Kristina Cekni ten clanok, od trailu do konca je to napinave "This is aided by the fact that the bulk of the steering assembly — the handlebars, wheel and fork lowers — is placed in front of the steering axis, and so their weight creates a torque about the steering axis, which acts to turn the assembly away from straight ahead. This also contributes to flop but is a smaller factor than the weight of the rider."
Ten článok je IMHO zmeskou informácií, pozbieraných od rôznych v minulosti uverejnených článkov, alebo motorkárskych zdrojov. Jednotlivé vysvetlenia rôznych rozmerov síce dávajú zmysel, ale dohromady ten článok nič neponúka. Navyše niektoré fakty hneď v ďalšej vete neguje iným tvrdením. Prakticky sa z neho nedá dozvedieť aký setup je vhodný, na to ktoré jazdenie. Proste veľa rôznych faktov, ale žiadny záver. Vlastné skúsenosti z testovania pisateľa článku sa týkajú iba testu na enduro bajku s uhlom 67,5° zatiaľ čo môj článok na novú Foxu odkazoval na preferovaný offset továrnych jazdcov XCO, t.j. bajky s hlavovým uhlom prevažne na úrovni cca 69 - 71°.
škoda, že na štýl tohto "ebike motion" nepredáva niekto aj prestavbové kity - 250W motor v zadnom náboji, batéria v bidóne a jedno tlačidlo na ovládanie
Zadné koncovky rámu na ten zadný náboj sú trochu inak prispôsobené ako štandard. Takže by výrobca cesťáku už musel s týmto variantom počítať a dodávať k rámu minimálne iné prestavbové koncovky plus nejaké úchyty na vedenie kabeláže od motora ku košíku na fľašu.
Tak ako som predpokladal, znovu je tu navrat nizkozvihoveho xc fullu .. na rychlych uzkych gumach. Ale kedze sa to vola gravel, z nevyhod su vyhody a opacne.
A ešte aj + teleskopka . (ani gravel kolá nebývajú najľahšie)
Teamové MTB fully mávajú okolo 10 kg. Ak na tom gravelku pripočítame barany + ťažšie radenie a brzdy zrejme sa pod desať nedostaneme)
Ja tam vyhodu vidim. Ze ti znovu predaju nieco, co si nechcel a nepotrebujes .. a to je vyhoda. Oh wait .. ty si sa pytal na svoju vyhodu .. no tak to by sme kam prisli , taketo spiatocnicke postoje .. tvoja vyhoda bude, ze budes moderny a mozes machrovat na internetoch.
Na druhej strane, ked vidim, ale problemy maju ludia s 12sp NX, ci co je zac ta kazeta, tak som za Shimano velmi rad .. snad SRAM nezacne robit SPDcka .. oh wait, oni kupili Powertap
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Elektrika sa povážlivo začína približovať tomu, čo by som už bol ochotný akceptovať: hmotnosť 11kg, dojazd 100km, dizajn, na ktorý sa dá pozerať...
https://www.mtb-news.de/news/2019/04/17/sea-otter-2019-niner-mcr-9-rdo-gravelbike/
to rátaj k klasickemu cestaku + kotučové brzdy+odpruženie1kg+vidlica1kg.. a sme na 11kg?
Teamové MTB fully mávajú okolo 10 kg. Ak na tom gravelku pripočítame barany + ťažšie radenie a brzdy zrejme sa pod desať nedostaneme)
https://www.velonews.com/2019/04/news/the-why-behind-srams-powertap-acquisition_492798