Ahojte ludia, toto je trosku mimo misu ale aj tak by ma zaujimalo ake tu mame nazorove zlozenie ludi. Takze smelo, koho by ste volili, keby boli volby tento vikend ?
myslim ze metoda volby mensieho zla maa svoj vyznam...
aj ja budem volit len s velkou nechutou, lenze dalsia moznost je takaa, ze nebudem volit vobec...a tym padom akoby som pomohol vsetkym ostatnym ktori volit pojdu a budu volit ine strany, SMER, HZDS, KSS
Najlepsie je volit nikoho? Dobra rada... A este lepsie je potom nadavat, koho si to ti ..... slovaci zvolili, ze?
Kazdy ma len plnu hubu reci a ked ma moznost ukazat svoj nazor, moc nieco ovplyvnit a postavit sa za to, comu veri, tak ide radsej na pivo.
Taketo nazory zboznujem (bez urazky).
toto ma trosku vytocilo ... akoze moznost ukazat svoj nazor ... ved stejne tu kazdy pise ze bude volit mensie zlo ... a to nie je ukazanie svojho nazoru, to je take "tapanie" (lepsie to neviem nazvat) ... si myslim
ja mam na to trochu iny pohlad - keby kazdy kto pojde volit mensie zlo volit nejde => brutalne nizka ucast dovolim si povedat ze skoro nulova => mozno by sa na slovensku nasiel niekto cestny ktory bi vydel ze slovaci uz chcu nieco nove, cestne vydiet vo vlade a zalozil by konecne serioznu stranu ... ale to je asi len moja utopisticka predstava
a este k tomu mensiemu zlu ... ja si medzi nimi to mensie zlo ani vybrat nedokazem, takze v otazkach volieb mam jasno ... volebnu sobotu radsej prebikujem
PS: do hlasovania by som pridal kolonku - Nepojdem volit
PS2: aj neucastou na volbach prejavujes svoj nazor ... to ze sa ho snazia vsetci prehliadat je ina vec ... zial
Dost naivne. Ak pojde volit extremne nizky pocet volicov tak sa mozeme zobudit pod vladou extremne neprijemnej vlady. Skus si predstavit ktori volici pojdu volit urcite. Cestneho nenajdes tak, ze hodis tehlu do davu a koho trafis ten bude cestny.
Ak pojde volit extremne nizky pocet volicov tak sa mozeme zobudit pod vladou extremne neprijemnej vlady. Skus si predstavit ktori volici pojdu volit urcite.
Plne s tebou suhlasim a moja predstava o extremizme je sns,kdh,kss,hzds
Voliť nepôjdem lebo na nás politici z vysoka se..a plnia si len vlastné vrecká.Triky Teba tá občianska povinnosť časom prejde,keby si nebol Blavák tak by si možno rozmýšľal inak-rozdiely medzi Blavou a zbytkom Slovenska sú priepastné.Čo poviete na toto?
ehm.. dovolim si povedat, ze ludia naramne nadavaju na politikov ako je dzurinda.. a nakoniec ho zvolia.. preco ho volia, ked nanho naramne nadavali? lebo urobi nieco extra vynimocne.. ako aj nas starosta, da pred volbami natret lavicky, preliezky ale pritom cele roky nic nerobil, dedinu si ani nevsimal.. nahrabal si a zase je starosta.. takto to bezi aj v state.. ja radsej v buducnosti nebudem volit nikoho.
Voliť nepôjdem lebo na nás politici z vysoka se..a plnia si len vlastné vrecká.Triky Teba tá občianska povinnosť časom prejde,keby si nebol Blavák tak by si možno rozmýšľal inak-rozdiely medzi Blavou a zbytkom Slovenska sú priepastné.Čo poviete na toto?
Mily momo,tak poprve nie som ziadny blavak,ale bratislavcan.Ak ma chces nazyvat podla mojho rodneho mesta tak to rob slusne a nie ako bulo.tie rozdiely medzi Bratislavou a zvyskom slovenska su velke a tato vlada ich dost prehlbila.Nenosim ruzove okuliare pretoze sa pohybujem u nas medzi obycajnymi ludmi a nie medzi uradnikmi a ostatnou luzou.
Ale za tie rozdiely nie su zodpovedni bratislavcania,ale ludia ktori vladnu v tajto krajine.a bol by som rad,aby si sa zbavil tej bratislavofobie lebo za tu si mozes len ty sam.tomuto statu nevladnu ludia z bratislavy,ale len privandrovalci ktori potom nase mesto len urazaju a pouzivaju to tvoje slovo(blava).Najviac Bratislavu okydavaju prave tyto ludia ktori sem prisli pracovat,ale nemaju ani trocha ucty k tomuto mestu.Naco sem potom prisli?
Urcite ma to neprejde,pretoze mam zodpovednost a nielen voci sebe.A extremistov nemam rad.
mily triki, som v Blave uz dost dlho na to, aby som si urobil nazor na jej obyvatelov. Fakt ma presvedcili, ze su poriadni ..., ale inac cest vynimkam. Mam tu aj velmi dobrych kamosov. Ty si asi jediny blavak, co ho sere nazov Blava. Vsak kazdy den pocujem nejake 15 rocne cajky ako takto nazyvaju svoje rodne mesto, my sme si to nevymysleli. Ked uz, tak by si bol pastikar a potom mozes byt nasraty. a ked Blavu nazyvaju Presporkom, to je v pohode? Ale mas pravdu, ze kopec bordelu, zla a takej nechutnej odmeranosti a neochote pomoct tu sposobuju ti vselijaki privandrovalci (ale aj kopec rodenych blavakov).
kedze si student tak pri vsetkej ucte nemozes tu byt dost dlho ,aby si vsetkych ludi dost poznal.S detmi sa nestretavam som na ne uz dost stary.To tvoje "cest vynimkam" skutocne nepotrebuje komentar.A slovo pastekar vacsinou pouzivali tiez len blbci.Inak medzi studentami je vela takych co si myslia,ze poznaju ludi.Takze nechaj radsej Bratislavu Bratislavou.Nepoznas ani mesto ani ludi ktori v nom ziju.
zas nejaky husty blavak a este k tomu vsevedko, ktory vie viac o mojich skusenostiach ako ja sam. Ja som len take male decko a dosiel som sa sem hrat na pieskovisko do petrzky. Svojim komentarom si vsetkym ukazal typicku blavacku povahu, vsak len oni su najchytrejsi a vsetko vedia.
Nic si mily giro nepochopil.V tomto meste zijem 30 rokov.Narodili sa tu aj moji rodicia takze ku vsetkej ucte sa povazujem za rodeneho bratislavcana.
Tvoja reakcia len svedci o tebe samom.
Tvoje slova:fakt ma presvedcili,ze su poriadny...cest vynimkam.Toto tvoje pausalizovanie len potvrdzuje moje uz vyssie napisane.
Btw:inak petrzalka sa zacala stavat v 80 roku takze je to mlade sidlisko a najvacsi zlocin spachany na tomto meste.Spolu s mostom snp.Do petrzalky sa vtedy zacal stahovat najvycsi humus s republiky.Ich potomkovia su toho jasnym dokazom.(kriminalita,drogy,nazis....).
Inak moja debata prave teraz s tebou na tuto temu konci.sorry.
triki, nic v zlom, mozno mas par rokov naviac, ale to neznamena, ze poznas viac ludi....ja som tu siedmy rok a tiez uz mam aky taky nazor....podla mna na vela bratislavcanov skratka privlastok "blavak" mimoriadne pasuje....ano stretavam prevazne mladsich, ale su to dospeli a hotovi ludia a oni budu za chvilu tvorit jadro "bratislavcanov" ....je jasne ze polka bratislavy su ludia, co sem prisli za pracou (btw "privandrovalci" moze byt rovnako urazlive ako "blavaci" tak sa neznizuj na nasu uroven, ked su uz taky pan bratislavcan) ale nikde nie je napisane, ze si bratislavu nevazia, aj ked napr. ja si nevazim, nemam preco....pre mna je to prasiva blava (kludne ma ukamenujte, nemam to tu rad, iba karpaty ), ktorou hybe biznis, peniaze tu hraju ulohu viac ako inde a podla toho jedna aj vacsina ludi....aj z mnozstva privandrovalcov sa casom stanu blavaci a potom je uz jedno, kto odkial prisiel a kedy.....vacsina bratislavcanov sa podla mna skratka da klasifikovat ako osobitna skupina "blavaci" a vo tom to je...
Dufam, ze sa netlacim do postu dalsieho vsevedka. Bratislavcania, blavaci, vidlaci, pristahovalci, predmodranci, zamodranci - to je uplne zbytocne skatulkovanie. Zrazka s blbcom moze nastat tu aj tam. Hodnotme ludi tak ako to robime bezne v zivote podla toho ako mi "sadne".
Len technická poznámka: Pár rokov dozadu keď som cestovával do Brna cez Bratislavu tak na lístkoch bolo tiež napísané Blava. Docela ma to prekvapilo.
Asi sa to používa aj oficiálne ako skratka ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
toto vidim na pekny flamik
aj ja budem volit len s velkou nechutou, lenze dalsia moznost je takaa, ze nebudem volit vobec...a tym padom akoby som pomohol vsetkym ostatnym ktori volit pojdu a budu volit ine strany, SMER, HZDS, KSS
Kazdy ma len plnu hubu reci a ked ma moznost ukazat svoj nazor, moc nieco ovplyvnit a postavit sa za to, comu veri, tak ide radsej na pivo.
Taketo nazory zboznujem (bez urazky).
toto ma trosku vytocilo ... akoze moznost ukazat svoj nazor ... ved stejne tu kazdy pise ze bude volit mensie zlo ... a to nie je ukazanie svojho nazoru, to je take "tapanie" (lepsie to neviem nazvat) ... si myslim
ja mam na to trochu iny pohlad - keby kazdy kto pojde volit mensie zlo volit nejde => brutalne nizka ucast dovolim si povedat ze skoro nulova => mozno by sa na slovensku nasiel niekto cestny ktory bi vydel ze slovaci uz chcu nieco nove, cestne vydiet vo vlade a zalozil by konecne serioznu stranu ... ale to je asi len moja utopisticka predstava
a este k tomu mensiemu zlu ... ja si medzi nimi to mensie zlo ani vybrat nedokazem, takze v otazkach volieb mam jasno ... volebnu sobotu radsej prebikujem
PS: do hlasovania by som pridal kolonku - Nepojdem volit
PS2: aj neucastou na volbach prejavujes svoj nazor ... to ze sa ho snazia vsetci prehliadat je ina vec ... zial
Dost naivne. Ak pojde volit extremne nizky pocet volicov tak sa mozeme zobudit pod vladou extremne neprijemnej vlady. Skus si predstavit ktori volici pojdu volit urcite. Cestneho nenajdes tak, ze hodis tehlu do davu a koho trafis ten bude cestny.
Nuz o tom kto sa ma a nema zobudit nechaj na ludoch.Slubuje sa vsade na svete.Ist volit povazujem za svoju obciansku povinnost.A plne ju aj vyuzijem.
Plne s tebou suhlasim a moja predstava o extremizme je sns,kdh,kss,hzds
Mily momo,tak poprve nie som ziadny blavak,ale bratislavcan.Ak ma chces nazyvat podla mojho rodneho mesta tak to rob slusne a nie ako bulo.tie rozdiely medzi Bratislavou a zvyskom slovenska su velke a tato vlada ich dost prehlbila.Nenosim ruzove okuliare pretoze sa pohybujem u nas medzi obycajnymi ludmi a nie medzi uradnikmi a ostatnou luzou.
Ale za tie rozdiely nie su zodpovedni bratislavcania,ale ludia ktori vladnu v tajto krajine.a bol by som rad,aby si sa zbavil tej bratislavofobie lebo za tu si mozes len ty sam.tomuto statu nevladnu ludia z bratislavy,ale len privandrovalci ktori potom nase mesto len urazaju a pouzivaju to tvoje slovo(blava).Najviac Bratislavu okydavaju prave tyto ludia ktori sem prisli pracovat,ale nemaju ani trocha ucty k tomuto mestu.Naco sem potom prisli?
Urcite ma to neprejde,pretoze mam zodpovednost a nielen voci sebe.A extremistov nemam rad.
Tvoja reakcia len svedci o tebe samom.
Tvoje slova:fakt ma presvedcili,ze su poriadny...cest vynimkam.Toto tvoje pausalizovanie len potvrdzuje moje uz vyssie napisane.
Btw:inak petrzalka sa zacala stavat v 80 roku takze je to mlade sidlisko a najvacsi zlocin spachany na tomto meste.Spolu s mostom snp.Do petrzalky sa vtedy zacal stahovat najvycsi humus s republiky.Ich potomkovia su toho jasnym dokazom.(kriminalita,drogy,nazis....).
Inak moja debata prave teraz s tebou na tuto temu konci.sorry.
Asi sa to používa aj oficiálne ako skratka ?