Viete mi poradit nieco o nosicoch ? Sposob uchytenie, zamky, nosnost, vyrobca ... Na co si davat pozor pri kupe ? Aka cena je primrana za prijatelnu kvalitu ?[/b]
slohnut thule nie je taky problem, sa divim ze sa to moc nekradne. hlavne take co dennodenne parkuju na tom istom mieste. ak si nezoskrabal cislo zamku, tak si to hocikto precita, za par korun objedna, pocka tyzden dva kym mu to pride a potom ti to bez namahy odomkne a odnesie
nejdem sa s tebou hadat, ale poznam kopec ludi, co to riesia rovnako ako ja (thule nosice nahodene 3/4roka na aute) a nikomu doteraz neukradli nic. vacsinou parkuju ludia na tom istom mieste - tam kde byvaju (min 5 x do tyzdna cez pracovne dni) a ako sam pises, moc sa to nekradne, ani na inzercii toho nie je vela. ja by som sa toho nebal. skor sa ti bude niekto snazit ukradnut bajk z toho nosica, ked to nechas niekde nestrazeny na dlhsiu dobu (z tych starsich modelov sa to dalo, vid videa YT) ako ti bude niekto kradnut nosice. uz len koli tomu, ze to nestaci len odomknut, ale musis to odskrutkovat co mas robotu nie zrovna na 5min.
ahojte,Vy čo máte nosič na biky na guľu. Je to v pohode s naloženými 4mi bicyklami? lebo plánujem kúpiť a potrebujem voziť celú rodinu. čiže štyri bicykle.
Nie okopirovat, kupit sa daju. Stratili sme kluce od Thule boxu, tak sme sli do Dubnice do pozicovne/predajne. Tam maju na celej stene kluce, staci si vybrat
ahojte,Vy čo máte nosič na biky na guľu. Je to v pohode s naloženými 4mi bicyklami? lebo plánujem kúpiť a potrebujem voziť celú rodinu. čiže štyri bicykle.
Styri bajky + nosic takmer zarucene prekrocia dovolene zatazenie tazneho zariadenia (uz tri byvaju na hrane). Pozri si v technicaku aku mas max. zatazitelnost.
max zaťaženie som riešil aj ja na strechu ... ale chvalabohu moja strecha zvláda 105 kíl a na to sa s priečnikmi 4 nosičmi a 4 bikmi nedostanem ... aspoň pokiaľ nebudem chcieť prejsť na ebiky
min. rok sme tak sli kolegovia na chatu, pozicany nosic na 4 bajky, na tazne. Po pociatocnom probleme (nevedeli sme to na gulu nasadit, asi americky rozmer gule...) to bolo vpohode. Hmotnost som neriesil. Na foto nalozene 3 bajky, po 4ty sme isli, nemam na foto. Na prejave auta som to takmer necitil, ale kedze vsetko pozicane, stale som merkoval v spetaku ci nieco neodislo pocas jazdy...
No len taky "nepodstatny" detail je, ze Ty nemas bezne auto, ale prerastenu kravu, ktora mozno ma povolene zatazenie na guli aj 100 kg. Takze napisat "hmotnost som neriesil" je "super" rada pre ludi s beznymi autami, kde moze byt max zatazenie napr. 60 kg.
Jezus Mirec sa nepytal na hmotnost. Pytal sa, ci je to vpohode. O hmostnosti si rozpraval Ty vo svojom prispevku a nasledne lapaloma. To ze sa pozrie do technicaku a zisti, ci to tak moze mat je podla mna prva vec, ktora predchadza prispevku na forum.
Izzy68Jezus chlapci kľud:) mňa zaujíma skôr prejazd zákrut,retardérov,jám,dier v ceste. proste či sa niekomu niečo nestalo keď prudko zabrzdil,alebo vybočil. proste celkový názor.
Mal som pochybnost, ked som videl ten upinaci system, ale kvacali sme sa nato pokusne aj dvaja a ani o mm sa to nepohlo. Samozrejme ak si zvyknuty vozit v bajky v kufri ako ja, asi to chce viac ako jeden den na zzitie sa s takym riesenim (ten pocit). Co je vsak dolezitejsie, ze daval by som dole pedale z bajku nabuduce, pri takom pocte bajkov sa stym (upinanim) bud budes hrat ako my, alebo zistis, ze usetris nakoniec aj cas a nervy, ak zhodis pedale. A aj lak na bajku Tiez odporucam plachtu, alebo obal, mali sme prietrz mracien za jazdy a dokonale cistenie pieskom z cesty nastalo...
Nachystany na letnu sezonu Northline Family 420 carbon - Priečniky Thule wingbar s presahom a nosič na bajk thule Pro ride 598. Ukecali ma pôvodne na Yakima Highroad, žiaľ neporozumel si s boxom ale aj tak dobre. Ako bolo spomenuté, nové modely už nemajú vyrazené číslo zámku
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.ebay.com/itm/SPARE-KEYS-to-fit-THULE-CYCLE-RACKS-ROOF-BOXES-Etc-Cle-Schlussel-Clave-Chiave/112403860991?hash=item1a2bcacdff:m:mAsnqYIAj7b4YOyUp_UnO5Q
ale skrabnut cislo je taka poistka
min. rok sme tak sli kolegovia na chatu, pozicany nosic na 4 bajky, na tazne. Po pociatocnom probleme (nevedeli sme to na gulu nasadit, asi americky rozmer gule...