Pre teba je to obyčajný lesný chodník, ale mohol by si akceptovať aj názor iného. Pridám môj pohľad na vec. Žijem v prdeli mimo slovensko a príroda tu sú holé kopce bez života, všetko farmármi ohradené, studené more. Keď som doma na slovensku a veziem sa obyčajným lesom, chytám orgazmy, mám chuť kričať a objímať stromy. Preto asi málokto pochopí, že som si v lete vyhradil 2 týždne dovolenky vozením sa po slovensku. Neviem, koľko prejdem, ale užijem si to.
Dnes som spravil 40km a hanbil som sa postnúť foto, lebo oproti vašim SK fotkám je tu nuda. Ale, aspoň moje 13 eurové pedále vystavím na obdiv
Fu, uplne presne si opisal moje pocity po navrate zo severu. Tam je sice lesov kolko chces, ale plochych. A jednotvarnych-sedy strom, sedy balvan, podmocena luka, sedy strom, sedy balvan, podmocena luka... Jediny vyhlad co mas, je po najblizsiu stenu zo sedych stromov. Ked som potom vbehol do Malych Karpat bolo to ako v raji. A to som ich dovtedy povazoval za znacne nudne. Prejazd popod Velku Fatru znamenal doslova nechapacky, ako mozu byt kopce tak neskutocne vysoke a vystup na Tlstu uplna euforia Ako vravis-kto si tym nepresiel, nepochopi. Drz sa tam!
tak to potom na orave orgazmus
ale rovnako som sa tešil domov po 12tich dnoch v južnom chorvatsku.... aj ked tam kopce boli slušné, len všetko šede a vyprahnute
Zo včerajšieho výjazdu po Liptove. Liptovský Ján, Iľanovo, Ploštín, Pavčina Lehota, Sv. Kríž, Havránok a okolo L. Mary cez Závažnú Porubu späť do Jána.
Pre teba je to obyčajný lesný chodník, ale mohol by si akceptovať aj názor iného. Pridám môj pohľad na vec. Žijem v prdeli mimo slovensko a príroda tu sú holé kopce bez života, všetko farmármi ohradené, studené more. Keď som doma na slovensku a veziem sa obyčajným lesom, chytám orgazmy, mám chuť kričať a objímať stromy. Preto asi málokto pochopí, že som si v lete vyhradil 2 týždne dovolenky vozením sa po slovensku. Neviem, koľko prejdem, ale užijem si to.
Dnes som spravil 40km a hanbil som sa postnúť foto, lebo oproti vašim SK fotkám je tu nuda. Ale, aspoň moje 13 eurové pedále vystavím na obdiv
Nazdar. Presne viem o com pises a napísal si to úplne presne. Tiež žijem niekde v prdeli, jazdiť sa tu da ale je to nuda. Urobim 25 km ale len 450 výškových. Ach to naše krasne Slovensko ??♂️??
1. maj s lukas6s8p v Slovenskom rudohori
po pol 10 vecer mi prisla sprava od Lukasa ci sa nepridam na vyjazd. otvorim gpx-ko vypadne na mna 180km a cez 4000 vyskovych (hiking ukazal cez 6000) skoro mi zabehlo. no uz dlhsie som sa chcel hecnut a dat si nieco dlhsie aj na MTB nie len drat asfalt. navyse do tejto oblasti som sa chcel vzdy pozriet tak po par vyhovorkach suhlasim stym ze to snad nejak prezijem a ze trasa sa da skratit. po pol noci som v posteli o 5 rano budik, nieco po siedmej uz sedime na bicykloch a zahrievame sa v prvom stupani. krajina je krasna, slnko svieti, neprasi sa. teren je v pohode aj ked boli miesta ktore by som ja osobne uz vynechal, no mam pocit ze Lukasovi sa naopak pacili najviac Ja som si zasa krochkal blahom v zjazdoch na hladkych lesnych cestach. ked sme o pol 6 vecer boli priblizne za polovicou planovanej trasy, vedel som, ze za svetla k autu neprideme. skoda, lebo na ten zaver po lazoch som sa celkom tesil. no kedze by sme aj tak nic nevideli, zaver sme uz po tme potiahli po asfalte. teplota celkom slusne klesla - ukazovalo mi okolo 5 stupnov (min mam namerane 3 stupne). o pol noci som bol uz doma, rano do prace.
Na luke nad Lom n/Rimavicou ked sa rano zobudis a mas cele Tatry pred sebou, tak to je vec uplne naparadu. Doteraz lutujem, ze som nespal len tak vonku, takze ten pohlad nebol hned.
Pár foto ešte zo štvrtka po práci z "Krížovej trasy" ? Testovanie kratšieho predstavca a esi gripovSvit - popod Krížový vrch, Krížnu a Krížovú - Krížová - Lopušná - Svit
37,7 km ; 981 vm
Tento tyzden trochu viac uprsany ale aj tak sa dalo celkom pojazdit, dnes tiez nahodou celkom fajne bolo trocha mrholilo. Vo stvrtok som stretol na vyjazde medveda, prvykrat co jazdim po Tatrach
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Fu, uplne presne si opisal moje pocity po navrate zo severu. Tam je sice lesov kolko chces, ale plochych. A jednotvarnych-sedy strom, sedy balvan, podmocena luka, sedy strom, sedy balvan, podmocena luka... Jediny vyhlad co mas, je po najblizsiu stenu zo sedych stromov. Ked som potom vbehol do Malych Karpat bolo to ako v raji. A to som ich dovtedy povazoval za znacne nudne. Prejazd popod Velku Fatru znamenal doslova nechapacky, ako mozu byt kopce tak neskutocne vysoke a vystup na Tlstu uplna euforia
ale rovnako som sa tešil domov po 12tich dnoch v južnom chorvatsku.... aj ked tam kopce boli slušné, len všetko šede a vyprahnute
výborne takže nie som sám kto huláka:) Len upozorni vzdy partakov pred tebou, že to máš takú pasiu:)
Mazacka je Kanada? Alebo iný trail?
Mazacka je iný trail.
Mazáčka 1.sekcia on Trailforks
http://www.trailforks.com/trails/maza-ka-1-sekcia/
Nazdar. Presne viem o com pises a napísal si to úplne presne. Tiež žijem niekde v prdeli, jazdiť sa tu da ale je to nuda. Urobim 25 km ale len 450 výškových. Ach to naše krasne Slovensko ??♂️??
po pol 10 vecer mi prisla sprava od Lukasa ci sa nepridam na vyjazd. otvorim gpx-ko vypadne na mna 180km a cez 4000 vyskovych (hiking ukazal cez 6000) skoro mi zabehlo. no uz dlhsie som sa chcel hecnut a dat si nieco dlhsie aj na MTB nie len drat asfalt. navyse do tejto oblasti som sa chcel vzdy pozriet tak po par vyhovorkach suhlasim stym ze to snad nejak prezijem a ze trasa sa da skratit. po pol noci som v posteli o 5 rano budik, nieco po siedmej uz sedime na bicykloch a zahrievame sa v prvom stupani. krajina je krasna, slnko svieti, neprasi sa. teren je v pohode aj ked boli miesta ktore by som ja osobne uz vynechal, no mam pocit ze Lukasovi sa naopak pacili najviac
trasa bola vylucne v Lukasovej rezii (ja som len 2 krat povedal - tadial - a sli sme zle
37,7 km ; 981 vm