chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ? )
mne No Tubes Race nelepi skoro vobec. gumicku na jadre vzdy pred pouzitim natrem tenkym filmom vazeliny. zatial sa mi nestalo ze by mi ho uplne zalepil. trochu lepi ale vzdy sa da nafukat
Mne tak isto, notubes ci obycajny alebo race nezalepilo este ventilik, vzdy je na nom len jemny naznak tmelu, no ziaden problem, ale mozno to je aj tym ze bicykel vzdy davam do servisneho stojanu a vsimol som si,ze kolesa sa vzdy otocia ventilikom dole.
tiez mi po pra mesiacoch trosku zalepilo gumicku - vybral som jadro ventilu, rukou ocistil a dal naspat - dolial trosku tmelu a bol pokoj na dalsie 2-3 mesiace. dolievat ho treba - maxxis exo-tr-3C - ked som ho na jesen zhadzoval bolo tam necelych 100ml a to som tam uprostred sezony 80ml dolieval. na zaciatok som daval 100ml.
dnes som nahadzoval ikony 2.35 na 30mm dt swiss rafik - predne po namazani jarovou vodou na prvy krat, zadne ... celovecerny film. jarova voda, s dusou ... nic, cely cas som ho mal zavesene. nakoniec som ho dal na zem, ventilkou dolu, zatlacil nech sa plast rozplesti a ... parada je tam. patky v oboch pripadoch strielali tak ze mi prskalo jarovu vodu do ksichtu som zvedavy dokedy ma toto bude bavit, kedy pride ten cas a obetujem velke peniaze na pumpu so zasobnikom.
necham ich do zajtra - som zvedavy ako to drzi tlak bez mlieka a potom si dam repete
EDIT: tlak drzali bez mlieka aj po 24h. po sfuknuti patky neodskocili ( na novatecoch mi odskocili vzdy) takze stacilo naliat mlieko cez ventil a znovu nafukat. hotovo
necham ich do zajtra - som zvedavy ako to drzi tlak bez mlieka a potom si dam repete
Sfuknut zavesene, mlieko naliat cez ventil. Tak sa clovek vyhne dost vela problemom Lebo mam skusenost, ze ak prvy krat bolo trapenie, bude aj druhy, aj treti
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
aky mate nazor na:
https://www.bike-components.de/en/e-thirteen/Tire-Plasma-p50564/universal-500-ml-o100274/
https://www.bike-components.de/en/bc-basic/Tubelessventile-2-Stueck-p52470/black-44-mm-o202247/
https://www.bike-components.de/en/bc-basic/Adhesive-Tubeless-Rim-Tape-p55090/
bude to fungovat ak mam 29mm vnutornu sirku a paska je 27mm?
skusali ste niekto e13 tmel?
EDIT: tlak drzali bez mlieka aj po 24h. po sfuknuti patky neodskocili ( na novatecoch mi odskocili vzdy) takze stacilo naliat mlieko cez ventil a znovu nafukat. hotovo
Sfuknut zavesene, mlieko naliat cez ventil. Tak sa clovek vyhne dost vela problemom