To je ta makka flasa? Mne sa z nej zle pije lebo ma kratky cucak (aj ked tento nie je nejak vidno) a ked ho dam do ust a flasu otocim hore dnom tak do lica mi ryje vrchna hrana flase co mi vadi...najradsej mam flase typu R&B
martinsulovsky: no mne sa zda, ze s tou bezkynou si sa kamaratil, ci co .. ale mozno sa pletiem .. uz je toho tolko .. ale co sa tyka mamy, dnes by som bol uz opatrny... uz nie su stare casy , kedy jazdili mamky so satkami na ukrajinach. Dnes ta sekne vo vyjazde mamina na fulle, ani sa nestihnes obzriet.
No hej ale pochybujem ze ta "jej" jazdi...tuuu Ni... som fakt nikdy nevidel...to skor Robo Madžo si s nou dohadoval stretko no tusim ani k tomu nedoslo
Edit...ani tej som neveril ze behava...po vale sa motam dost casto a viem o dost ludoch co pravidelne behavaju...aj dost bezcov poznam...ale ju asi nikto nikdy nevidel
Podla mojho nazoru je to len jej/jeho "PR" ako vzbudit zaujem, spravit trosku rozruch na fore a potom komponenty pekne predať...jednoducho marketing/reklama...ale mozno sa mylim
martinsulovsky áno táto ultralight má tenšie steny ako ostatné mne osobne to neprekáža iba v ruke je to na pocit mäkšia ako ostatné. Cucák je iný na ten som si musel kus zvykať jeho posun ide strašne ľahúčko čiže také cuckanie špinavej fľaše tu nehrozí čo je ale lepšie z hygienického hľadiska pri tejto fľaši iba namierim do úst preto že je mäkka tak jednoducho vstreknem vodu bez námahy palcov. Skúšal som aj tak že som mal v perách cucák ale jemným tlakom sa uzavrel takže iba striekam ultraliht u tejto fľašky znamená aj rýchlosť dávkovania žiadne olizovačky tu nehrozia rýchlo doplniť a dupať čo to dá asi najlepšie na nejaký pretek.
Podla mojho nazoru je to len jej "PR" ako vzbudit zaujem, spravit trosku rozruch na fore a potom komponenty pekne predať...jednoducho marketing/reklama...ale mozno sa mylim
Nie je ta 32 malo? Ja mam 2 pilu 26/36 a tu 36 som zamenil za 38
Tiez to mam takto .. 36ka mi vobec nesedi .. a v tazsich terenoch potom skor 24/34. Ale to sa tyka skor veci ako NT, UA, RO, nie nase bezne pahorky s hladkymi chodnickami.
tak ale do 32ky šiel koli najlahšiemu, kedže má XT nie orla ja jazdím 30ku na orlovi a tam je ten pomer 3 tak na hrane 35km/h, , jetho 2,9 mi príde už pomale .. ale zas lahší do kopcov
na male krpate alebo v TN by som volil 32-34ku. na oravu je to ťažke
[quote="@1477994"Ono kdekto keby si poscitaval, co vsetko pokupil, by zaplakal.[/quote]
v "tvoje objednavky" je taky nemily sucet vsetkych objednavok - obcas mi tam padnu oci a nieje to pekny pohlad
martinsulovsky Tu mas priklad profilu, co v drvivej vacsine jazdim. Tazky prevod mi je na dve veci Dolekop su traily takze aj tu 11-stku malokedy vyuzijem. Jedine tak na asfalte. A kedze sucastou su aj stojky do 22%, 32/42 je pre mna nevyhnutnost. Na dlhsie vyjazdy niekedy nahodim aj 11-46ku. zihadlo 5 Mam aj sramacke 10-42 a tam uz ten 32-10 vyuzijem malokedy.
Tuna v okoli sa da ist este vyssie, tak do 1070. Zase vyhoda max. 480mnm je, ze sa rychlo trati sneh a jazdit sa da uz od februara. Orava znie fajnovo. Ked budem mat chvilu cas, tak sa zastavim
Mne zas tie vlnky nejaké extra neprídu, celkom pohodové nenáročné prevýšenia Inak ja som si tiež myslel, že Šimonka s 1092mnm bude fajn, ale vydriapať sa tam zo 150mnm nebolo zadarmo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To je ta makka flasa? Mne sa z nej zle pije lebo ma kratky cucak (aj ked tento nie je nejak vidno) a ked ho dam do ust a flasu otocim hore dnom tak do lica mi ryje vrchna hrana flase co mi vadi...najradsej mam flase typu R&B
Edit...ani tej som neveril ze behava...po vale sa motam dost casto a viem o dost ludoch co pravidelne behavaju...aj dost bezcov poznam...ale ju asi nikto nikdy nevidel
Alebo ...
Tiez to mam takto .. 36ka mi vobec nesedi .. a v tazsich terenoch potom skor 24/34. Ale to sa tyka skor veci ako NT, UA, RO, nie nase bezne pahorky s hladkymi chodnickami.
na male krpate alebo v TN by som volil 32-34ku. na oravu je to ťažke
v "tvoje objednavky" je taky nemily sucet vsetkych objednavok - obcas mi tam padnu oci a nieje to pekny pohlad
zihadlo 5 Mam aj sramacke 10-42 a tam uz ten 32-10 vyuzijem malokedy.