chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ? )
A myslis ze ako prve som robil co? Akurat ze ked natukas do googlu latex tak nic take nenajde. A hladat ako "tekuty" by ma nenapadlo, kedze iny ako tekuty ani nepoznam.
Tak vyskusaj, vzdy to vyhadzuje farbu na malovanie a skor som myslel v akom druhu obchodu sa to da normalne kupit, lebo v stavebninach to maju za nenormalne peniaze, najme ako primes do hydroizolacie.
Tak vyskusaj, vzdy to vyhadzuje farbu na malovanie a skor som myslel v akom druhu obchodu sa to da normalne kupit, lebo v stavebninach to maju za nenormalne peniaze, najme ako primes do hydroizolacie.
Hned ako prve mi dava heureku s x odkazmi a hned prvy je ten eshop co tu iz bol spomenuty aj s SK cenou teda €
Koľko tmelu? To je relatívne. Treba dávať podľa údajov od výrobcu. Ak je napr. uvedené na 26X2,1 100 ml, tak na 650bxX3.0 by som dal 125-150ml. Radšej viac lebo aj tak tmel začne časom ubúdať aj sám od seba.
ja mam v 2,1" po 60ml, to aby som tam nakukol ci tam este cosi je Ale samizda ze zblnkocu, a to nemam ani plaste s EXO Ale ked sezona skutocne zacne asi veru pridam, pre pokoj v dusi...
mne sa minule tiež tak zdalo, že ešte zblnkoce až keď som potom musel na výjazde 4x dofukovať kvôli tŕňu a doma som potom zistil že to tam bolo totálne suché ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
lacnejsi som nenasiel.
A myslis ze ako prve som robil co? Akurat ze ked natukas do googlu latex tak nic take nenajde. A hladat ako "tekuty" by ma nenapadlo, kedze iny ako tekuty ani nepoznam.
Hned ako prve mi dava heureku s x odkazmi a hned prvy je ten eshop co tu iz bol spomenuty aj s SK cenou teda €
http://www.decoupageshop.cz/cz-detail-106458-skladem-tekuty-latex-na-vyrobu-forem-gedeo-250ml.html
akurát že som našiel nejaké väčšie balenie za cca 20€..
ostatné si už vygooglite..
ja mam v 2,1" po 60ml, to aby som tam nakukol ci tam este cosi je
Urcite ano. Dolezitejsie je vsak priebezne kontrolovat a dolievat.
https://www.mtbiker.sk/shop/servis-a-trening/lepenie-a-tmely/finish-line-tubeless-tire-sealant-240ml.html
a tam pisu ze netreba dolievat.. ci je ot iba reklama?
poradis iny tmel? napr: https://www.mtbiker.sk/shop/servis-a-trening/lepenie-a-tmely/no-tubes-quart-tmel-pint-473-ml.html ??
https://www.soof.sk/bezdusovy-tmel-joes-elite-racers-sealant-500ml
odskúšaný dlhodobo,skutočne aj funguje a nevysychá