A tyto nestastnici do Ankary...ale zase na "obranu" EASA a EU...o tom zakaze sa zivo diskutovalo uz od poobedia, takmer vsetci svoje Maxy posadili do vecera na zem, len Smartwings pokusal ci to vyjde. Po 20:00 bolo vo vzduchu okolo EU uz iba 6ks, Smartwings tam jednoznacne viedol so svojmi 4ks
mňa vždy fascinuje bordel, čo vyrobia overreaktívni úradníčkovia
úplne by stačilo sa naučiť žiť s nemennou pravdou, že nijaká "bezpečná spoločnosť" nikdy neexistovala, neexistuje a nebude existovať, ani za cenu tej najväčšej administratívnej buzerácie a policingu do levelu úplnej straty občianskych práv
to je absolútne v poriadku, ale spraviť to tak, že keď bolo lietadlo už vo vzduchu a následne zákaz vošiel do platnosti a nedovoliť mu pristáť v plánovanej destinácii v EU je trocha mimo... ak bol na palube niekto čo moc rád nelieta už pocit toho že sedí zrovna v tomto type mu moc optimizmu nedodal a potom keď miesto prahy pristaneš v tunise a musíš tam ktovie koľko čakať na náhradné lietadlo tiež nebude ok
tak bol na palube niekto čo moc rád nelieta už pocit toho že sedí zrovna v tomto type mu moc optimizmu nedodal a potom keď miesto prahy pristaneš v tunise a musíš tam ktovie koľko čakať na náhradné lietadlo tiež nebude ok
Co som zachytil, tak jedneho nestastnika otocili do turecka. Ten bol na tom este dobre. Druhy lietal nad kanaskymi ostrovmi, kym mu nedoslo palivo. Vyhlasil nudzovy stav (alebo take daco) a az tak mu dovolili pristat. Na porazenie
takto podla riskuju zivoty tych ludi ovela viac kedze ide len o preventivne riesenie. tie lietadla nezacnu teraz padat z neba jak muchy. zjavne sa to deje len v specifickej situacii a ta nenastava pri kazdom vzlete a co som pocul rozhovor s pilotom tak piloti mimo efriku su na tu situaciu specialne trenovany
"Najmenej štyria piloti USA odovzdali po októbrovej nehode v Indonézii správy, v ktorých sa všetci sťažovali, že lietadlo začalo náhle padať. Dokumenty si prezrela aj agentúra AFP."
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
úplne by stačilo sa naučiť žiť s nemennou pravdou, že nijaká "bezpečná spoločnosť" nikdy neexistovala, neexistuje a nebude existovať, ani za cenu tej najväčšej administratívnej buzerácie a policingu do levelu úplnej straty občianskych práv
"se jedná o preventivní opatření "
Mne z toho vychadza, ze se boja ze to vybuchne a roztrhne europsky kontinent na 2 polovice
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/letadlo-smartwings-letecka-spolecnost-odskodneni-boeing.A190313_121501_domaci_klf
"Najmenej štyria piloti USA odovzdali po októbrovej nehode v Indonézii správy, v ktorých sa všetci sťažovali, že lietadlo začalo náhle padať. Dokumenty si prezrela aj agentúra AFP."