Toto forum je divne. Dievcina nakupuje komponenty ako diva a vsetci ju hejtuju. Pricom v dalsich temach kdekto narieka, ako nevedia najst zensku, co vie bajkovat, ci skladat bajk. Vam sa veru nikto nezavdaci .. vida, chcela vas nalakat , ale bojite sa Typicki chlapi.
Apropo minule sa vam nepacila bezkyna, teraz toto. Tak ja neviemuš.
No to by mi este chybalo aby som sa so zenou aj po lesoch na bicykli vlacil. To je uplne zcestne si mysliet ze naj naj je bajker s bajkerkou. Od zeny si treba trosku aj oddychnut a nie ich tahat na bicykel. ?
A na to si prišiel z vlastnej skúsenosti...?
Čuduj sa svetu ale aj ženy majú radi športové aktivity a nie len domáce práce...
ved ja ju stale posielam na bajk,len konštelácia hviezd musí padnuť
ale chodí 3x týždenne na kruhový a občas ešte na skialpy po zajzdovke som nou.. aj bajk si dáme občas spolu
kolko textu zrazu. ale strasne mi to nieco pripomina (bezkyna) - az moc.
nikto nic nehejtoval - ale ked tu kazdy vecer okolo 19-tej pribudli fotky co jej priniesla postarka a zaroven to bolo v bazare tak to vyzeralo na nekalu cinnost, preto to chcelo vysvetlenie.
kazdopadne z drobnych nahladov bike vyzera zaujimavo a snad sa niekedy objavi v prislusnej teme. ja som z toho mal zo zaciatku vecerny serial, neskor kviz - co dnes asi priniesla postarka Lucke
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Autor sa rozhodol vymazať svoj účet spolu s obsahom, ktorým do fóra prispel.
Apropo minule sa vam nepacila bezkyna, teraz toto. Tak ja neviemuš.
Čuduj sa svetu ale aj ženy majú radi športové aktivity a nie len domáce práce...
... a hlavne takej zene uz nemozes povedat ze taky alebo onaky komponent stal 1/3 skutocnej ceny
ved ja ju stale posielam na bajk,len konštelácia hviezd musí padnuť
ale chodí 3x týždenne na kruhový a občas ešte na skialpy po zajzdovke som nou.. aj bajk si dáme občas spolu
Kašli na to, radšej (v príslušnej téme) povedz kam chodíš jazdiť keď si od Piešťan, alebo daj foto z výjazdu...
nikto nic nehejtoval - ale ked tu kazdy vecer okolo 19-tej pribudli fotky co jej priniesla postarka a zaroven to bolo v bazare tak to vyzeralo na nekalu cinnost, preto to chcelo vysvetlenie.
kazdopadne z drobnych nahladov bike vyzera zaujimavo a snad sa niekedy objavi v prislusnej teme. ja som z toho mal zo zaciatku vecerny serial, neskor kviz - co dnes asi priniesla postarka Lucke
Ale kto mi ten bike poskladá.
A kto ma naučí skákať.
sorry za OT