nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
https://sport.pravda.sk/cyklistika/clanok/448042-vybrusil-majstrovsky-diamant-sagan-je-perfekcionista-vravi-jeho-kouc/
Čo je nezmysel?
aktuálne to tak mám
inak tiež verím saganovi na LBL, napokon vždy po kritike sa mu darí a vidieť, že mu forma ide hore.
taký GVA je na tom o dosť horšie, nejazdí zle, ale tiež moc nevyhráva po tom čo dominoval tri roky dozadu, tak teraz má už dve sezóny jalovšie
Všetko, okrem toho, že zaslúžene vyhral líder jedného z najlepších tímov. A samozrejme, že si ma môžte bloknúť. Aj pštrosy to tak riešia. Len trocha menej hygienicky.
Chyba mu duhovy dres Ten mu dával krídla
Na 5 miesto na P-R netreba výborný výkon?
Quickstep nemal presilu?
že keď šlo v pretekoch do tuhého, bol jak vyzmykany citron. Lidl není blby. Preto vyhravaju. A Bora ide analyzovať. Už teraz môžu. Vieš čo. Bifteky. Si posadaju na sporáky...
Dik za info, ze je zmeneny dojazd. Tusim so to uz davnejsie cital niekde, ale utieklo mi to medzicasom.
Btw, skadial mas detaily o Saganovej priprave na tuto sezonu, ze vies vyhodnotit, ze jeho trener prekombinoval pripravu?
V tej Argentine mi Sagan neprisiel, ze by sa isiel zrovna potrhat od aktivity. Taky Alaphilipe bol tiez tam a tiez ma docela nabity kalendar.