Moje náboje Reverse sú proste najkrajšie...
Ani Hope nie sú také pekné...
Dufam ja len, ze ked ten bike si doskladas nebudes sa vozit po hradzi na Slnave ale.pekne na Ahoj ci Stiebornicu alebo Kalnicu teda ist s nim.do prostredia kde patri.
soryy za OT, ale takmer vsetko... nepadne retaz, nemusim ju mazat, nemusim radit, nemusim menit ozubene kolieska, nemusim zacvakavat pedale, nemusim menit a pocuvat orech, nemusim kupovat sedla z ktorych neboli rit, nemusim pri sportovani SEDIET... a nemusim sa po dlhsom vyjazde pat minut narovnavat tak ako po cestnom bajku... staci...?
Zatiaľ to tak vyzerá iba na tú Slnavu so susedou taká rekreačná cyklistika...
Do Kálnice by som šla tiež ale čo mám ísť sama...
Myslim ze s tym ze by si bola sama.nieje problem staci sa spytat v prislusnej teme Kalnica ze hladas.niekoho na pojazd. Len nabrat odvahu. Je.to idealne.miesto na spoznanie ludi aj na jazdenie. Naviac bezpecne pre zenu.teda ja ak by som bol zena nesiel by som s cudzim chlapom bikovat do lesa. Kalnica je bikepark plny ludi.
double: vsak ale Lucka toto napisala .. a snad aj 2x .. a doteraz vidim len hejtovanie .. zjavne sa jej vsetci boja. Neviem, ci to sposobuje ta fialova farba, alebo ..
No vidím to tak že asi tam pôjdem s maminou...
Koniec koncov potrebujem aby mňa a môj bike tam niekto odviezol...
ak.chces mozem ta zobrat aj mamu do kalnice no venovat sa.ti nebudem.moct.
Lubo podla mna ponuky ma ale nechce ist s niekym.neznamim. Ja som.tiez siel.raz s jednym.neznamim tusim na Zaruby- mozno si pamatas:) odvtedy sa vzdy neznamich pytam kolko bude bicyklovania a kolko.nosenia:)
vyhovorky mas ty. Dohodni si tam s niekym stretko alebo ako hovori Zihadlo urcite.dole.najdes.niekoho kto ti to ukaze staci sa spytat pri vleku chalanov alebo predavajuceho. Odvoz mas zabezpeceny mozes zobrat aj mamu. Ja s.tym problem.nemam ale.presviedcat ta tu urcite nebudem.
double: hmm, ani nie .. na Zarubach si nepamatam, ze by bolo treba nosit, ale pravda, uz mam dako skresleny pohlad na vec odkedy obcas jazdim so skialpinistami .. ale pamatam si daku lavicku, neviem ci tym chces povedat, ze som bol neznamy .. no a nosil si na Zarubach nieco, ci ? .. ale v Kalnici hadam sa nenosi .. ale ono bjakovanie treba brat tak, ze hodinu jazdit a 7 hodin nosit nie je vzdy uplne zly deal
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ani Hope nie sú také pekné...
Dufam ja len, ze ked ten bike si doskladas nebudes sa vozit po hradzi na Slnave ale.pekne na Ahoj ci Stiebornicu alebo Kalnicu teda ist s nim.do prostredia kde patri.
Pani vy silhate
Co je prakticke?
Postrazim ruksak
Myslim ze s tym ze by si bola sama.nieje problem staci sa spytat v prislusnej teme Kalnica ze hladas.niekoho na pojazd. Len nabrat odvahu. Je.to idealne.miesto na spoznanie ludi aj na jazdenie. Naviac bezpecne pre zenu.teda ja ak by som bol zena nesiel by som s cudzim chlapom bikovat do lesa. Kalnica je bikepark plny ludi.
Aj za to hejtovanie aj za to mínuskovanie.
Nech sa všetci strčia do r...
M400HR...nie je to bike computer, jasné, no robím aj iné športy.
ak.chces mozem ta zobrat aj mamu do kalnice no venovat sa.ti nebudem.moct.
Lubo podla mna ponuky ma ale nechce ist s niekym.neznamim. Ja som.tiez siel.raz s jednym.neznamim tusim na Zaruby- mozno si pamatas:) odvtedy sa vzdy neznamich pytam kolko bude bicyklovania a kolko.nosenia:)
ked tam prídeš sama, hned tam budeš mať tucet bikerov čo ti poukazuju
je tam slušna navštevnosť stači sa len dole popýtať
Prečo nie sú tu na fóre...