Zdravím všetkých. Mám jeden dotaz. Osadil som na bike sadu 1X11 pozostávajúcu z kľúk Shimano M7000 dvojplacka prerobená na jednoprevodník použitím 2mm podložiek a prevodníka 1X11 34z. M7000 SLX. Kazetu som dal Sunrace CS-MX8 Metallic kazeta 11sp. 11-46z a
reťaz Sram PC X1 SolidPin reťaz 11sp. Pôvodná ostala prehadzovačka XT M8000 11-k s dlhým ramienkom. No a teraz k problému ktorý mám. Reťazová linka je nastavená na piaty prevod čo by malo byť v poriadku a vzdialenosť kladky prehadzovača od najväčšieho pastorku som nastavil podľa odporúčaní. Všetko radí hladko a na stojane sa všetko javí byť v poriadku. No v teréne mi po zaradení 3 najväčšieho pastorku s pohonu vychádzajú zvláštne pazvuky a je cítiť na pohone že nejde hladko. Podobne sa to chová aj na 3 najmenšom pastorku no bez pazvukov. Na všetkých ostatných pastorkoch ide všetko hladko. Všimol som si, že po dlhšej jazde sa to trochu ukľudní. Najazdil som na tom zatiaľ len asi 100km. Nemá niekto pre tento zvláštny stav vysvetlenie? Ak áno sem s ním.