Tak som už dlho som nespravil anketu tak ma napadlo toto. Akej značky jazdíte plášte. Ak jazdite viacere dajte tie ktore mate dlhsie alebo ich mate radsej. Popripade napiste ine znacky viac znaciek sa tam dat nedalo
Tie speed Kingy som mal , na cestu a lahky tvrdsi teren su dobre a rychle , ale akonahle je sypky alebo makky povrch tak slabo drzia , slabe vedenie stopy ..... Su proste skor na tvrdsie povrchy... Ja jazdim Conti Vertical 2.3 a zatial som nikde nemusel este zosadat z biku .... Vhodne na kazdy povrch dobre aj do snehu .... akurat na asfalte do kopca to neni bohvie co - brzdia dost
Ach jaj nic nove som sa nedosvedel...podobnu temu som cital pred rokom ked som riesil problem paste. Jednine ma to utvrdilo ze Schwalbe Nobby Nic a Racing Ralh na vacne casy a nikdy inak !
Názor rovnaký ako má Ivan Jankovič, jazdil úšpešne cyklomaratónsku sériu v roku 2007. Prezúval počas sezóny . Predtým mal Conti Explorer. Nechcel si užšie plášte?
jazdim Schwalbe Fat Albert,nieje moc rychla-hlavne na ceste,ale perfektne drzi v terene-na suchu,mokro ci snehu,no nabuduce chcem vyskusat Continental Mountain King 2,4-podla testu vo Vele(1/2008) su vyborne....ma niekto skusenosti?
Skúte hoši dať hlasovanie s možnosťou výberu dvoch typov - značiek, hm?
Ja mám predný schwalbe nobby nic a zadný michelin xcr mud.
Po zodraní predného skúsim michcelin xcr extrem. potom mi hlasovanie za jednu značku bude stačiť
vyborny plast za lacny peniaz. ale jedine v predu, tam drzi dobre a vydrzi dlho. vzadu ide velmi rychlo dole, hlavne na asfalte. no samozrejme ho nesmies mat nabombovany na 4 atmosfery. ja ho jazdim vpredu tak na 1, ale 2.35.
Momentalne Kenda Nevegal 2,35 (vpredu Stick-E a vzadu DTC), zatial spokojnost, ale nemal som este moznost vyskusat ich v bahne.
Neskor by som chcel vyskusat Schwalbe NN 2,4 alebo Continental MountainKing 2,4.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ak je to otazka na mna, tak zatial spokojny co sa MAXXIS-ov tyka. Syncros tiez niesu zle ale strasne sa deru..
vase skusenosti ... ? ,
Ja mám predný schwalbe nobby nic a zadný michelin xcr mud.
Po zodraní predného skúsim michcelin xcr extrem. potom mi hlasovanie za jednu značku bude stačiť
inak by sa to zislo doplnit, lebo tu chyba vela znaciek (Kenda, Specialized, Tioga, Nokian...) a neuplne to nema moc zmysel
vase skusenosti ... ? ,
vyborny plast za lacny peniaz. ale jedine v predu, tam drzi dobre a vydrzi dlho. vzadu ide velmi rychlo dole, hlavne na asfalte. no samozrejme ho nesmies mat nabombovany na 4 atmosfery. ja ho jazdim vpredu tak na 1, ale 2.35.
Neskor by som chcel vyskusat Schwalbe NN 2,4 alebo Continental MountainKing 2,4.