Ber to tak, že keď kúpiš Sko, stále môžeš vymeniť predstavec za dlhší a dať offsetovú sedlovku. Ale keď kúpiš Mko nech spravíš čokoľvek, stále budeš škrtať guľkami o hornú rámovú trubku ?
Na druhú stranu, ak si dá pozor tak sa nemusí nič stať ale reálne pochybujem, že s tým bude jazdiť v takom teréne, aby musel často a nečakane zosadať. Za mňa vyskúšať čo viac sedí za jazdy a ak to bude to väčšie, dať pozor na zosadanie. Predsa len sa viac jazdí, ako zosadá.
dakujem za rady a postrehy. Goozoon - podla toho vypoctu je moj vysledok +7 = mal by som ist do vacsieho ramu. teda ak sa rozhodujem medzi S a M tak do M-ka.
A v com presne sa ti zdalo Sko male? Nie je to typicky race cestak, takze posed nebude natiahnuty ale skor vzpriamenejsi. Pokial to nebol len nezvyk ale naozaj ti je maly (nevies nastavit spravnu polohu sedla, koleso sucha ci naraza do nohy pri zatacani, atd), tak ber M.
Spravna velkost cestaku (cim gravel stale je) sa v prvom rade neurcuje podla standoveru, to by ludia s kratsimi nohami nemali na com jazdit.
Pokial ti lepsie sadne Mko a v pripade ak nechas jednu nohu na pedali a druhou dociahnes na zem aspon spickou tak je to ok.
sa nezmyselne lepi bordel na hentie plaste.. ale mozno to je len specialny bordel v danom rocnom obdobi... ale jazdi sa velmi zabavne.. a do kopca sa ide tiez paradne,
szabo.martin To druhe. Zo sedla nedociahne na zem nikto (ak ano, tak ma zle nastaveny posed). Ak v pohode spickou dociahnes, je to este ok. No ak aj to velmi tlaci asi by bolo vhodnejsie pozriet iny bike. Aj ked podla tabulky su rozdiely velmi male, cca 2cm medzi S a M.
A na tom URC to mas ako?
chlape neries ber radej M - a ked sa budes vozit tak hadam nebudes seden na trubke - ja ma na vsetkych svojich bajkoch vacwsie ramy ako by som mozno povtreboval - tak sa viac nacahujem - a radsej nech ti je presny na vajci , akoby si mal narazat nohami do predneho koales pri zakrutach albo do kormidla kolenami - sice ako bolo vyssie spomenute - vsetko sa da prerobit - PS - nepadame - jazdime
Zdravim, prechadzam na gravel, a teraz mi chyba indikacia zaradeneho prevodu. Neviete mi poradit fintu ako zistit zaradeny prevod bez toho aby som musel furt hladiet "medzi nohy" ?
Jedina finta je, zvyknut si na to, ze vediet zaradeny prevod je proste irelevantne. Preradujes podla pocitu. Ak sa ti slape tazsie, podradis, a naopak..
Chlapci ... dnes som zacal.skladat . Potreboval by som poradit plast sirka tak 38-42 .... allroader ... nejake navrhy ? Ale prodim nie v cene pneu na auto
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://guides.wiggle.co.uk/wiggle-bike-size-guide
tam ide aj o to ze ak ti vychadza ram medzi M a L a ak mas Armspan vacsie nez vysku, tak si radsej mas zobrat vacsi ram
Goozoon - podla toho vypoctu je moj vysledok +7 = mal by som ist do vacsieho ramu. teda ak sa rozhodujem medzi S a M tak do M-ka.
podla tabulky tu:https://www.decathlon.sk/cestny-bicykel-triban-rc-520-id_8502389.html som jasne S-ko
a teraz co ?
Spravna velkost cestaku (cim gravel stale je) sa v prvom rade neurcuje podla standoveru, to by ludia s kratsimi nohami nemali na com jazdit.
Pokial ti lepsie sadne Mko a v pripade ak nechas jednu nohu na pedali a druhou dociahnes na zem aspon spickou tak je to ok.
A na tom URC to mas ako?
P.s. Mojho 6rocneho uz tiez prestalo bavit pocuvat ze kto z jeho kamosov ma kolko-rychlostny cajgel
https://www.youtube.com/watch?v=b1yYgDRoURg&t=112s