Na príprave intenzívne pracujeme, čoskoro spustíme aj prihlasovanie.
Propozície k preteku už sú na našej stránke. Podrobnejšie detaily postupne dopĺňame.
Novinky série nájdete v priloženej tlačovej správe.
posledný komentár: 10. 12. 2012 o 6:21
posledný komentár: 5. 2. 2010 o 15:13
posledný komentár: 27. 10. 2009 o 17:49
A ešte jedna vec. To jedlo by som nazval iba studenou hmotou. Nečakáme nejakú super kulinárčinu, kľudne niečo jednoduché ale skutočne hlavne teplé!!! Zvlášť v tom počasí čo bolo.
Je možné, že som to bol ja
Chodia aj menej skúseni jazdci.
P. Ondrejka: https://photos.app.goo.gl/srcpoS5mjNcMSSka7
hehe..to aj ten nas "menej skuseny" timovy partak si to tam tentokrat slapal hore kopcom a prepadol sa zo 4.fleku niekde do druhej desiatky
Pretek bol super, bol som kratku trat. Skvele sme si zajazdili, i ked len na chvoste pola. Ale bola zabava. Obcerstvovacka s mastnym chlebom nemala chybu
"Nechápem organizátorov, že na tak podstatnom miestne nikto neusmerňoval, pritom na iných miestach bolo regulovčíkov až zbytočne veľa a zabávali sa medzi sebou."
- chybicka se vloudila, mrzi to urcite vsetkych ale pri najlepsej voli sa neda odsledovat vsetko;v terene je asi 100 dobrovolnikov (ano zadarmo, podakovali ste niekomu, usmiali ste sa na niekoho?)
"Považujem to za veľké zlyhanie. Mali by si konečne organizátori uvedomiť, že netrénujeme orientačný beh v lese. A pritom sa to opakuje takmer na každých pretekoch, tak prosím manažmenty pretekov, nech sa nad tým zamyslia!!!!"- Teraz uz hovorite vseobecne o vsetkych pretekoch na ktorych ste sa zucastnili? Konkretne kolko krat ste bol Svatojursky maraton a kolko krat ste bludili? Mimochodom, Svatojursky maraton tradicne skor chvalia ako dobre znaceny a zase; niekedy mozete dat aj neonovy banner do lesa, aj tak sa niektori pomylia. A ako je to vlastne s tym vasim bludenim?: bludenie sa opakuje takmer na kazdych pretekoch; alebo ste neskuseny jazdec ako pisete v druhom prispevku, a na preteky vlastne moc nechodite?...
Ohladne jedla: Pan Jan, prosim, napiste mi, ktore jedlo vyhovie 800 - 1000 pretekarom, aj tym makacom co chcu nieco zdrave, aj tym co maju radi "tradicny gulasik". Prosim napiste,ktora firma ho zabezpeci v potrebnom mnoztsve, cestve, hygienicke, a nebude to stat majland. Ale musi vyhovovat vsetkym! A musi chutit aj pri 5 stupnoch aj pri 30 stupnoch.
A k vasmu dalsiemu prispevku: "Ale organizátori musia chcieť a strpieť aj menej skúsených jazdcov, ak chcú mať veľkú účasť??.... preto chodíme."
Nie, organizatori nechcu mat HLAVNE velku ucast; tych 15 eur, bez sponzorov by nepokrylo ani len startovny balicek...Organizatori sa uprimne potesia zaciatocnikom aj pretekarom,. kazdemu kto pride rad, bez zbytocneho kritizovania a arogancie. Mimochodom, jeden vyborny maraton tento rok nebude, kvoli tej arogancii....
Mozno ani Vy si uz viac nebudete ublizovat, a uz nebudete chodit na akcie kde nemate garantovanu 100 percentnu spokojnost a jedlo na vyber
Na to mieste kde sa malo ísť do prava keď som šiel stáli dvaja myslím.
Ja som zas veľmi skúsený ,ale menej výkonný 😀
ist na mtb maraton s tym ze si nedokazes opravit defekt. ok...
Omyl, servis bol na Bielom kríži. V cieli už servis nezabezpečujeme - považovali sme to za nepotrebné.
Zatiaľ sme o to záujem zo strany pretekárov nezaregistrovali.
Na zaplakanie je však aj to, že niekto nemá so sebou veci potrebné na opravu defektu.
Aspoň si zistil, že na MTBM nejazdí za pretekármi servisné vozidlo.
som si to "vylozil" dost presne. keby si ten defekt vedel opravit tak by si netlacil 3km do cielu v cieli by si nehladal servis a uz vobec by si si potom nestazoval na fore...
Inak vcelku podarená akcia
PS: víťaznú fľašu som este neotvoril, asi si ju roztankujem na menšie