Zaujímalo by ma, aké hry na PC/konzolách hráte, aká je vaša najobľúbenejšia hra a akú hru práve hrajete. A ešte na akú hru sa najviac tešíte?
Ja hry hrajem len občas. Pred tromi rokmi, keď som nemal internet, tak som hral každý deň... Moje najobľúbenejšie staršie hry sú: Transport Tycoon Deluxe, Sims, Need For Speed Underground 2, GTA, GTA San Andreas, SWAT 4. V poslednom čase ma chytili hry:Far Cry, Rainbow Six: Vegas, Crysis (raz som to prešiel), Call of Duty 4 (prešiel som to dvakrát, škoda, že to je také krátke, ale Multiplayer je výborný!) a teraz si občas zahrám hru S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl. Táto hra ma veľmi baví. Má veľmi krutú atmosféru a minule som to nedokázal hrať dlhšie ako hodinu, musel som to vypnúť. Normálne som sa až bál. Ani sa nečudujem keď som to hral vnoci s 5.1 zvukom
A najviac sa teším na hru, ktorá by mala vyjsť do konca tohto roka a to je GTA IV, S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky a Far Cry 2
predaje jasne ukazujú, že konzoly idú dopredu. nehrám už FPS kde je výhoda PC ale prejsť si nejakú open world hru na 65´´ obrazovke s DTS 5.1 zvukom vyvalený na gauči mi viacej vyhovuje. PS tie herné tituly na ***** urovni a víde ta to cenovo lacnejšie ako PC aj tak celkovo. Ak by som bol nejaký gamer a mam rad FPS tak nehovorím, že by som PC nemal ale nato už nemám čas a radšej uprednostním pohodlie. Treba vyskúšať dlhšie pohrať na dobrej zostave: hra + hdr TV + domáce kino. ak by si šiel pojazdiť ku nám kludne sa zastav:)
to mi vysvetli jak PS zabilo herny priemysel
priemerny PC april 2019
https://store.steampowered.com/hwsurvey/Steam-Hardware-Software-Survey-Welcome-to-Steam
System RAM 8 GB
Intel CPU Speeds 3.3 Ghz to 3.69 Ghz
Physical CPUs 4 cpus
Video Card Description NVIDIA GeForce GTX 1060
VRAM 2047 MB
PS4 pro November 2016
Main processor: Custom-chip single Processor
CPU: x86-64 AMD "Jaguar," 8 cores
GPU: 4.2 TFLOPS, AMD Radeon based graphics engine
Memory: GDDR5 8GB
6 axis motion sensing (3 axis accelerometer, 3 axis gyroscope)
2× Analog sticks
2× Analog triggers
(L2, R2)
2× Pressure-sensitive buttons
(L1, R1)
10× Digital buttons
(Triangle, Circle, Cross, Square, L3, R3, "PS", SHARE, OPTIONS, touchpad click)
Digital directional buttons
2 point capacitive touchpad with click mechanism
Bez konzol by ste sa dnes asi na pc tolko nehrali.
A stupidne e-sporty nebrzdia vyvoj?
To je v hernom svete ekvivalent asi ako futbal.
V podstate niec zle, ale tocia sa tam iba peniaze a pritahuje to ludi na urovni opice.
alebo natocit vieoklip
do 8 maja Free Star Citizen
Sa mi zda ze zacinas trollovat:) Nato ze o 2 roky si kupis PS5:)
obhajovat zly dizajn tym, ze je to super lebo to je zlozitejsie