V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
A strankovanie sa zmenilo mozno pred dvoma mesiacmi? Predtym sa zobrazovalo na celu sirku dole. Akoze rozumiem, ze strankovanie sa prisposobit musi, ale ked mam full HD displej a v strede 4 obdlznicky a po stranach dvakrat tolko miesta prazdneho, tak mi to nepride ako dobre prisposobenie na sirku displeja.
Mam Android 8.0.0 a robi to aj v default browseri aj v Chrome (aj videa, aj strankovanie).
Velkost tlacidiel mi nevadi. Pri tom strankovani mi vadi, ze nevidim predchadzajucu stranu. Predtym som ju toziz videl ak si dobre spominam. Proste ked som na poslednej strane, tak nevidim predposlednu a ked som na predposlednej, tak nevidim tu pred nou (ale vtedy aspon vidim poslednu, cize na predposlednej strane je navigacia o jedno cislo rozsirena). A tiez trochu mylia tie sipky - dvojita sipka vo mne evokuje, ze je to presun na uplny zaciatok a na uplny koniec temy, nie posun o jednu stranu. Lebo bezne sa v tej sipkovej navigacii pouziva jednoducha sipka pre posun o jednu stranu a dvojita pre zrychleny presun / skok na zaciatok resp. koniec.
Jezus navigacna lista opravena
- embedovane mapky v inzeratoch mi toto pisu, Safari 12.1 (14607.1.40.1.4), v Chrome to ide
Teraz mi to ide ok, ale iny pocitac, ine Safari (12.0.3 (14606.4.5)). Mozem aktualizovat a overit aj tu.
K tomu videu - je to problem FB videi tocenych vertikalne. FB sa ich na mobile snazi zobrazit v inom pomere ako na desktope ale ich embed kod nie je responzivny, tak to sposobilo ten orez co ste videli. Nejako som to vyriesil, ale ma to za dosledok ze FB videa tocene horizontalne budu mat pod sebou troska vacsiu medzeru, ale to snad prepacite.
Autor sa rozhodol vymazať svoj účet spolu s obsahom, ktorým do fóra prispel.
cervo: ale viac ako jeden prispevok za minutu sa moze, ci ?