V pondelok som si priniesol novy strkolet Giant Revolt Advanced 2 2019. Este nebol cas ho poriadne otestovat , ale predpoved na vikend vyzera nadejne...
parádny je , torchu som ti to zosvetlil nech je aj vidieť
V pondelok som si priniesol novy strkolet Giant Revolt Advanced 2 2019. Este nebol cas ho poriadne otestovat , ale predpoved na vikend vyzera nadejne...
Asi 5 mesiacov som vyberal gravel a nakoniec som tiez skoncil u Giant-u, konkretne ToughRoad SLR GX 1 2019. Zatim sme spolu len par dni a nabehali sme 60 km, jazdi paradne.
Asi 5 mesiacov som vyberal gravel a nakoniec som tiez skoncil u Giant-u, konkretne ToughRoad SLR GX 1 2019. Zatim sme spolu len par dni a nabehali sme 60 km, jazdi paradne.
krza okrem toho, ze bike je paradny, tak prosim ta, ta horna ramova tasticka na tom druhom biku - vedel by si mi povedat aky je to vyrobca/model a kde bola kupovana? Presne take nieco hladam a neviem zatial najst. Dik!
ja mam takuto od topeak (fuel tank, medium) a maximalna spokojnost. je z velmi pevneho nepremokaveho materialu, drzi ako pribita, nehrkoce a mam vsetko po ruke. pouzivam ju aj na gravel aj triatlon.
Ja mám presne tú spomínanú ale z AliExpressu. Je to top kvalita, vode odolná. A ako bonus stojí 1/4 oproti topeak fuel tank ktorú som pôvodne chcel
€ 10,04 55%OFF | ROCKBROS Cycling Bike Bicycle Top Front Tube Bag Waterproof Frame Bag Big Capacity MTB Bicycle Pannier Case Bike Accessories https://s.click.aliexpress.com/e/bxU22phq
supertramp, presne nad Topeak Fuel Tank som rozmyslal, len sa neviem rozhodnut medzi M a L. Z obrazku neviem posudit kapacitu a v kamennom obchode som ju zatial v BA nikde nevidel. Co do tej M zmestis?
Vopcham tam mobil, maly obal s dokladmi (typu i-clip), dve tycinky, kluce od bytu, dva USBkable a pripadne mensiu powerbanku?
martinres tiez som mal tento problem, kupoval som to tusim cez wiggle alebo CRC. Nakoniec som rad ze som kupil Mko, lebo Lko je fakt velka hahula Do Mka dam s kludom 2 bombicky, penazenku, multikluc, 3 gely, snickersku, mobil a powerbanku.
Vedeli by ste mi poradiť čo by bolo lepšie? Rozmýšlam nad Kellysom Soot 50 2019 (ten ma kľuky 52/36 čoho sa bojim že je to race a kazetu 11/34) alebo Merida Silex 400 2018 (kľuky 48/34 zase akoby trošku pomalšie + kazeta 11/32). Teraz jazdim na crossovom biku GT Transeo 1.0 kľuky 48/36/26 kazeta 11-34. Väčšinou jazdim po cestach 70% a 30% rozbite cesty, štrkove. Preto rozmýšlam nad cestným bikom ale niečo čo bude viac využitelnejšie pre moju potrebu. Soot 50 2019 a Silex 400 2018 maju rovnaku cenu, neviem sa rozhodnuť čo je kvalitnejšie alebo lepšie. Počitam s tým že Silex 400 2018 ma staršiu radu 105 a Soot 50 2019 ma novu radu 105 R7000 no neviem ohodnotiť či to realne bude trošku lepšie na radenie a funkčnosť. Skuste poradiť.
Mam za sebou prvu vacsiu 60 km jazdu na Merida Silex 400. V prvom rade dakujem vsetkym, ktori mi svojimi príspevkami v teme pomohli k rozhodnutiu prejst na gravel, je to fakt pecka.
Maly suhrn za mna pre tych, ktori sa rozhoduju, maju obavy prejst na gravel a citaju to tu (ja som prechadzal z trekingoveho biku):
- kopce - na najlahsom prevode na trekingu som fucal a nevladal (na BK som po polovici sezony vladal vyjst na jeden sup, ale inak ziadna slava). Na graveli som si pred prvym kopcom prehodil pre istotu na najmensi prevod a cakal som, ze to nedam. Po par metroch som preradoval na tazsie prevody, ide to do kopca v poho. Dnes som na tej Meride prvy krat v zivote vyslapal na Braunsberg nad Hainburgom
- rovina - uplna parada, na asfalte, hradzi atd priblizne +30-40% v priemernej rychlosti oproti trekingu
- dole kopcom - no koment, to bola parada
- nespenve povrchy - vyborna jazda, daval som prevazne rakuske polne cesty medzi Schlosshofom a Hainburgom, dole kopcom je to trocha adrenalin, ale verim, ze len kvoli tomu, ze to bola prva jazda. Gravel zvladne v pohode porovnatelny povrch ako treking, len je na nom rychlejsi
- chrbat - neboli ani po 3 hodinach
- komfort, vytrasene ruky - oproti trekingovemu biku podla mna minimalny rozdiel
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
parádny je , torchu som ti to zosvetlil nech je aj vidieť
Krasna farba
Veľkosť m?
krza okrem toho, ze bike je paradny, tak prosim ta, ta horna ramova tasticka na tom druhom biku - vedel by si mi povedat aky je to vyrobca/model a kde bola kupovana? Presne take nieco hladam a neviem zatial najst. Dik!
https://www.ebay.com/itm/ROCKBROS-Bicycle-Bike-Bag-Waterproof-Cycling-Top-Front-Tube-Large-Capacity/132708484558?hash=item1ee60ac5ce:m:mrBzYoObkqE368PpddYpOsQ
€ 10,04 55%OFF | ROCKBROS Cycling Bike Bicycle Top Front Tube Bag Waterproof Frame Bag Big Capacity MTB Bicycle Pannier Case Bike Accessories
https://s.click.aliexpress.com/e/bxU22phq
Vopcham tam mobil, maly obal s dokladmi (typu i-clip), dve tycinky, kluce od bytu, dva USBkable a pripadne mensiu powerbanku?
Na žiadosť od užívateľa martinres tašku ale skonkretizujem - ROCKBROS Bike Bag Waterproof MTB Road R3Y4, kupovaná cez EBAY v roku 2017.
Cca rozmery :
S - 21,5 x 5,5 x 8,5 cm
M - 23,5 x 6,5 x 10,5 cm
L - som nenašiel
Na Corratecu je M veľkosť.
Vedeli by ste mi poradiť čo by bolo lepšie? Rozmýšlam nad Kellysom Soot 50 2019 (ten ma kľuky 52/36 čoho sa bojim že je to race a kazetu 11/34) alebo Merida Silex 400 2018 (kľuky 48/34 zase akoby trošku pomalšie + kazeta 11/32). Teraz jazdim na crossovom biku GT Transeo 1.0 kľuky 48/36/26 kazeta 11-34. Väčšinou jazdim po cestach 70% a 30% rozbite cesty, štrkove. Preto rozmýšlam nad cestným bikom ale niečo čo bude viac využitelnejšie pre moju potrebu. Soot 50 2019 a Silex 400 2018 maju rovnaku cenu, neviem sa rozhodnuť čo je kvalitnejšie alebo lepšie. Počitam s tým že Silex 400 2018 ma staršiu radu 105 a Soot 50 2019 ma novu radu 105 R7000 no neviem ohodnotiť či to realne bude trošku lepšie na radenie a funkčnosť. Skuste poradiť.
https://www.kellysbike.com/sk/gravel-c635/soot-50-p57707
https://www.cykloabc.sk/p/16014/bicykel-merida-silex-400-2018
Ďakujem
Kellys SOOT 50 28 bicykel, sivá
1 499 €
Maly suhrn za mna pre tych, ktori sa rozhoduju, maju obavy prejst na gravel a citaju to tu (ja som prechadzal z trekingoveho biku):
- kopce - na najlahsom prevode na trekingu som fucal a nevladal (na BK som po polovici sezony vladal vyjst na jeden sup, ale inak ziadna slava). Na graveli som si pred prvym kopcom prehodil pre istotu na najmensi prevod a cakal som, ze to nedam. Po par metroch som preradoval na tazsie prevody, ide to do kopca v poho. Dnes som na tej Meride prvy krat v zivote vyslapal na Braunsberg nad Hainburgom
- rovina - uplna parada, na asfalte, hradzi atd priblizne +30-40% v priemernej rychlosti oproti trekingu
- dole kopcom - no koment, to bola parada
- nespenve povrchy - vyborna jazda, daval som prevazne rakuske polne cesty medzi Schlosshofom a Hainburgom, dole kopcom je to trocha adrenalin, ale verim, ze len kvoli tomu, ze to bola prva jazda. Gravel zvladne v pohode porovnatelny povrch ako treking, len je na nom rychlejsi
- chrbat - neboli ani po 3 hodinach
- komfort, vytrasene ruky - oproti trekingovemu biku podla mna minimalny rozdiel