Ahoj.
Prosím Vás, má niekto skúsenosti z Bryton Rider 50? Neviem sa dopátrať čí a ako sa dajú vkladať mapy aj keď mán DVD na ich obnovu. Cez ich terajší web a komunikačný software to neje možné.
Ďakujem.
tak som vyskusal kolko vydrzi po tom "incidente" s vybitou baterkou - vydrzal mi logovat 23h pri teplotach okolo 0°C do 10°C - pouzivam ho 2 roky, zatial nalogoval cez 440h 8300km - myslim ze vsetko som nelogoval a nedaval na brytonacku stranku takze toho bude viac.
Má niekto dlhodobejšie skúsenosti s rider 10? Zaujíma ma, či sa dá nadm. výška nastaviť ručne, presnosť výškomera a gps. vďaka
Ano, da sa nastavit rucne. Dokonca dvoma sposobmi:
1. V appke v mobile (po prepojeni tachometra s mobilom cez BT). Podla Tvojej GPS polohy Ti appka v mobile zobrazi aktualnu nadmorsku vysku (velmi presnu, asi maju nejaky dobry zdroj) a tu mozes nasledne zosynchronizovat s tachometrom hned, alebo ju mozes pred zosynchronizovanim rucne upravit.
2. Priamo v tachometri cez menu. Podla mna zbytocne komplikovane a naviac potrebujes poznat vysku daneho miesta.
Presnost vyskomera aj GPS je podla mna slusna, ale tazko hodnotit co si pod tym predstavujes. Rozhodne ale v zazname nie su ustrelenia o desiatky metrov mimo ak ide o to.
A ad ten algoritmus co spomina KinDo - pouzivam nastavenie "one sec recording + autopause". Pokial neklesa rychlost pod kriticku hodnotu, ktora je okolo 3-3.5 km/h, tak je presnost velmi slusna. Akonahle zacne tachometer pauzovat pocas jazdy (nizsia rychlost + kratkodoba strata viditelnosti satelitov pod korunami stromov), tak algoritmus napocita menej nastupanych metrov. Tzn. pri flakacskej turistike s castym postavanim su vyskove udaje skreslene. Pri bajkovacke je vystup velmi slusny, problematicke su len narocne / pomale stupania, resp. useky kde sa bajk tlaci / nosi.
Ďakujem za odpoveď. K tej presnosti gps som ani ja nevedel, čo si pod tým predstavujem, no tvoja odpoveď mi to vyjasnila ? asi za tie peniaze nie je o čom...
... Tzn. pri flakacskej turistike s castym postavanim su vyskove udaje skreslene. Pri bajkovacke je vystup velmi slusny, problematicke su len narocne / pomale stupania, resp. useky kde sa bajk tlaci / nosi.
ako pises - mam pocit, ze tam maju podmienku, ze ak je rychlost pod 5-6 km/h, tak nastupane metre delia minimalne dvomi. a to mam vypnutu autopauzu ...
Tí čo používate Bryton a následne uploadujete na stravu nemáte nereálne hodnoty spálených kalórií? Strava vraj berie spálené kalórie z .FIT súboru a mne to hádže 1800 kalórií na 20 km/300vm/1hod. Váhu mám nastavenú dobre a tak netuším v čom môže byť problém.
Posledny tyzden mi asi 2-3krat neuploadovalo vyjazd na stravu, neda sa to spravit nejako manualne? Myslim z mobilu, nie cez pc nahratim gpx, pouzivam tu novu apku bryton active. Doteraz vyse mesiaca bez problemu...
hej, tak to robim ked to nespravi automaticky, len ci sa to neda aj nejako manualne z apky bez pripajania brytonu k pc... doteraz sa mi to pri pouzivani tej starej apky bryton nestalo, a hovorim posledny tyzden 3x... a to uz ma nebavi...
To som spravil hned po prvom nenahrati na stravu, od vtedy mi to uz aj tak zas raz nespravilo... 4-5 vyjazdov v pohode a potom jeden nenahra... tak uvidim co dalej, zatial to funguje...
zdar, vyberam svoj prvy GPS comp a v uzsom vybere mam Bryton 33O alebo iGS618. zvazoval som aj nizsie rady (B310 alebo iGS50E), ale trochu ma lakaju mapy. avsak pri Brytonoch som sa pri hodnoteniach na viacerych strankach stretol s kritikou na zly GPS prijem v lese. pre mne kriticke, kedze 90% casu travim s bikom prave tam.
ake su vase skusenosti ohladne prijmu signalu? dik
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ked mozem , tak dopomozem
pisem ako majitel 530, kde s tym je problem
Ano, da sa nastavit rucne. Dokonca dvoma sposobmi:
1. V appke v mobile (po prepojeni tachometra s mobilom cez BT). Podla Tvojej GPS polohy Ti appka v mobile zobrazi aktualnu nadmorsku vysku (velmi presnu, asi maju nejaky dobry zdroj) a tu mozes nasledne zosynchronizovat s tachometrom hned, alebo ju mozes pred zosynchronizovanim rucne upravit.
2. Priamo v tachometri cez menu. Podla mna zbytocne komplikovane a naviac potrebujes poznat vysku daneho miesta.
Presnost vyskomera aj GPS je podla mna slusna, ale tazko hodnotit co si pod tym predstavujes. Rozhodne ale v zazname nie su ustrelenia o desiatky metrov mimo ak ide o to.
A ad ten algoritmus co spomina KinDo - pouzivam nastavenie "one sec recording + autopause". Pokial neklesa rychlost pod kriticku hodnotu, ktora je okolo 3-3.5 km/h, tak je presnost velmi slusna. Akonahle zacne tachometer pauzovat pocas jazdy (nizsia rychlost + kratkodoba strata viditelnosti satelitov pod korunami stromov), tak algoritmus napocita menej nastupanych metrov. Tzn. pri flakacskej turistike s castym postavanim su vyskove udaje skreslene. Pri bajkovacke je vystup velmi slusny, problematicke su len narocne / pomale stupania, resp. useky kde sa bajk tlaci / nosi.
ako pises - mam pocit, ze tam maju podmienku, ze ak je rychlost pod 5-6 km/h, tak nastupane metre delia minimalne dvomi. a to mam vypnutu autopauzu ...
ake su vase skusenosti ohladne prijmu signalu? dik
nepouzivam ako navigaciu ...