Kedze ja regeneraciu povazujem za najefektivnejsi trening za podmienky,ze nasleduje po narocnom tren.dni,za mna dnes absolutne bez biku.
Kludne sem davajte akekolvek treningove aktivity,kt.podla Vas vedu k zlepseniu cyklistickej formy.
neviem, ja som sám sebe šéf, tým pádom robím ešte väčším tempom ako hocijaký zamestnanec v práci. a normálne napríklad od 8 do 4, potom dám kávu, dám si dve hodiny výjazd intervalový, sprcha, jedlo, chvíľu posedím pred TV a idem ešte dve hodiny pracovať... akože nemusel by som, je to moja voľba a nesťažujem si žeby som nevládal... skôr si neviem predstaviť, žeby jediným mojím denným cieľom bol tréning marp tiež mám 4iiii na jednom biku a nerobí mi také skoky... už si to presne nepamätám, ale myslím, že aj cez tú ich apku ked sa na kluku pripojíš sa tam dá niekde nastaviť 3s priemerovanie výkonu
Pekný rozvrh, dost depresivny na moj vkus. A kde máš čosi ako rodina/priatelka/manželka? Je to tažká volba, viem, 5+W/kg bez rodiny alebo 4w/kg s rodinou. (žartujem)
ja osobne poznám kopec ludí čo má výkonnosť okolo tých 5 a majú aj rodiny, chodia na 3 smeny do práce atd... nepríde mi to nejaká super nedosiahnuteľná hranica, na ktorú potrebuješ talent a etc... skôr je to taký bežný štandard, ktorý dosiahneš ak si tomu ochotný venovať isté penzum času a cyklistika je zrovna jeden z tých mála športov kde ten čas nijak moc neodrbeš... hlavne ak chceš jazdiť aj niečo dlhšie. jasné, je kopec takých, čo tomu tiež venujú rovnaký čas a výkonnosť neprichádza ale čo to tak pozorujem, to sú väčšinou také typy čo nevedia ísť cez komfortnú zónu... čiže kopce sú strašiak a pod.. nedajbože ísť sólo jazdu, keď fúka nejdem... a potom len vyplakávajú... dáš im nejakú radu, aj tak si idú svoje. na preteky nejdem , lebo na to nemám, pritom pretek = najlepší tréning, lebo tú komfortnú zónu prekročíš ľahšie.. a často
PetoPeto21: ak chces byt lepsi na biku kvoli obdivu, tak to rovno vzdaj. To fakt nema vyznam .. usetreny cas a namahu venuj studiu niecomu, co prinesie nieco .. alebo zacni robit kuriera. Bude kondicka, obdiv, kontakty a mozno to bude aj lepsia praca
na slovensku ti úspech (ak sa tak dá nazvať vôbec to že sa ti zadarí na nejakom hobby preteku) neprinesie absolútne nič, ak predsa len niečo tak zopár haterov navyše
A čo sa týka práce, tak ťa priamo ohrozí. Na nemenovanej uni keď chceli vyhodiť nemenovaného doktoranda, tak naňho o.i. vytiahli, že si dovoľuje robiť historický šerm.
Na strave sa dajú pozrieť veci... Známy ma 330W FTP a ma 73kg chodil som s nimi na bike alé už nechodím.. Oni zóna 2 3 ja zóna 4 až 5 po 2 hodinách som bol hotový...
zrovna na tom okruhu v suchej potrebuješ skôr veľa skúseností ako suchú výkonnosť, tam si raz zle pozične na vetre a v tom veľkom balíku ti to újde tak, že aj s 5,5 budeš mať problém sa dotiahnuť
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A je ten "výsledok" na nejakých hobby pretekoch až taký dôležitý aby si sa z toho pogrcal pri tréningu?
Ramon má pravdu, pokým ťa to neživí, tak to netreba brať tak vážne, lebo z "dobrého vysledku" sa nenaješ.
marp tiež mám 4iiii na jednom biku a nerobí mi také skoky... už si to presne nepamätám, ale myslím, že aj cez tú ich apku ked sa na kluku pripojíš sa tam dá niekde nastaviť 3s priemerovanie výkonu
Pekný rozvrh, dost depresivny na moj vkus. A kde máš čosi ako rodina/priatelka/manželka? Je to tažká volba, viem, 5+W/kg bez rodiny alebo 4w/kg s rodinou.
A je ten "výsledok" na nejakých hobby pretekoch až taký dôležitý aby si sa z toho pogrcal pri tréningu?
Ramon má pravdu, pokým ťa to neživí, tak to netreba brať tak vážne, lebo z "dobrého vysledku" sa nenaješ.
Dobrý výsledok ti môže priniesť obdiv, kontakty, lepšiu prácu a pod.. Napriklad
5 W/kg nie je nič bežne dosiahnuteľné ani náhodou. Stačí pozrieť sem:
https://wpassets.trainingpeaks.com/wp-content/uploads/2018/02/28142846/PowerProfile.png
v ktorom state?