ja osobne pre 50tnika tie Casia https://www.hodinky.sk/casio-collection-bem-111d-1a
Poukaz je uzitocny ale nicim neprekvapi. Kuzlo darceka je aj v tom ze to vybral darca a nie obdarovany sam. Teda moze si po par rokoch povedat toto mi dal syn, vnuk, dcera, brat a pod. na 50tku
maju len 37mm......z mojho pohladu damske, alebo na utlu rucicku. som za to co som sem pridal, maju 10ATM a teda najlepsiu vodoodolnost zo vsetkych, tiez sousny priemer aj dizajn. mineralne sklo zas bie je tragedia
velmi pekne !! dobra citatelnost casu, aj moderne (tmavy cifer, hodinovka v sipke) aj solidne - ocel, aj odolne 100m je na kupanie aj do mora a celkovo vdaka ocelovemu tahu nemusi vodu riesit. daj vediet ci sa mu pacili.
Ahojte, riešil už niekto výmenu lunety na hodinkách Garmin Fénix 5?
pokial ich mas v zaruke a vymenis lunetu tak stracas zaruku. kazdopadne navod dokonca ani na youtube nie je nie som si isty ci je to take jednoduche ako to vyzera, teda ze len odskrutkujes stary a namontujes novy. ak su po zaruke nemas co stratit
Zda sa mi, ze fenix5 maju lunetu spojenu so sklickom, tak tusim vymenis iba ak komplet, co sa asi predrazi (a ktovie ako na tom budu s vodotesnostou). Na trojkach sa este luneta tusim dala vymenit samostatne. Tiez mam 5ky a v black verzii sa skrabance robia snad same...
Podla mna maju zakazane hovorit ze sa to da, lebo Garmin oficialne nepodporuje vymenu. Hodinky boli zlozene vo vyrobe a musia sa dat tak isto aj rozlozit. Ale ako sa pisalo vodotesnost by bola otazna.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Poukaz je uzitocny ale nicim neprekvapi. Kuzlo darceka je aj v tom ze to vybral darca a nie obdarovany sam. Teda moze si po par rokoch povedat toto mi dal syn, vnuk, dcera, brat a pod. na 50tku
maju len 37mm......z mojho pohladu damske, alebo na utlu rucicku. som za to co som sem pridal, maju 10ATM a teda najlepsiu vodoodolnost zo vsetkych, tiez sousny priemer aj dizajn. mineralne sklo zas bie je tragedia
https://geekdoing.com/threads/slovak-firmware.112/
P.S.
https://www.mtbiker.sk/forum/oblecenie-doplnky-prislusenstvo/smart-hodinky-na-bicykel-t41765.html?hilit=sporttestery
pokial ich mas v zaruke a vymenis lunetu tak stracas zaruku. kazdopadne navod dokonca ani na youtube nie je