Zaujímalo by ma odkiaľ si kupujete cyklistické oblečenie, či z kamenného obchodu, alebo z nejakého internetového? Ak z netu, tak môžte hodiť konkrétny link. Ak z kamenného tak aspoň mesto, kde sa nachádza. Kde ste sa stretli s najlepšími cenami? ďakujem za všetky reakcie.
Nezabúdajte, že na stránke kilpi4you sa stačí zaregistrovať a na narodeniny máte zľavu 20€, čiže stačí pri registrácii uviesť že máš narodeniny dajme tomu o 3 dni,počkať a v deň akože narodením objednať.
Caute, len chcem dat feedback na Castelli Perfetto, ktore ste mi tu odporucali. Cena sice vysoka, ale v zjazdoch v chlade neprefukne ani trochu. Uplne perfektna je . Diky za odporucania.
Hej opravujem. Dnes mi prisla bunda na dobierku a už bola ponížená cena o 20 eur. Ale faktúra na mail mi prišla bez tej zlavy. Neprišiel ani mail, že niečo odpocitavaju. Faktúra v balíku už bola správna.
Neskusal ale ta 100 je lowcost, je tvrda, hrubsia. Ta moja je uplne tenucka, ako igelitovy sacok, ani neviem ze ju mam v ruke, na chrbte ma hore vetranie.
Ja mám tú modrú 100 (Lowcost) a som s ňou úplne spokojný. Stála nejakých 13 Eur či kolko to je jedno, Ale je ľahká, NEPREMOKAVÁ - vyskúšané, skladná tak že ju zložím do zadného vrecka dresu ak je treba, a má vetracie otvory na chrbáte aj pod pazuchami, vrecká na zips, reflexné prvky, za tu cenu super..
nemate niekto tip na navleky na kolena ale take co maju ukoncenia nie na ten uzky silikonovy pasik ktory ma skrti na stehne pripadne lytku ale idealne take ako mavaju cyklokratasy pripadne niektore dresy na rukavoch, siroky pas so silikonovymi bodkami pripadne cely z takeho protismykoveho matrosu.
já ti nevím, Karle, návleky na "iba kolená" škrtia viacmenej vždy (2 okraje blízko seba, a ešte na zužujúcej sa haksni = treba istý prítlak), takže lepšie riešenie sú 3/4 gate
tulenik 3/4 gate su mi na nic kedze navleky len dam dole ked mi je teplo. Priklad: Rano vyrazam, je tak do 10 stupnov, to musia byt proste navleky lebo inak kolena KO, cez den to ale stupne nad 20 stupnov a to sa v tom idem uvarit tak to dam len dole z noh a strcim do zadneho vacku.
fixska tie mavic vyzeraju dobre len ci sa to nebude smykat ked to nema nic co by to drzalo
ten decathlon je asi zabity ked to nemaju nikde, mozno na to narazim v AT, vo viedni je dobry velky decathlon tak mozno tam
ahoj chlapi, cajgel uz mam ale teraz riesim co na seba. potrebujem bundu vhodnu od jary do jesene na bezne bicyklovanie ale aj kempovanie, spanie pri ohni. nechcem bundu obtiahnutu, alebo taku detviansku, vpredu kratku. z obtihnuteho sa mi zapaluju chlpy. proste pohodnle jazdenie s batohom na chrbte, kochanie sa prirodou, poprechadzanie sa. co hovorite napr na tuto https://www.4camping.sk/p/panska-bunda-mountain-equipment-frontier-hooded-1/. cenovo do tych 150e a v com nebude moc teplo. nevyznam sa v tychto veciach tak hadam pomozete
fixska no ja sa toho dost bojim bo mne sa smyka zo stehna skoro vsetko nakolko v strede stehna velky priemer a pri kolene ovela mensi cize musim mat nieco na konci co sa tvari protismykovo a este na to to poistit gumou z gati
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a objednal
https://www.mall.sk/bundy-lahke/husky-lort-m-antracit-xl
Len by mi ju bolo luto brat niekde na trip, ked chodim z neho ako čune
Ja mám tú modrú 100 (Lowcost) a som s ňou úplne spokojný. Stála nejakých 13 Eur či kolko to je jedno, Ale je ľahká, NEPREMOKAVÁ - vyskúšané, skladná tak že ju zložím do zadného vrecka dresu ak je treba, a má vetracie otvory na chrbáte aj pod pazuchami, vrecká na zips, reflexné prvky, za tu cenu super..
dik
https://www.decathlon.sk/bezsvove-navleky-na-nohy-roadr-id_8517197.html
https://www.decathlon.sk/rukavniky-roadr-500-id_8315774.html
fixska tie mavic vyzeraju dobre len ci sa to nebude smykat ked to nema nic co by to drzalo
ten decathlon je asi zabity ked to nemaju nikde, mozno na to narazim v AT, vo viedni je dobry velky decathlon tak mozno tam