Úplne vážne sa pýtam, jednoplacka šimano neexistuje? Ja mám teraz môjho eagla za hranicami a tu občas jazdím na dvojplacke a musím povedať, že je to dobrá pakáreň.
Čo ti zaručí bike z obchodu? Ja som dal urobiť servis u predajcu a doma som si ho musel doservisovávať a od vtedy si všetko robím radšej rovno sám (až na kolesá)...
to uz je moc toto ,tak si ho kup v obchode...pobehaj si obchody do 25km kedze viac je pre teba problem lebo asi nemas kamaratov a rodinu alebo znamych ktory by ta mohli na tu garancku odviezt autom... na vsetko co ti scarinko napisal si nasiel 10 problemov mal by si sa na to vykaslat a pozerat iba telku...
Pozri, ja som si zlozil bajk podla toho co som chcel (fyzicky to zlozil Turbi lebo ja nemam naradie na pressfit). Obchod mi je na nic. Bajky co som mal z obchodu som tam aj tak doniesol na garancku a dalsie servisne veci som si aj tak musel platit. Mam karbonove HT s Rebou, 2x10 XT, Brzdy SLX, kolesa Mavic s vahou pod 1,5kg a stalo ma to aj s robotou cca 1200 eur. Mam ho uz skoro dva roky a nikdy som nepotreboval nieco reklamovat. Keby sa aj nieco sralo tak to dam do servisu a kuknu na to a za par penazi to opravia ak si to neviem spravit sam. Tam nie je vela veci co sa mozu draho vysypat.
No ved o to ide, dal som si tu robotu a hladal som akcie na diely, necakal som ze na mna spadne vsetko same od seba. Nedavno tu boli akcie na FFWD kolesa z outletu za super ceny. To som presral skoda
No ved o to ide, dal som si tu robotu a hladal som akcie na diely, necakal som ze na mna spadne vsetko same od seba.
Zabudas ale, ze si otrokom toho, co je v ponuke. Teda ides po zlavach. Nekupujes to co chces, ale to co je momentalne lacne a tym sa presvedcis, ze to chces .. videl som to na fore (u Teba hlavne) uz nie raz /nooffense/. Tymto by som sa neargumentoval. Pretoze mozes skoncit tak, ze budes bajk skladat 2 roky , vpredu bude 29, vzadu 26, pohon 1.5x11.8 a pod.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Akože v čom je 2x11 utrpenie?
https://www.bike-discount.de/en/buy/cube-reaction-c-62-29-frame-carbon-n-white-837347
A išlo by to bez týchto reči, keby mali v obchode 21 bike a objednali by mi ten môj... A už by tu bol len príspevok co priniesla poštárka
Moja reba stala 170
Tuhla mas foxu za 300
http://www.used-elitebikes.at/en/products/fox-float-performance-34-100mm-29er-neu-tap
Tak este raz ? Len toto je problem ? Ja sa vazne pytam. Ked toto je jediny problem, aby si ten bajk kupil, tak ti ho vyriesim
Zabudas ale, ze si otrokom toho, co je v ponuke. Teda ides po zlavach. Nekupujes to co chces, ale to co je momentalne lacne a tym sa presvedcis, ze to chces .. videl som to na fore (u Teba hlavne) uz nie raz /nooffense/. Tymto by som sa neargumentoval. Pretoze mozes skoncit tak, ze budes bajk skladat 2 roky , vpredu bude 29, vzadu 26, pohon 1.5x11.8 a pod.