ahojte, v tomto odvetvi komponentov sa vobec nevyznam, preto by som si radsej chcel nechat poradit. Potreboval by som spolahlivy cyklocomputer, ktory by zaznamenaval:
- rychlost
- prejdene km
- nadmorsku vysku(stacilo by max min), ale keby zaznamenal aj profil bolo by ok
- a mozno aj sklon terenu
dajte nejake typy, ani nie uplne lacne a ani uplne drahe
dik
Lamem si hlavu co vybrat na cestak, Rider 310C - 90€ (amazon) Rider 410C - 126€ (amazon) Sigma ROX 11 - 120€ (amazon/bike24) IGS618 - 79€ (ebay) / 107€ (gearbest)
Hlavne nech to je spolahlive a daju sa navolit vlastne udaje co zobrazovat (podporuju uz asi vsetky dostupne) a zobrazovalo teplotu a meno volajuceho po prepojeni s telefonom. K sigme a igs by som este pravdepodobne prikupil senzor kadencie. IGS618 z ebayu ma laka najviac, vela som tu o nej ale nenasiel, väcsinou 50E, zvysne z amazonu by bolo lepsie zas kvoli zaruke.
igps618 mám už cca mesiac a zatiaľ spokojnosť, akurát hovory nezobrazuje, podobne aj údaje si sám v rámci obrazoviek nemôžeš navoliť... na druhú stranu používam prakticky len 3 obrazovky (max je , pričom sú zostavené dosť dobre, takže mi táto funkcia nejak nechýba
edit: obrazovky sa nakoniec dajú nastaviť, nejak som to doteraz nemal potrebu riešiť
Lamem si hlavu co vybrat na cestak, Rider 310C - 90€ (amazon) Rider 410C - 126€ (amazon) Sigma ROX 11 - 120€ (amazon/bike24) IGS618 - 79€ (ebay) / 107€ (gearbest)
Hlavne nech to je spolahlive a daju sa navolit vlastne udaje co zobrazovat (podporuju uz asi vsetky dostupne) a zobrazovalo teplotu a meno volajuceho po prepojeni s telefonom. K sigme a igs by som este pravdepodobne prikupil senzor kadencie. IGS618 z ebayu ma laka najviac, vela som tu o nej ale nenasiel, väcsinou 50E, zvysne z amazonu by bolo lepsie zas kvoli zaruke.
Na ebay som ho za taku cenu nenasiel veru, neviem, ci zle hladam. Co sa tyka Gearbest, mas tam rocnu zaruku a myslim, ze servisne stredisko uz maju aj niekde v Europe. V minulosti som uz nieco posielal spat do Ciny a vyreklamoval.
E-shop Gearbest taktiež ponúka typ poštovného EU Express, kedy neplatíte žiadne poplatky navyše. Tieto poplatky za Vás hradí samotný e-shop. Toto poštovné bolo zriadené v minulom roku. Balík Vám príde priamo domov kuriérom, bez žiadneho zadržania colnicou. Čiže zaplatíte len za tento typ poštovného v sume približne 0 – 10 € v závislosti od produktu ktorý objednávate.
-----------------------------------------------------------
takze cez gearbest pri postovnom EU express vychadza iGS618 za 122,66e.
Nad 22e sa plati DPH . Clo je az od inej vysky zasielky a neviem ci nahodou elektronika nie je oslobodena od cla dokonca. Gearbest ponuka viacej typov postovneho. Pri niektorom dokonca garantuju preplatenie nakladov v pripade, ak zasielka skonci ma colnici. EU express je typ ako sa uvadza v prispevku vyssie, pride to kurierom, no neponukaju ho vzdy ku kazdemu produktu . Vyska postovneho je rozna, dalsia vyhoda Gearbestu je zaruka 12mesiacov.
Na elektroniku, ako je napr. cyclocomputer, je nulové clo. DPH nad 22 Eur je však samozrejme potrebné zaplatiť. Sú však čínske obchody (napr. Gearbest), ktoré to nejakým podvodom vedia obísť, a neplatíš ani DPH. Naposledy som pri objednávke mobilu takto ušetril cca 1000 €.
Niekedy to dorucuju aj cez holandsku postu. Oni si to prepravia do EU a potom to ide z NL. Ak som to teda dobre pochopil. Takto mi prisla aj kamera. Zvycajne je na baliku oznacenie "gift", "comercial sample", a podobne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Rider 310C - 90€ (amazon)
Rider 410C - 126€ (amazon)
Sigma ROX 11 - 120€ (amazon/bike24)
IGS618 - 79€ (ebay) / 107€ (gearbest)
edit: obrazovky sa nakoniec dajú nastaviť, nejak som to doteraz nemal potrebu riešiť
Rider 310C - 90€ (amazon)
Rider 410C - 126€ (amazon)
Sigma ROX 11 - 120€ (amazon/bike24)
IGS618 - 79€ (ebay) / 107€ (gearbest)
Na ebay som ho za taku cenu nenasiel veru, neviem, ci zle hladam. Co sa tyka Gearbest, mas tam rocnu zaruku a myslim, ze servisne stredisko uz maju aj niekde v Europe. V minulosti som uz nieco posielal spat do Ciny a vyreklamoval.
https://www.ebay.de/itm/iGPSPORT-Bluetooth-Wireless-GPS-Cycling-Computer-iGS618/362419056505
Kukam videa, citam kade co ale neviem sa rozhodnut stale
Na toto by som sa nespoliehal. Nakolko to ide z Hong Kongu nie je podla mna dolezite aky ebay (com, co.uk, de) to inzeruje.
a mozno som mal len stastie
[url]https://www.xiaomiphone.sk/2018/04/nas-tip-pri-tomto-postovnom-neplatite-dph-pri-inom-gearbest-vam-ho-preplati-ktore-postovne-treba-vybrat
[/url]
E-shop Gearbest taktiež ponúka typ poštovného EU Express, kedy neplatíte žiadne poplatky navyše. Tieto poplatky za Vás hradí samotný e-shop. Toto poštovné bolo zriadené v minulom roku. Balík Vám príde priamo domov kuriérom, bez žiadneho zadržania colnicou. Čiže zaplatíte len za tento typ poštovného v sume približne 0 – 10 € v závislosti od produktu ktorý objednávate.
-----------------------------------------------------------
takze cez gearbest pri postovnom EU express vychadza iGS618 za 122,66e.
22€ až 150€ sa platí len DPH,clo + DPH je nad 150 €.