V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
Spravil som riesenie, ktore sa snazi prisposobit sirke obrazovky a zobrazit co najviac tlacitiek. Zacina na full-size mode a postupne ubera tlacitka az kym sa nezmestia do jedneho riadku. Otestujte prosim.
opačne, ak by príspevok bol hodnotený negatívne, tak by sa automaticky skryl v podobnom princípe ako keď je to príspevok od blokovaného užívateľa, len by sa zobrazil iný text a možnosť si ho otvoriť by zostala... to by zasa mohlo byť užitočné, že by príspevok mohol byť skôr skrytý ako po nahlásení a následnom zásahu moderátora.. napríklad keď niekto postne nevhodný obrázok, alebo keď sa sem nabúra nejaký robot
opačne, ak by príspevok bol hodnotený negatívne, tak by sa automaticky skryl v podobnom princípe ako keď je to príspevok od blokovaného užívateľa, len by sa zobrazil iný text a možnosť si ho otvoriť by zostala... to by zasa mohlo byť užitočné, že by príspevok mohol byť skôr skrytý ako po nahlásení a následnom zásahu moderátora.. napríklad keď niekto postne nevhodný obrázok, alebo keď sa sem nabúra nejaký robot
Za lepsi algoritmus pre podobnu myslienku povazujem moznost autora daneho vlakna oznacit “najlepsiu odpoved”. Keby sa to riadilo iba pacikmi, zvyraznena by bola odpoved mozno vtipna, ale nie riesiaca problem.
Co sa tyka zvyrazovania prispevkov na zaklade pacikov/nepacikov, skor sa priklanam k zoidbergovmu pohladu. Plus si myslim ze hocijake zvyraznovanie bude vyvolavat pocit nerovnosti a vzdy pride niekomu nefer. Kto sa chce riadit podla nazoru (aktivnej) komunity, pozrie si palce pod prispevkom, ale nerad by som aby nejak ovplyvnovali vzhlad alebo chronologiu diskusie. My tie palce v ostatnych sekciach berieme ako spatnu vazbu pre nas, resp. organizatorov akcii v kalendari. V bazari to pouzivame aj na identifikaciu predajcov so zlou reputaciou.
blablabla.
Len pre teba pridane dlhe ó do regexu pre URLka.
s dalsim pismenkom sa zase ozvem
Ja by som skor navrhol,aby ste si podaktori uz konecne trochu vstupili do svedomia,vysrali sa na svoju jesitnost a nereagovali na kazdu sprostost,ked Vas to nezaujima a nemate cim rozumnym komunite prispiet.Ked kuknem temu postarka,pieskovisko a skoro kazdu temu ste uz boli schopni zaspamovat - je mi z niektorych ozaj na vracanie
Aj ked sa Martinov prispevok netykal priamo fotiek, myslim, ze vela fotiek konci v teme "Fotky bez zaradenia" a nie v prislusnej teme len preto, ze ludia nie su nuteni k volbe a tema "Fotky bez zaradenia" je ako vychodzia.
Vyskusal som to cez skratky ( symbol + na hornej liste) a cez sekciu albumov "FOTO".
Chcelo by to asi nieco takehoto, dropdown menu so zoznamom obrazkovych tem, nejak rozumne rozdelenych: