakával, že budú vážiť 270 g aj v 48-čke....
to by celkom vysvetľovalo to nedorozumenie - Innov8 je doma hlavne u diaľkových bežcov (ultramaratóny a tak) - byvalý kolega začal také trasy behávať a už má tiež Innov8...